Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sinoc po onom kijametu pojedem sladoled, sad me grlo boli drama... znal neko kakv preparat da me prestane bolit jer brate boli kad gutam uzasno ???
Yebem ti Garnier
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
jos malo ce poceti ove reklamirati i always ultraCartman je napisao/la:Yebem ti Garnier
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- alan_kardec
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Sinoc po onom kijametu pojedem sladoled, sad me grlo boli drama... znal neko kakv preparat da me prestane bolit jer brate boli kad gutam uzasno ???
septolete zakon, buraz.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jarane u mom selu to domaca ŽALFIJA lijeci,kao rukom odneseno,popijes jedno 2 deca,i sa isto toliko kasnije isperes,ima da prodje u toku dana.nime_tm87 je napisao/la:Sinoc po onom kijametu pojedem sladoled, sad me grlo boli drama... znal neko kakv preparat da me prestane bolit jer brate boli kad gutam uzasno ???
Kakve septolete,pic.kolete,to je nula...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:E bogami teško ćeš naći tu sliku Sahbaza ,ko je no njega glumio Boris Šiber ili je Dražen Ričl Zijo ili ko većLBJ MVP je napisao/la:Hitno mi treba slika Šahbaza iz TLN na googleu ga nema
[youtube][/youtube]
benjamin filipović je bio šahbaz
- neutralan__
- Kontakt:
Šta ovi opet se.ru na Kosovu ?
Pa zar nije dosta ratovanja,pušaka,mrtvih ljudi,nikako ljudi da shvate kada presele na drugi svijet da ništa od te jeb.ene,pišlj.ive države neće ponijeti sa sobom.
Zar smo takvi da ne možemo u miru živjeti ?
Evo danas 3 povrijeđena Srbina i navodno jedan kosovski specijalac je preminuo. 
Zar smo takvi da ne možemo u miru živjeti ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hasimovi indijanci ponovo na delu,al' nisu ni zasluzili da se prica o njima na sportskom forumu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ovo podneblje je prokleto,da je narod narodom zivjeli bi najljepse na svijetu,ovako ja prvi kazem koja sam ja budala sto nisam otisao bilo gdje drugdje.neutralan__ je napisao/la:Šta ovi opet se.ru na Kosovu ?Pa zar nije dosta ratovanja,pušaka,mrtvih ljudi,nikako ljudi da shvate kada presele na drugi svijet da ništa od te jeb.ene,pišlj.ive države neće ponijeti sa sobom.
Zar smo takvi da ne možemo u miru živjeti ?Evo danas 3 povrijeđena Srbina i navodno jedan kosovski specijalac je preminuo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- neutralan__
- Kontakt:
Koja je glupost to što rade.Ne mogu da vjerujem.Ali kao što ti kažeš ovo je sportski forum,pa nećemo o njima.Devil je napisao/la:Hasimovi indijanci ponovo na delu,al' nisu ni zasluzili da se prica o njima na sportskom forumu.
@Dylan Dog Da,to je to,ali to su nezahvalni ljudi i njima je sve malo.
Kako je glupost? Ljudi zele da kontrolisu svoje granice. Nista cudno. Sad treba da se srpski proizvodi uvoze u Kosovo, a nista iz Kosova ne moze ni pod razno u Srbiju? Pa nije niko lud.
- neutralan__
- Kontakt:
Ma jeb.eš više i te granice.Da su pametni da svi u miru živimo.Valjda se može diplomatskim putem to riješiti,što odmah moraju specijalce i vojsku angažovati ?Cartman je napisao/la:Kako je glupost? Ljudi zele da kontrolisu svoje granice. Nista cudno. Sad treba da se srpski proizvodi uvoze u Kosovo, a nista iz Kosova ne moze ni pod razno u Srbiju? Pa nije niko lud.
Najgore od svega je to što mi sad bespotrebno gubimo na robno-trgovinskoj razmjeni sa Kosovom, jer to je jedna od rijetkih zemalja s kojom imamo pozitivnu pokrivenost uvoza izvozom, a sve radi nekih nebeskih ideja i propalih planova...Cartman je napisao/la:Kako je glupost? Ljudi zele da kontrolisu svoje granice. Nista cudno. Sad treba da se srpski proizvodi uvoze u Kosovo, a nista iz Kosova ne moze ni pod razno u Srbiju? Pa nije niko lud.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pa kako ravnopravno pregovarat sa drzavom koja te ne priznaje? A svi znamo kakvi su srbi veliki diplomati. Pravi potez Kosova. Ovo je i jasan signal da su spremni na konkretne akcije ako zatreba. A sve su prilike da ce zatrebat. 'neutralan__ je napisao/la:Ma jeb.eš više i te granice.Da su pametni da svi u miru živimo.Valjda se može diplomatskim putem to riješiti,što odmah moraju specijalce i vojsku angažovati ?Cartman je napisao/la:Kako je glupost? Ljudi zele da kontrolisu svoje granice. Nista cudno. Sad treba da se srpski proizvodi uvoze u Kosovo, a nista iz Kosova ne moze ni pod razno u Srbiju? Pa nije niko lud.
Ali necemo vise, zakljucat ce admin.
- neutralan__
- Kontakt:
Hajde nećemo više, ako slučajno navrati admin ode tema opet na zaključavanje.
Da mi je naci u orginalu recenicu iz "Princ iz Bel Aira" kad Will Smith kaze nesto ovako:"ta djevojka nikad nije primjetila momka koji ju je zaista volio i bio spreman sve uraditi za nju,otisla je sa onim koji je samo imao jo-jo.(sve to govori tuzno)..(onda najednom prebaci u sretno) pa,srecom pa sam taj dan imao svoj jo-jo sa sobom
Zelim to baciti na fejs
Zelim to baciti na fejs
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://david.guetta.swellserver.com/new ... auto80.php" onclick="window.open(this.href);return false;

You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Boateng_27
- Kontakt:
Momci samo jedno pitanje, sad ide Ramazan, i moja djevojka posti a ja ne, da li se smijemo ja i ona poljubiti u usta ako ona posti a ja ne, tokom Ramazana pls da odgovori ko zna !???
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- neutralan__
- Kontakt:
Ma druže ti ako nisi vjenčan sa njom,prema Islamu prije braka između muškarca i žene ne bi smjelo biti fizičkih kontakata,ali dobro to slabo ko poštuje.Boateng_27 je napisao/la:Momci samo jedno pitanje, sad ide Ramazan, i moja djevojka posti a ja ne, da li se smijemo ja i ona poljubiti u usta ako ona posti a ja ne, tokom Ramazana pls da odgovori ko zna !???
Moje mišljenje da ne bi trebalo,možeš se suzdržati taj mjesec.
Nema druže ni dodirivanja, a kamo li ljubljenja...Boateng_27 je napisao/la:Momci samo jedno pitanje, sad ide Ramazan, i moja djevojka posti a ja ne, da li se smijemo ja i ona poljubiti u usta ako ona posti a ja ne, tokom Ramazana pls da odgovori ko zna !???
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!