Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Vidi što Čelik prenose pa i ono u finalu Kupa je bilo mučenje za oči, a sad su još pojačali Čelik a Borac prorijedili.
- neutralan__
- Kontakt:
Čovjek je napisao samo svoje mišljenje koga treba da prenose.Dejan, BL je napisao/la:Vidi što Čelik prenose pa i ono u finalu Kupa je bilo mučenje za oči, a sad su još pojačali a Borac prorijedili

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Fukara,prijatelju,ne zivi se od stare slave.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da se prenose 2 do 3 utakmice u svakom kolu, znaci jedna u subotu popodne a druga u vecernjem terminu. Sto se tice te trece eventualne ona bi bila u nedjelju. Onda bi sigurno bilo dosta manje namjestanja. I u ove 2-3 utakmice obavezno se prenosi Zeljo i Sarajevo jer su to najveci klubovi uz jedan derbi tog kola i ima se 3 utakmice.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zar misliš da naš javni servis ima kapacitete za 3 utakmice!?
Nije problem prenositi utakmice, problem je ta slaba tehnička opremljenost javnog servisa, dok isto tako ima nekih stadiona koji su tačno neuvjetni za TV prenosa...
Nije problem prenositi utakmice, problem je ta slaba tehnička opremljenost javnog servisa, dok isto tako ima nekih stadiona koji su tačno neuvjetni za TV prenosa...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja bi ih zamolio da nas ne prenose nego neka ovi veliki klubovi nosaju kamere pa nek se non stop slikaju ... narocito ce mi biti merak gledati oen tifoze na tribinama u utegnutim dresovima

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- nostradamus
Mislim da bi najbolje bilo da ovu ligu igraju ovi klubovi gore navedeni,izmedju sebe.Jbg pa stvarno bi neko mogao razmisliti i o prenosima iz Gradačca ,Prijedora ,Trebinja pa i Travnika,pa da se malo vidi kako se igra i na terenima manjh klubova.A ne samo ovo da se prenosi pa da onda kruze price nastimano ovdje ili ondje.Mislim da bi to najvise bilo dobro zbog regularnosti same lige.Svaka cast derbiji su derbiji ali mislim da bi neko o ovome stvarno trebao povesti malo racuna...Armageddon2012 je napisao/la:Direktni prenosi u jesenjem dijelu prvenstva.
1.kolo
Siroki Brijeg-Zeljeznicar
2.kolo
Celik-Zrinjski
3.kolo
Siroki Brijeg-Borac
4.kolo
Zeljeznicar-Zrinjski
5.kolo
Sarajevo-Celik
6.kolo
Celik-Zeljeznicar
7.kolo
Leotar-Sarajevo
8.kolo
Borac-Zeljeznicar
Sarajevo-Siroki Brijeg
9.kolo
Zrinjski-Velez
10.kolo
Celik-Borac
11.kolo
Zrinjski-Sarajevo
12.kolo
Slavija-Zeljeznicar
13.kolo
Zeljeznicar-Sarajevo
14.kolo
Siroki Brijeg-Zrinjski
15.kolo
Borac-Sarajevo
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Neka i FTV i RTRS prenose po jednu utakmicu po kolu,i njima se plaća pretplata.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- nostradamus
Odlicna ideja svaka cast...Zasto da ne bude i vise prenosa po jednom kolu...Grdan je napisao/la:Neka i FTV i RTRS prenose po jednu utakmicu po kolu,i njima se plaća pretplata.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Grdan je napisao/la:Neka i FTV i RTRS prenose po jednu utakmicu po kolu,i njima se plaća pretplata.
Koji prijedlog jbt..Svaka čast! Ovo mi nije palo na pamet!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Vaši najveći klubovi pa nije BHT samo vaš servis, i mi plaćamo pretplatu-SiviSoko- je napisao/la:Najbolje bi bilo da se prenose 2 do 3 utakmice u svakom kolu, znaci jedna u subotu popodne a druga u vecernjem terminu. Sto se tice te trece eventualne ona bi bila u nedjelju. Onda bi sigurno bilo dosta manje namjestanja. I u ove 2-3 utakmice obavezno se prenosi Zeljo i Sarajevo jer su to najveci klubovi uz jedan derbi tog kola i ima se 3 utakmice.
Ma bice dobro ako budemo imali barem jednu utakmicu sedmicno. Ja sanjam godinama o emisiji barem jednosatnoj koja bi bila uvod u sportsku subotu, pa onda jedna utakmica, pa komentari STRUCNIH gostiju u studiju, uz nekog iole normalnog voditelja, pa normalan pregled kola, sa svim golovima, i da se ne snima mobitelom po mogucnosti.
I definisati derbi kola, sta je derbi, po kojim kriterijima, da ne bude derbi, a ono igra prvi protiv zadnjeg.
I definisati derbi kola, sta je derbi, po kojim kriterijima, da ne bude derbi, a ono igra prvi protiv zadnjeg.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
I ne mora bit derbi kola,nekad je potrebnije prenositi utakmice koje odlucuju za opstanak npr Siroki-Celik koja ne odlicuje ni o cemutanzla je napisao/la:Ma bice dobro ako budemo imali barem jednu utakmicu sedmicno. Ja sanjam godinama o emisiji barem jednosatnoj koja bi bila uvod u sportsku subotu, pa onda jedna utakmica, pa komentari STRUCNIH gostiju u studiju, uz nekog iole normalnog voditelja, pa normalan pregled kola, sa svim golovima, i da se ne snima mobitelom po mogucnosti.
Ma mislio sam da se striktno odrede kriteriji u vezi odabira prenosa utakmice.
Cuj leotar-sarajevo prenos
pa dole su se uvijek kamere kvarile 

nema potpisa
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ili kao ona budalastina prije dva mjeseca kad su u predzadnjem kolu radili kombinovani prenos Siroki-Zrinjski (koji ne odlucuje apsolutno ni o cemu) i odlucujucu utakmicu Zeljo-Borac,a kamere 85% vremena bile na Pecari a 15% na Grbavici

Cak ni Stuparov sampionski gol *kad je poslao Sehica po cevape) nije snimljen u direktnom prenosu,nego se nakratko ukljucio na Grbavicu jer je pao gol!

Cak ni Stuparov sampionski gol *kad je poslao Sehica po cevape) nije snimljen u direktnom prenosu,nego se nakratko ukljucio na Grbavicu jer je pao gol!
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 26 jul 2011, 00:59, ukupno mijenjano 2 puta.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- neutralan__
- Kontakt:
Dobra ideja bi bila da i FTV i RTRS prijenose utakmice.Samo ne znam koliko je to izvodljivo.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 26 jul 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ma kakvi oni.neutralan__ je napisao/la:Dobra ideja bi bila da i FTV i RTRS prenose utakmice.
Liga je na nivou drzave (hvala bogu) i vjerujem da ce samo drzavna televizija i prenositi. Entitetske jok.
To bi opet bilo ajte vi te vase, mi cemo ove nase.

O zemljo otvori setanzla je napisao/la:Ma kakvi oni.neutralan__ je napisao/la:Dobra ideja bi bila da i FTV i RTRS prenose utakmice.
Liga je na nivou drzave (hvala bogu) i vjerujem da ce samo drzavna televizija i prenositi. Entitetske jok.
To bi opet bilo ajte vi te vase, mi cemo ove nase.
Valjda se gleda šta je ekonomičnije a ne šta je politički cjelishodnije za ove ili one
Gledamo ti i ja mozda, oni bas i ne.
Sta mislis kako bi se to izvelo, da PTPC prenosi samo utakmice sa teritorija RS-a, a ovi ovamo?
I ovako posudjuju opremu od BHRT-a.
Sta mislis kako bi se to izvelo, da PTPC prenosi samo utakmice sa teritorija RS-a, a ovi ovamo?
I ovako posudjuju opremu od BHRT-a.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.