Ima pravo jBenu facu,kad potjera zadnju liniju ima da odu direktno u napadsantos je napisao/la:Isti Buffon
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
A kakvi su ti bijeli uopste?Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Sta ima veze za slauf, reci poslije tekme idem na bazen
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A ne znam sta bih ti rekao za bijele. Vala, nista specijalno. Moram preko zime na strogu dijetu da se probam do polusezone uvuci u XL a da se puno ne rasteze ..Seyo_TM je napisao/la:A kakvi su ti bijeli uopste?Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Sta ima veze za slauf, reci poslije tekme idem na bazen
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma Stole i da se razvuce sta te briga, svi gledaju u dres niko u nas... Valjda su kvalitetni nece pucati...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- KB-TM87
- Kontakt:
Ne možete bit od Brke deblji nikako 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma jok, radije cu majicu kupiti kad krene prodaja. Nadat je se da ce na njoj biti grb i da nece biti vise od 30-40 KM.
AMAR OSIM
ObjasnjenoAvanes je napisao/la:Treba im naplatiti karte po simbolicnoj cijeni od milju Eura![]()
Grad da hebenom Purivatri za jos hebeniji SFF 200.000, da se mogu ovi stranci i lokalni seljacici furati da su neki jet set. Festivalu koji ide silaznom putanjom u godini krize dati 200.000, a ne postaviti barem pola stolica na zapadu je idiotluk pa neka prica ko sta hoce.
Pa mogao si biciklom na ova gostovanja i rijesen problemStole iz Bora je napisao/la:A ne znam sta bih ti rekao za bijele. Vala, nista specijalno. Moram preko zime na strogu dijetu da se probam do polusezone uvuci u XL a da se puno ne rasteze ..
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
Polo majica 35,00 KM!?
tako pise na jednom portalu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vidjeh i ja to i nadam se da ce biti tako.bistrikboy je napisao/la:Polo majica 35,00 KM!?
AMAR OSIM
Opaa..pravo dobra cijena, a super majice. Mislim da ce puci koliko god ih stave u prodaju.bistrikboy je napisao/la:Polo majica 35,00 KM!?
- bistrikboy
- Kontakt:
Kasnije cu saznati vise pa javiti...Stole iz Bora je napisao/la:Vidjeh i ja to i nadam se da ce biti tako.bistrikboy je napisao/la:Polo majica 35,00 KM!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Raja gdje se u srijedu mogu kupiti ulaznice za tekmu, jel samo ispred stadiona ili ce ih biti u centru grada, kao npr. na platou skenderije?
Volim te Zeljo!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Stadion Grbavica, stadion Koševo i ulica Ferhadija, za plato nisam siguran...zlatandr je napisao/la:Raja gdje se u srijedu mogu kupiti ulaznice za tekmu, jel samo ispred stadiona ili ce ih biti u centru grada, kao npr. na platou skenderije?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne kupujte karte, treba da meni nestane, ja to fino prije polaska kortea kupimBianconeri1988 je napisao/la:Stadion Grbavica, stadion Koševo i ulica Ferhadija, za plato nisam siguran...zlatandr je napisao/la:Raja gdje se u srijedu mogu kupiti ulaznice za tekmu, jel samo ispred stadiona ili ce ih biti u centru grada, kao npr. na platou skenderije?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ma isti moj rođak Faruk iz Goraždasantos je napisao/la:Isti Buffon
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Hvala buraz. Ma za proslu tekmu nigdje u Ferhadiji nisam mogao naci, valjda su sve razgrabili prije mene, samo nekakvi cigani tusili one vjerovatno skenirane ulazniceBianconeri1988 je napisao/la:Stadion Grbavica, stadion Koševo i ulica Ferhadija, za plato nisam siguran...zlatandr je napisao/la:Raja gdje se u srijedu mogu kupiti ulaznice za tekmu, jel samo ispred stadiona ili ce ih biti u centru grada, kao npr. na platou skenderije?
Volim te Zeljo!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bet365!

Bwin!

Bet-at-home!

Premier kladionica!

Eto ne kotiramo loše, smanjit će se kovta na nas do četvrtka...

Bwin!

Bet-at-home!

Premier kladionica!

Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Bet365!
Bwin!
Bet-at-home!
Premier kladionica!
Dobra kvota skroz, ja sam kontao jedno 3.20 na nas da ce biti![]()
Volim te Zeljo!!!
HareVloger je napisao/la:napred zeljo ceto plava..... nastavite dalje idemo
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DnevnaDozaPklata, Kajkutenjoyer i 35 gostiju.