PLIŠEK ĆE BITI SELEKTOR A REPREZENTACIJE!!
zašto to mislim? prvo da vam kažem, nije iz moje glave ova vijest, nego od čovjeka koji ima veza i štela u bh fudbalu..
1.U Češkoj je imao bolju platu na bilo kojoj poziciji u bilo kojem klubu nego što bi imao u bilo kojem bh klubu!
PARE GA NISU DOVELE!
2.Iz ljubavi prema FK Sarajevu sigurno nije došao, poznato je da je vodio i nas, a i Čeh je, znači
LJUBAV PREMA KLUBU GA NIJE DOVELA!
Zašto je došao?
Budimo realni i recimo da se Papetu klima selektorska klupa! Zakaže li protiv Bjelorusa, mislim da će dati ili dobiti otkaz! Pape nije miljenik bh publike, ne vole ga posebno ni igrači, to se moglo vidjet, autoritet neki nema, već je počeo lupat šakom od stol i plakat po presskonferencijama ko kakav idiot.. Znači, boba mu fali da ga više ne bude na selektorskoj poziciji..
Koliko znam, Plišek je bio već spominjan za kandidata za selektora naše reprezentacije..
Čovjek koji ga je doveo, Irfan Redžepagić, je Džekin menadžer, a svi znamo koju ulogu ima Džeko u repci, pa i svi ostali koji su blizu Džeke, znači Irfan također ima udjela u savezu..
Smatram da je FK Sarajevo samo odskočna stepenica Plišeku do selektorskog mjesta!
Ovim postom ne želim uvrijediti navijače FK Sarajeva, već iznosim svoje mišljenje i govorim o informaciji koju sam čuo!
Volio bih da se ovaj scenario odigra, jer mi je draži Plišeg neko Pape!
Nil Satis Nisi Optimum