FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Je.biga Ribery teza ozlijeda gips morat ce odsustavat 2 , 3 nedjelje najmanje mada se on nada da ce poceti trcati slijedeceg ponedjeljka . Neznam stvarno sto uvijek njega ili Robbena jbt ko da su im ledenice a ne noge , malo , malo povreda neke pufff :@!
Ali eto valjda ce biti spreman za BL ili drugo kolo jer prva utakmica i nije toliko teška !
Ali eto valjda ce biti spreman za BL ili drugo kolo jer prva utakmica i nije toliko teška !
- Centre forward
- Kontakt:
Btw, ja koji sam jedva namolio tetku i tetka(koji je inace turcin porijeklom) da me povedu malo u Antaliju, da se odmorim.Oni su svoju rutu nastavili dalje prema Dubaiu, ja nazalost nisam mog'o neg se vratim avionom(prvi puta
) i dodjem ti ja kuci kad ono tamo ima se sta i vidjet, malo Juve malo Bayern malo BL malo Serie A, malo ovi iz Barce dodju pa ness laprdaju a dragi Boze nisu kompetentni ni 1 %. Sve je vec napisano nismo se mogli dogovorit koji je suPer klub a koji ne, koja je liga veca, bolja, posjecenija, koja ima proslost a vjerovatno nikad i necemo, sto je fakat.Neg' imal neko od Bavaraca kakvih friških informacija kakvo je stanje u ekipi, sta je ovo sa Bilalom, jel se jos neko povrijedio, prical' se sta o novim transferima i sl. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca.
Koji kanal prenosi?
Koji kanal prenosi?
prenosi ZDF
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da SPORT KLUB takodjer prenosi, ali nisam bas siguran.davud87 je napisao/la: Jel' samo ZDF prenosi, prenosi li jos neko? Arenasport? Eurosport2?
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte.ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca.![]()
Koji kanal prenosi?
Navrati ponekad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sport Klub + prenosi Bayernovu utakmicu(Sport Klub prenosi barcelonu i ko vec)
a finale mislim da prenosi Sport Klub.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
upravu si...finale će prenosit sportklub, a danas sportklub prenosi barcu a bayern-milan sportkub +Raul_64 je napisao/la:Sport Klub + prenosi Bayernovu utakmicu(Sport Klub prenosi barcelonu i ko vec)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
nadamo se finalu barca bayern da malo opletemo diskusije, iako barca ce biti oslabljena za mesija, maskerana, alvesa, a i najnovije pojacanje alexis sanchez nece biti u kadru, uz to jos barca je tek i pocela s pripremama i bayern ce tu bitiu prednosti vjerovatno ako dodje do tog finala
sto se tice povreda riberija, to je ono oko cega smo non stop raspravljali, a vi nikako da dodjete pameti, taj igrac i pored ogromnog talenta, jednostavo nikad da se dokaze, eto sad opet povreda, nemojte se cuditi ni ako se roben opet povrijedi, ne radi se tu vise o tome da je to neki peh, ta dva igraca jednostavno su igraci staklenih nogu i uprava bayerna morala je s tim racunati, ako imate dva igrac koji bi trebali biti glavni nosioci igre, a znate da su skloni povredama, onda se tu nesto mora uraditi jer precesto vam se ponavlja da tih igraca kad su najpotrebniji jednostavno nema, ili su tek oporavljeni itd, tandem robery izgleda lijepo onako, al uprava bayerna da je pametna prodala bi jednog, ribberija jer je roben za njega doktor, i doveli bi tako nekog sjajnog igraca ali koji nije toliko sklon povredama. ovako oslanjati se najvise na igrace koji se najvise povredjuju, to je prerizicno
sto se tice povreda riberija, to je ono oko cega smo non stop raspravljali, a vi nikako da dodjete pameti, taj igrac i pored ogromnog talenta, jednostavo nikad da se dokaze, eto sad opet povreda, nemojte se cuditi ni ako se roben opet povrijedi, ne radi se tu vise o tome da je to neki peh, ta dva igraca jednostavno su igraci staklenih nogu i uprava bayerna morala je s tim racunati, ako imate dva igrac koji bi trebali biti glavni nosioci igre, a znate da su skloni povredama, onda se tu nesto mora uraditi jer precesto vam se ponavlja da tih igraca kad su najpotrebniji jednostavno nema, ili su tek oporavljeni itd, tandem robery izgleda lijepo onako, al uprava bayerna da je pametna prodala bi jednog, ribberija jer je roben za njega doktor, i doveli bi tako nekog sjajnog igraca ali koji nije toliko sklon povredama. ovako oslanjati se najvise na igrace koji se najvise povredjuju, to je prerizicno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Neka si ti nama dos'o sa se pohvalis da imas karte.ribery je napisao/la:Nasao mi je rodjak karte za Audi Cup, ali ne odoh zbog nekih drugih obaveza... Sto je najzalosnije i prosle godine sam trebao otic, i tad nesto iskrsnulo. Iduce godine treca sreca.![]()
Koji kanal prenosi?
Navrati ponekad.
Je*o karte, kad ne idem. Ko da ih i nemam.
Nisam bio doma zadnje vrijeme, sad sam tu. Pratim vas.
Nego se razvukla neka diskusija bila, dok jedan post procitam, mogu Ilijadu i Odiseju napamet naucit. Mislim na ovo kad ste se svadjali sa žabarima, stranica-dvije iza. Nisam imao volje da se mijesam.
Kako god, nemam ni ZDF, a ni sportklub. Kako volim svoju kablovsku. Fuj.
jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
- roy_makaay
- Kontakt:
Biće 100% večerašnja tekma.Edvin_Mg je napisao/la:jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
bit će sigurno, ova ti prva ima na live streamu na zdf-ovoj stranici, a bayern-milan regularno na zdf-u večerasEdvin_Mg je napisao/la:jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Megamon
- Kontakt:
A jbt jest vam suplja odbrana.Stoji Ibrahimovic izmedju dvojice i prolazi k'oda ih nema i lagano zabija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tanka je ova bayernova odbrana za predatore tipa ibrahimovic, drogba itd, malo je falilo i da vam čviljo casano uvali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Joj Gomez nisam ono morao vidjeti
Bayern fino napadački,Rafinja je skoro u svakom napadu a opet imaš osjecaj da ce cijela odbrana ispasti kad bi neko iz Milana poslao jednu dobru loptu..
Badstuber i Buyten stoje jedno 30 metara jedan od drugog.
Bayern fino napadački,Rafinja je skoro u svakom napadu a opet imaš osjecaj da ce cijela odbrana ispasti kad bi neko iz Milana poslao jednu dobru loptu..
Badstuber i Buyten stoje jedno 30 metara jedan od drugog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Iskreno,nisam se nadao ovakvoj igri Bayerna 
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa
B&B nisu pazili na Ibrahimovica i bezveze primismo gol,a prije toga 2 ciste prilike masili,sve bilo u prve 4 minute
Od tad' Milan bunker pred golom,u sesnaestercu im po 8 igraca,Cassano trckara van seasnaesterca,a Ibra ceka na centru,smijesno posto je ovo prijateljska,ne igra se LP.Ali sta drugo od Italijana ocekivat
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno
Jednom je stativu pogodio,a jednom perfektno gadjao u raslje,ali Abbiati izbi i opet u precku udari
Kroos i Schweini su pucali po 2-3 puta,Gomez popio neki speed boost,lik leti po terenu,Muller 2 dobre prilike promasio i to je to
Tymo solidno,jedina slaba karika odbrana,k'o i uvijek.Koncentracija i pokrivanje nula.
Meni bi bilo zao izvesti bilo koga od njih,osim B&B,posto odlicno igraju
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa
B&B nisu pazili na Ibrahimovica i bezveze primismo gol,a prije toga 2 ciste prilike masili,sve bilo u prve 4 minute
Od tad' Milan bunker pred golom,u sesnaestercu im po 8 igraca,Cassano trckara van seasnaesterca,a Ibra ceka na centru,smijesno posto je ovo prijateljska,ne igra se LP.Ali sta drugo od Italijana ocekivat
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno
Jednom je stativu pogodio,a jednom perfektno gadjao u raslje,ali Abbiati izbi i opet u precku udari
Kroos i Schweini su pucali po 2-3 puta,Gomez popio neki speed boost,lik leti po terenu,Muller 2 dobre prilike promasio i to je to
Tymo solidno,jedina slaba karika odbrana,k'o i uvijek.Koncentracija i pokrivanje nula.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Iskreno,nisam se nadao ovakvoj igri Bayerna
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa![]()
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno![]()
Ti bi trebao znati koliko duze trenira Bayern od ekipe Milana i koliko Milanu fali igraca (kljucnih). Opet je 1-1. Jos je vas stadion i vasa publika.
- el-fighter
- Kontakt:
Za sada odlicna igra naseg tima. Milan 2 puta presao centar, dali 1 gol i imali jednu dobru priliku. Nasi pravo raspolozeni, ali ovaj bunker pravo cvrst. Sreca nasa sto imamo ovakav atomski napad, pa mogu zabit vise golova, nego sto ih protivnici mogu proturiti izmedju Produznog i Kecera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.