Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Vjecna Robija
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 17:06

neutralan__ je napisao/la:[

:lol: I znači very nice su. :mrgreen: Ma tamo u Boscovom kraju je sve very nice. :mrgreen:
Hajde sada idi na pivu,al' nemoj više od jedne ne valja ti to,to nije very nice. ;) :mrgreen: Ustvari isćejfi dok možeš još malo pa će Ramazan.
veoma veoma nice :D Jarane Bosco ima dobre trebe samo ne zna iskoristiti.A da su very nice,jesu :mrgreen:
Jarane necu piti veceras,sve sam stavio na kocku (upravo sad) a to je very nice :D
Ma jarane ne postim ja za ramazan
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 jul 2011, 17:42

Vidim opet sam prozivan u prethodnim postovima ,neka neka samo se vi igrajte :lol:
Pa Emire neki dan mi kažeš kako su slabe Tetovke ,sad kažeš ima dobrih ,bogami ni ti ne znaš šta pričaš ,Edo ti utjero strah u kosti :lol: :lol: :lol:

A za ovaj conquiztador ,može li iko malom Edu objasniti da se ondje najmanje traži znanje ,sve je u brzini kucanja i ko bliže odgovori ,jer igramo ja i on i npr pitanje kad je nasto tenis u kom stoljeću i on odgovori 17 ja 18,a tačan odgovro 11 i on osvaja pone zato što je bio bliži(i još bezbroj sličnih pitanja ) .
Devil i ja smo igrali sa Magicom i sport i opšte znanje i zna i on sam da nismo mogli oprepeliti protiv njega jer jednostavno čovjke odgovara na skoro svako pitanje sa tačno ,dok mi ostali lupamo ,dok Edo neda reći i još uvijek misli da on zna nešta o sportu ,Edo znaš ,što i svak zna kontaš ;)
I ne laži da si me dero ,dobio si me na moje greške (slučajno pritisnem enter i odgovorim)a inače je 2:2 u pobjedama ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 25 jul 2011, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 jul 2011, 17:49

Vjecna Robija je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:[

:lol: I znači very nice su. :mrgreen: Ma tamo u Boscovom kraju je sve very nice. :mrgreen:
Hajde sada idi na pivu,al' nemoj više od jedne ne valja ti to,to nije very nice. ;) :mrgreen: Ustvari isćejfi dok možeš još malo pa će Ramazan.
veoma veoma nice :D Jarane Bosco ima dobre trebe samo ne zna iskoristiti.A da su very nice,jesu :mrgreen:
Jarane necu piti veceras,sve sam stavio na kocku (upravo sad) a to je very nice :D
Ma jarane ne postim ja za ramazan
Eh to već nije very nice.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 25 jul 2011, 17:57

MEHO I SRLE DALI OSMRTNICU U 'AVAZU' ZA AMY WINEHOUSE

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jul 2011, 18:01

kako je ova glumica lijepa slika

slika
:oops: :oops: :P
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2011, 18:02

Jeste, glumi u How i met your Mother, u seriji se zove Robin ;)

slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jul 2011, 18:05

Goalgetter je napisao/la:Jeste, glumi u How i met your Mother, u seriji se zove Robin ;)
Lazes :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 18:18

@ legenda

Jarane nisam znao da su tako dobre cure,jbg.Pogrijesio sam.A malac mi utjerao strah u kosti vjeruj,ne smijem izaci iz kuce u Zenici,kamoli otici u Sarajevo.
Ma jarane ne mozes dokazati.Ima malo i znanja al jarane sve je u brzini.A to pogotovo odgovara onima kojima steka net :D
Ima mozda i prednost,jer dugo igra,ponavljaju se pitanja.Jos uz to ima ono zlata koje mu pomaze da odgovori pitanje.Inace nemam pojma o sportu ali je 5:5 u pobjedama :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2011, 18:30

Vjecna Robija je napisao/la:@ legenda

Jarane nisam znao da su tako dobre cure,jbg.Pogrijesio sam.A malac mi utjerao strah u kosti vjeruj,ne smijem izaci iz kuce u Zenici,kamoli otici u Sarajevo.
Ma jarane ne mozes dokazati.Ima malo i znanja al jarane sve je u brzini.A to pogotovo odgovara onima kojima steka net :D
Ima mozda i prednost,jer dugo igra,ponavljaju se pitanja.Jos uz to ima ono zlata koje mu pomaze da odgovori pitanje.Inace nemam pojma o sportu ali je 5:5 u pobjedama :mrgreen:
jel te to jos onaj edin mali plavi proganja :mrgreen:

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 25 jul 2011, 18:50

Jos jarane,znas i sam da je prijetio,ne smijem maket iz kuce :mrgreen:
P.S Majestic KING ocam :mrgreen: a ni TMAC nije los :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 jul 2011, 21:50

Hocemo li igrati fantasy premier league?? :D
Da napravimo za clanove ss.ba :P
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 jul 2011, 21:51

Jimmy from the hood je napisao/la:Hocemo li igrati fantasy premier league?? :D
Moze,ako sta treba pomoci nisam tu :)
Visca el Barça ! Mes que un club !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 25 jul 2011, 21:51

Jimmy from the hood je napisao/la:Hocemo li igrati fantasy premier league?? :D
Hocemo!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 jul 2011, 21:53

Upisite i mene ako se nesto igra. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2011, 21:54

To neki menedzer ili sta ?
Ako jeste, onda cu i ja igrati ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jul 2011, 21:56

TALIJANSKI nogometaš Mario Balotelli novim je "genijalnim" potezom natjerao menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija da ga izvadi iz igre nakon samo 30 minuta utakmice.

Balotelli je očigledno ljubitelj YouTube-a s obzirom da je samo nekoliko dana nakon što se svijetom proširila snimka reprezentativca Ujedinjenih Arapskih Emirata Theyaba Awanea kako jedanaesterac izvodi petom, pokušao uraditi nešto slično tome i "proslaviti" se u čemu je, kako se čini, i uspio.

U Prijateljskoj utakmici Manchester Cityja i LA Galaxyja, Balotelli je pri vodstvu svoje momčadi 1-0 sam izašao pred golmana nakon čega je neobjašnjivo, na opće čuđenje suigrača i trenera, pokušao iz okreta petom postići pogodak. Naravno promašio je i menadžer Mancini ga je odmah povukao iz igre zbog tog, malo je reći, nepromišljenog poteza.

"Mislim da uvijek moramo biti profesionalni, a ovo što je Balotelli napravio nije ni najmanje profesionalan potez i zato sam ga izvadio iz igre. Ovo mu je dovoljna kazna što je zamijenjen nakon samo 30 minuta igre i nadam se da će naučiti lekciju iz ovog poteza", rekao je Mancini.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 jul 2011, 22:14

Ima vec tema, samo cemo nastaviti da ne otvaramo novo.

FANTASY PREMIER LEAGUE:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=140" onclick="window.open(this.href);return false;

Ulazite da se zezamo. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jul 2011, 23:52

Hitno mi treba slika Šahbaza iz TLN na googleu ga nema :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jul 2011, 00:20

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:TALIJANSKI nogometaš Mario Balotelli novim je "genijalnim" potezom natjerao menadžera Manchester Cityja Roberta Mancinija da ga izvadi iz igre nakon samo 30 minuta utakmice.

Balotelli je očigledno ljubitelj YouTube-a s obzirom da je samo nekoliko dana nakon što se svijetom proširila snimka reprezentativca Ujedinjenih Arapskih Emirata Theyaba Awanea kako jedanaesterac izvodi petom, pokušao uraditi nešto slično tome i "proslaviti" se u čemu je, kako se čini, i uspio.

U Prijateljskoj utakmici Manchester Cityja i LA Galaxyja, Balotelli je pri vodstvu svoje momčadi 1-0 sam izašao pred golmana nakon čega je neobjašnjivo, na opće čuđenje suigrača i trenera, pokušao iz okreta petom postići pogodak. Naravno promašio je i menadžer Mancini ga je odmah povukao iz igre zbog tog, malo je reći, nepromišljenog poteza.

"Mislim da uvijek moramo biti profesionalni, a ovo što je Balotelli napravio nije ni najmanje profesionalan potez i zato sam ga izvadio iz igre. Ovo mu je dovoljna kazna što je zamijenjen nakon samo 30 minuta igre i nadam se da će naučiti lekciju iz ovog poteza", rekao je Mancini.
Boli ga kuratz ,zna da je neupitan starter u shityu ,zna da ga Mancini gotivi vise od svih igraca shitya. Zahebavao bi se i ja na njegovom mjestu ,da je Dzeko to uradio prebacio bi ga u 2 tim vjerovatno. Ovo nije prvi ni zadnji put da pravi stetu svom timu i sta gle cuda opet igra u prvih 11 . Sada kada dodje Aguero zanima me ko ce na klupu ,moja pretpostavka Dzeko .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jul 2011, 00:48

LBJ MVP je napisao/la:Hitno mi treba slika Šahbaza iz TLN na googleu ga nema :roll:
E bogami teško ćeš naći tu sliku Sahbaza ,ko je no njega glumio Boris Šiber ili je Dražen Ričl Zijo ili ko već

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []