FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja nekako vjerujem u dobar rezultat protiv Sparte i vec me trese pozitivna energija,treba biti oprezan ali nikako sa prevelikim respektom uci u duel,uvaliti im gol,jer oni nama pored Torlaka ne mogu i MI kuci pjevajuci,pa neka onda oni respektuju NAS,eh ima da gori hala 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Vidi brate odigrati 0 : 0 je dobro ne treba se previse otvarati vise igrati na odbranu i paziti da ne primimo gol pa da ne ocepi brate ! A ako se moze sta iz kontre na pocetku uvaljati jer ce oni napraviti pritisak sigurno i povesti to bi bilo ludilo . Onda sve vise sto bi dolazio kraj oni bi se otvarali mi zatvarali nazad i sjevnula bi jos jedna kontra a naravno ne bi bilo loše ni 1 : 1 pa onda sta Bog da na Paklu Koševa .sjever je napisao/la:Ja nekako vjerujem u dobar rezultat protiv Sparte i vec me trese pozitivna energija,treba biti oprezan ali nikako sa prevelikim respektom uci u duel,uvaliti im gol,jer oni nama pored Torlaka ne mogu i MI kuci pjevajuci,pa neka onda oni respektuju NAS,eh ima da gori hala
I naravno Torlak jest igracina vidio sam kako igra najaci je Štoper Premijer Lige brate uz jos dobrih stopera sigurno ali kako ga oni iz Želje ili ovi bar na forumu ( neki naravno čast izuzetcima ) podcjenuju tako i mi ne trebamo sad reci da je nemoguce pored njega primiti Gol . Moguce je brate nije on sam , Manchester ima Vidića i Ferdinanda pa prime golove jest da je od Barce i jacih timova ali

Sta ako odigra jednu utakmicu dobro odmah za repke??senci-071 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:I meni je čudno što nije dobio poziv od Jagodića.kimbo je napisao/la:U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.
Ima Jagodic igrace iz Srbije na bacanje, valja sve njih prodati
I sta kazes u svakoj normalnoj drzavi bi ga pozvali,provjern igrac igra za repku pasa moj,suljic nije ni p od provjerenog!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ima Jagodic igrace iz Srbije na bacanje, valja sve njih prodati
[/quote]
Sta ako odigra jednu utakmicu dobro odmah za repke??
I sta kazes u svakoj normalnoj drzavi bi ga pozvali,provjern igrac igra za repku pasa moj,suljic nije ni p od provjerenog![/quote]
Kao ni jedan igrac Premijerlige !

Sta ako odigra jednu utakmicu dobro odmah za repke??
I sta kazes u svakoj normalnoj drzavi bi ga pozvali,provjern igrac igra za repku pasa moj,suljic nije ni p od provjerenog![/quote]
Kao ni jedan igrac Premijerlige !
Sta ako odigra jednu utakmicu dobro odmah za repke??HzDv95 je napisao/la:Ima Jagodic igrace iz Srbije na bacanje, valja sve njih prodati
Kao ni jedan igrac Premijerlige ![/quote]
Kako nije,Ibrahim sehic?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Kao ni jedan igrac Premijerlige ![/quote]ScooTeR je napisao/la:Sta ako odigra jednu utakmicu dobro odmah za repke??HzDv95 je napisao/la:Ima Jagodic igrace iz Srbije na bacanje, valja sve njih prodati
I sta kazes u svakoj normalnoj drzavi bi ga pozvali,provjern igrac igra za repku pasa moj,suljic nije ni p od provjerenog!
Kako nije,Ibrahim sehic?[/quote]
Za mene nije provjeren još tek sad kad bude branio gdje otisao mogao bi biti provjeren mada ni to nije neki jak klub !
Ali opet je jaca liga od nase i ima vise jakih utakmica nego ovdje

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zar nije taj Bajraktarevic otisao na posudbu negdje, mislim da sam procitao neki dan..
Suljic moze biti odlican, jer ima brzinu i "fudbalsku pamet", ali slazem se i za ovo sto je neko rekao da nema ni š od šuta.. Kratki pasovi su mu odlicni, brzina odlicna, lagano navuce igraca da napravi faul na njemu.. Uz pravi tretman otici ce on iz Sarajeva vrlo brzo za dobre pare..
Suljic moze biti odlican, jer ima brzinu i "fudbalsku pamet", ali slazem se i za ovo sto je neko rekao da nema ni š od šuta.. Kratki pasovi su mu odlicni, brzina odlicna, lagano navuce igraca da napravi faul na njemu.. Uz pravi tretman otici ce on iz Sarajeva vrlo brzo za dobre pare..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ljudi moji sto vi lupetate pa znatel vi da je sparta vrh vrha ovih "istocnih klubova" najjaci tim koji je izaso iz ovog ruskog bloka sto se tice madarske,poljske,ceske i slovacke
ljudi imaju iskustva u europi svake godine,imaju budete infrastrukturu,sponzore sve sto ni sarajevo ni jedan drugi klub kod nas nemaju......pa ljudi su samo za Rosyckog transfer u Borusiu dobili tad 40 miliona maraka
kakvo napadanje akva blamaza samo se branit i to je to,ovaj danasnji crnjo sto im je spic,cini mi se da je slabiji od onog sto je prosle sezone har,lik je preso negdje u holandiju a preko sparte se izborio i za mjesto pored drogbe u reprezentaciji
zadnji rezultati sparte idu na ruku sarajevu,imaju kikseva u odbrani skripi ekipa al opet kazem samo obrana,pa nije sparta orebro
samo jos da kazem za ove sto idu "gore" da se paze malo,hem je prag pun srba hem i ovi njihovi huligni jedva cekaju neke "kolege,vruce glave"
ljudi imaju iskustva u europi svake godine,imaju budete infrastrukturu,sponzore sve sto ni sarajevo ni jedan drugi klub kod nas nemaju......pa ljudi su samo za Rosyckog transfer u Borusiu dobili tad 40 miliona maraka

kakvo napadanje akva blamaza samo se branit i to je to,ovaj danasnji crnjo sto im je spic,cini mi se da je slabiji od onog sto je prosle sezone har,lik je preso negdje u holandiju a preko sparte se izborio i za mjesto pored drogbe u reprezentaciji
zadnji rezultati sparte idu na ruku sarajevu,imaju kikseva u odbrani skripi ekipa al opet kazem samo obrana,pa nije sparta orebro

samo jos da kazem za ove sto idu "gore" da se paze malo,hem je prag pun srba hem i ovi njihovi huligni jedva cekaju neke "kolege,vruce glave"
daidza je napisao/la:ljudi moji sto vi lupetate pa znatel vi da je sparta vrh vrha ovih "istocnih klubova" najjaci tim koji je izaso iz ovog ruskog bloka sto se tice madarske,poljske,ceske i slovacke
ljudi imaju iskustva u europi svake godine,imaju budete infrastrukturu,sponzore sve sto ni sarajevo ni jedan drugi klub kod nas nemaju......pa ljudi su samo za Rosyckog transfer u Borusiu dobili tad 40 miliona maraka :shock:![]()
![]()
zadnji rezultati sparte idu na ruku sarajevu,imaju kikseva u odbrani skripi ekipa al opet kazem samo obrana,pa nije sparta orebro![]()
![]()
![]()
Bogati suti cuce te ko...
A poslije kad ga je Borusija prodavala kad je vec bio najbolji igrac Lige(Bundes) zaradila od Arsenala manje nego sto ga je platila...
Gdje je tu ekonomska isplativost i gdje ce Svabo toliko platiti igraca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tarikhordas
- Kontakt:
basum sagosomrada91 je napisao/la:dosum sagosunKB-TM87 je napisao/la:bašun sagosunrada91 je napisao/la:Umro mi je dedo
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
.... Arsenal platio Rosicky-og 10 miliona funti
Eto njima isplativosti
....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Znal tko gdje je trenutno Semir Đip?
- tarikhordas
- Kontakt:
Igra za juniore.....sony_91 je napisao/la:Znal tko gdje je trenutno Semir Đip?
Imal ista oko prenosa ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
@tarik slabo šta javljaju za prenos, osim ako ne odluče u zadnjim minutama...Al evo ima na nekom češkom kanalu neki CT4 Sport na thoru, e sad ko to može gledati...

Sto se tice prenosa vjervatno ce biti opet konbinovani, vi igrate u 19:00, Zeljo u 20:30. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Najbolja formacija protiv Sparte bi bila 4-5-1 uz dva zadnja vezna (Vucina,Keno)...
-----------------------------Hamzic-----------------------------
-------------------------------------------------------------------
------Comor------Torlak------Maksumic------Belosevic------
----------------------Keno------------Vucina--------------------
--------------Suljic----------Haskic------------Pixi------------
-------------------------Skoro(Obuca)--------------------------
Dakle imamo jaku odbranu i jak napad... Odbraniti se prvih 20 minuta u iz kontre pokusati zabiti jer imamo dosta brze igrace (Suljic,Haskic,Pixi,Skoro) i onda ostatak utakmice cuvati svoj gol i opet pokusati iz kontre zabiti... Al i remi nam je extra.
-----------------------------Hamzic-----------------------------
------Comor------Torlak------Maksumic------Belosevic------
----------------------Keno------------Vucina--------------------
--------------Suljic----------Haskic------------Pixi------------
-------------------------Skoro(Obuca)--------------------------
Dakle imamo jaku odbranu i jak napad... Odbraniti se prvih 20 minuta u iz kontre pokusati zabiti jer imamo dosta brze igrace (Suljic,Haskic,Pixi,Skoro) i onda ostatak utakmice cuvati svoj gol i opet pokusati iz kontre zabiti... Al i remi nam je extra.
I neki minimalan poraz od 2-1 bi bio super, kako bi samo bilo perfektno kad bi uspijeli dat gol, velika bi to bila prednost za uzvrat. A rezultati 1-0, 2-1, 1-1, 0-0 bi bili odlicni, dali bi nam kakvu takvu nadu da nesto mozemo uraditi u drugoj utakmici, osim ako naravno pobijedimo u Pragu, onda nema šanse da ispadnemo 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Fino zbori ovaj Kerić, još kaže da bi ga zadovoljila i minimalna pobjeda bez primljenog gola. Lično , ni ja nie bih bio nezadovoljan porazom od 1-0.„Dobili smo DVD sa utakmice protiv Orebra, gledali smo kraći sažetak, oko 15 minuta. Kompletnu utakmicu pogledat ćemo večeras nakon treninga. Šta smo vidjeli? Svjesni smo da nećemo imati lagan zadatak. Trener nas je upozorio na igrača sa brojem 19 (Asmir Suljić, op.a), te na kapetana Sarajeva (Sedin Torlak, op.a), koji je vrhunski odigrao meč protiv Šveđana. Također, obojica napadača su itekako opasni. Dobro se postavljaju i jako su nezgodni za čuvanje“, rekao je Kerić
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Malo me nervira sto se klub ne oglasi u vezi Skore. Samo neko kratko saopstenje...ide u Prag, papiri su ok ili ne ide , ništa još od papira. Ovako samo nagadjamo a tekma za 2 dana. Valjo bi nam samo tako pa da igra sa jednom nogom. I još nešto čudno, igrači govore za medije dok Pliseka nigdje nema ( nije nikakva kritika nego samo ineresantna situacija) Covjek šuti i radi, kapa do poda, valjda je već skonto kako se postaviti u pragu i ko će zaigrati u prvih11. Jel neko u zadnji 3-4 dana gledo nas trening pa da posta šta je vidio na istom...kombinacije i tako to
-
- Kontakt:
Eo novi sam na forumu...
Smatram da se Sparta netreba dizati u nebo jer nije neki tim...
Tako je bilo i protiv Cluja igrao protiv Chelsea nije vazno kako su igrali igrao je i Hajduk protiv Barcelone 0:0 i sta sada je Hajduk jak kao Barcelona...
Spustite loptu...Nemojte prepadati igrace,a ni navijace...Sparta je prosjecan tim...
Protiv Cluja smo se stisli vamo na Kosevu kao *icke jer nas je bilo strah a kad smo vidili da mozemo onda je bilo kasno a i falilo je srece...
Treba stalozeno igrati,ne srljati dodavati se i etoo izvuci povoljan rezultat...i onda ih vamo pred 15.000-20.000 gledalaca docekati ih i pobijediti kao Orebro...
Smatram da se Sparta netreba dizati u nebo jer nije neki tim...
Tako je bilo i protiv Cluja igrao protiv Chelsea nije vazno kako su igrali igrao je i Hajduk protiv Barcelone 0:0 i sta sada je Hajduk jak kao Barcelona...
Spustite loptu...Nemojte prepadati igrace,a ni navijace...Sparta je prosjecan tim...
Protiv Cluja smo se stisli vamo na Kosevu kao *icke jer nas je bilo strah a kad smo vidili da mozemo onda je bilo kasno a i falilo je srece...
Treba stalozeno igrati,ne srljati dodavati se i etoo izvuci povoljan rezultat...i onda ih vamo pred 15.000-20.000 gledalaca docekati ih i pobijediti kao Orebro...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, Arhitekt, Bing [Bot], Bistrik, Bordo10, Bosniacum Lilium, Dadox, Dave, dmx, EastMadness, Ferroviere1987, galia95, gh0stHZ, Grk1234, hajroooooo, Haksss, HordasFks, HZbec, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, leo1946, Lokomotifa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, moreno123, nebeskasila, Oerde, Pact1921, Poligon10, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, ronaldo99, sekac, strahmeipomisliti, Taree, Velo6, voltron30, zagorski, Zevs i 272 gosta.