Oj hahahaha.Vjecna Robija je napisao/la:Majke mi google translate hahah.Ne znam engleski![]()
Ocam mog i meni posla neki video.Kao oces vidjeti reko hocu ,ja udjem i cim sam vidio da je nesto mutno izadjem i napisem very nice
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol

- Goalgetter
- Kontakt:
Cigaru ? Ne hvala ju cu pivo
Stavi ovo na status ako si ponosni nepušač

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
fine picka ti materina
ma znam i ja to ja samo kazem sta govore. a i ne posalje mi nikakav link za otvorit, samo dodje poruka hi.how are you? lol... svasta...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
fine picka ti materinatrust me, it works
nece vise slati, a ne razumijem kako neki padaju na te folove, haker salje, kako ce taj tkz haker slati kad je taj tvoj prijatelj online
- neutralan__
- Kontakt:
Ma meni ko napiše to "hi.how are you" ili neku sličnu glupost,odmah block,da je ne znam ti ko.
A ima l' mi išta mrže kada hoću da se odjavim slučajno odem na ono "centar za pomoć".To me iritira strašno.
A ima l' mi išta mrže kada hoću da se odjavim slučajno odem na ono "centar za pomoć".To me iritira strašno.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sir Matt
- Kontakt:
Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije . 

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Kakvi jedini to se masovno prosiri . Ja sam vam ovdje javljao bar ja tako mislim da ne otvarate te poruke hi.how are you ? ! S profila CoDe
!
- Jer dobijete i video kao vi ste u videu i ako to pogledate onda i vi svima pisete hi.how are you ? i ako vam odgovori , naravno virus radi tako da ce s vaseg profila ici automatski odgovor ! Znam jer moj drug je pogledao Video i naravno svima je slao i kompjuter je morao formatirati i sve ponovo
!
- TO je Virus neki sta ja znam .
- Jer dobijete i video kao vi ste u videu i ako to pogledate onda i vi svima pisete hi.how are you ? i ako vam odgovori , naravno virus radi tako da ce s vaseg profila ici automatski odgovor ! Znam jer moj drug je pogledao Video i naravno svima je slao i kompjuter je morao formatirati i sve ponovo
- TO je Virus neki sta ja znam .
Ne dodze svima video nije ni meni dosao probajte se dopisivati pa vam onda sigurno posalje taj link bude kao IP Adresa neceg i pise kao da ste vi u Videu klikajte vi i nevjerujte pa kad morate form racunar pitacu vasvm22 je napisao/la:ma znam i ja to ja samo kazem sta govore. a i ne posalje mi nikakav link za otvorit, samo dodje poruka hi.how are you? lol... svasta...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
fine picka ti materinatrust me, it works
nece vise slati, a ne razumijem kako neki padaju na te folove, haker salje, kako ce taj tkz haker slati kad je taj tvoj prijatelj online
I naravno da ti odgovorim ne salje Hacker nikako vec on je stvorio virus kad pogledas Video da se automatski salje s tvog profila .
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Meni još nijedna poruka ni ovako ni na chat nije došla..... 
- Barca u srcu
- Kontakt:
I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .
.... Meni je jedna treba govorila al ja odgovorio na engleskom
i ona meni opet napiše good.Wanna laugh
ja napišem yes, with you i wanna do what you want
....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
ni meni nijeBarca u srcu je napisao/la:I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni sinoc doslo, ali ne preko chata nego u privatnoj poruci.
I ja da se obezbijedim, izbrisem doticnu osobu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Megamon
- Kontakt:
I meni je dosla poruka samo ja nisam izbris'o osobu nego blokir'oOmerbavarac je napisao/la:Meni sinoc doslo, ali ne preko chata nego u privatnoj poruci.![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Boateng_27
- Kontakt:
Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Samo nemojte reć krpom xD
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Papastathopoulos
- Kontakt:
bolje tom hakeru da je meni ne saljemajestic24 je napisao/la:ni meni nijeBarca u srcu je napisao/la:I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Boateng_27
- Kontakt:
Ha' te Allah i Bog, evo upravo mi to i drugarica rekla, prsti mi otpadoše a tek stigo do 10.4.2011Melo15 je napisao/la:Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ima neka skripta , potrazi malo...Melo15 je napisao/la:Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.