U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arnelinho
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 18:42

Dushi_Rob je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Zasto Asmir Suljic nije pozvan :?:
Ne znam majke mi moje ...
:o :roll:
Pored takvog talenta on je zvao igrače iz faking Čelika,Zrinjskog i Olimpika.Razumio bih da je zvao Hajroviće,Seferovića ili onog našeg Čeha :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jul 2011, 19:23

Arnelinho je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Zasto Asmir Suljic nije pozvan :?:
Ne znam majke mi moje ...
:o :roll:
Pored takvog talenta on je zvao igrače iz faking Čelika,Zrinjskog i Olimpika.Razumio bih da je zvao Hajroviće,Seferovića ili onog našeg Čeha :lol:
Vjerujem da si ti pogledao sve te igrace, i znas ko sta vrijedi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jul 2011, 19:28

soko je napisao/la:Bukva i Haurdic su prestari da igraju za U21.
Trebao je Cajica pozvati. Dobro je sto je Bicakcic tu.
Inace ovaj vezni red je veoma dobar
Visca---Cajic----Stevanovic
iza njih Zahirovic
Haurdic nije prestar ali poodavno ne igra ni za svoj tim zbog povrede

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 19:37

Prosle godine na probi u Vojvodini iz Bosne(ne znam iz kog kluba) je bio kadet Ermin Huseinbasic.

Odigrao je dve utakmice na lokalnom memorijalnom turniru i po meni ostavio odlican utisak,dao je i jedan gol.

Nazalost to nije bilo dovoljno da prodje probu,pa me zanima ako neko od forumasa zna gde on igra,jel clan neke od mladjih kategorija BIH(kadeta ili omladinaca), bilo sta sto bi moglo da se nazove informacijom.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 jul 2011, 19:40

Frantisek Planicka je napisao/la:Prosle godine na probi u Vojvodini iz Bosne(ne znam iz kog kluba) je bio kadet Ermin Huseinbasic.

Odigrao je dve utakmice na lokalnom memorijalnom turniru i po meni ostavio odlican utisak,dao je i jedan gol.

Nazalost to nije bilo dovoljno da prodje probu,pa me zanima ako neko od forumasa zna gde on igra,jel clan neke od mladjih kategorija BIH(kadeta ili omladinaca), bilo sta sto bi moglo da se nazove informacijom.
Po transfermarketu igra u Gradini( Srebrenik) .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 jul 2011, 19:47

santos je napisao/la:
soko je napisao/la:Bukva i Haurdic su prestari da igraju za U21.
Trebao je Cajica pozvati. Dobro je sto je Bicakcic tu.
Inace ovaj vezni red je veoma dobar
Visca---Cajic----Stevanovic
iza njih Zahirovic
Haurdic nije prestar ali poodavno ne igra ni za svoj tim zbog povrede
Upravu si, on je 90god

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 19:48

dzenan01 je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:Prosle godine na probi u Vojvodini iz Bosne(ne znam iz kog kluba) je bio kadet Ermin Huseinbasic.

Po transfermarketu igra u Gradini( Srebrenik) .
To sad i ja videh.

U kom rangu igra Gradina?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 jul 2011, 19:50

Frantisek Planicka je napisao/la:To sad i ja videh.

Prva liga FBiH, u prošloj sezoni za seniore Gradine zabio 8 golova

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 19:59

Cartman je napisao/la: Vjerujem da si ti pogledao sve te igrace, i znas ko sta vrijedi.
Vjerujem da oni igraju odnosno su se učili igrati u Zrinjskom i OlimpiCu, a mali Suljić je ipak bordo škola. I ne vjerujem da imamo boljeg igrača u veznom redu od njeg, možda tek Višća da je tu negdje (u BPL).
Realno, Suljić je polovicu njih bolji, al' eto,haman,mora neko biti i iz manjeg gheta u Bosni. :roll:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 jul 2011, 20:02

Gledajuci ko je pozvan za ovu kadetsku selekciju a ko izostavljen ne vidim neku promjenu na bolje

Knezevic iz Kalmar AIK FK dobio poziv dok samo u toj ekipi ima jos nekoliko igraca sa prostora BIH a izostavljeno je samo iz Svedske nekoliko igraca koji su vec potpisali za velike evropske klubove,sta je sa igracima iz njemackih juniorskih liga koji imaju sjajne statistike jedan od njih je i Kasumovic

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 25 jul 2011, 20:03

Zar Suljić nije došao iz Butmira, znači nije bordo škola. Očigledno nema jakog menađera pa i nije pozvan ili jednostavno Jagodić misli da na osnovu jedne dobre utakmice Suljić ne može biti pozvan.
FEDERER= KLOC

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 25 jul 2011, 20:10

Iker C je napisao/la:Zar Suljić nije došao iz Butmira, znači nije bordo škola. Očigledno nema jakog menađera pa i nije pozvan ili jednostavno Jagodić misli da na osnovu jedne dobre utakmice Suljić ne može biti pozvan.
Da, a ovi imaju mnoštvo jakih i dobro odigranih utakmica u nogama. Meni se čini da neće biti velikog napretka, ni sa Vladom, naravno što se tiče pozivanja igrača koji su zaslužili da budu pozvani.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 jul 2011, 20:34

brzi21 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Zar Suljić nije došao iz Butmira, znači nije bordo škola. Očigledno nema jakog menađera pa i nije pozvan ili jednostavno Jagodić misli da na osnovu jedne dobre utakmice Suljić ne može biti pozvan.
Da, a ovi imaju mnoštvo jakih i dobro odigranih utakmica u nogama. Meni se čini da neće biti velikog napretka, ni sa Vladom, naravno što se tiče pozivanja igrača koji su zaslužili da budu pozvani.
Ama problem je sto nama niko nista ne moze udovoljit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 25 jul 2011, 21:27

Manager19 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:A šta je sa onim malcom iz Veleža što je najavljivan kao velilki talenat ,kao bio na probi u Benfici ,oni oduševljeni njime ,čak po našim novinama bile i njegove slike sa Rui Costom čini mi se ;) :?:
Ja mislim da je to ovaj Dino Ćemalović, pozvan je u kadetsku reprezentaciju ;)
Onaj sto je bio u Benfici se zove Mirza.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jul 2011, 21:38

Sa 18/17 godina, mada nam je i dalek, al' eto, ja to sve trpam pod bordo boje. :P

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 jul 2011, 21:44

sony_91 je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:To sad i ja videh.

Prva liga FBiH, u prošloj sezoni za seniore Gradine zabio 8 golova
Ermin Huseinbasic je bio jeda od najvecih talenata u BiH.Momak je iz Gradacca,igrao je za kadete Zvijezde i bio najbolji strijelac BiH u kadetskom prvenstvu.Iz Zvijezde su mu ponudili dugogodisnji ugovor,medjutim njega je pod svoje prihvatio menadzer iz Srebrenika i kako to obicno bude odvede ga u pogresnom pravcu.Umjesto da je sad u Premijer ligi,igra po kojekakvim selendrama.

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 25 jul 2011, 23:27

G.Malkocevicu,Slaven Kovljen 95 godiste,FK Kozara, 14 golova prosle sezone u omladinskoj premijer ligi kao mlađi kadet,očigledno nije dovoljno,najvažnije da su 4 igrača iz Tuzle,opet stara priča!

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 25 jul 2011, 23:45

za u21 su trebali pozive dobiti cajic, kasumovic i terzic. doduse ovo je prijateljska utakmica, a mozda je neki od ove trojice fiksno uplaniran za sledecu kvalifikacionu utakmicu mlade reprezentacije...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jul 2011, 00:04

Drago mi je što je Šišić iz Čelika pozvan, veliki dragulj, veliki potencijal. I prošli put je bio na spisku, ali nije debitirao, nadam se da će konačno ubilježit nastup za mladu reprezentaciju. Drago mi je što ga je Jagodić pozvao iako se Šaba krme i Gavran po njemu iživljavaju iz privatnih razloga.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jul 2011, 00:11

Kod Jagodica je taktika gol ne smijemo primiti ako sta damo dobro je.
U Dupovcu,Bicakcicu imat ce odlicne stopere sa vec jakim i prvenstvenim tekmama u nogama.
Mozda je tu trebao cajic upasti a onaj iz Rieda je prestario meni se cini ali isto tako i Suljica pozvati.
Bilbija je fakat ofalio u Vojvodini iako je obecavao.
Jagodi treba jos vremena i meceva da se to slozi.tako da ne treba ''jos previse zuriti''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 16 gostiju.