FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sony_91
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sony_91 » 26 jul 2011, 17:09

tarikhordas je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Znal tko gdje je trenutno Semir Đip?
Igra za juniore.....

Imal ista oko prenosa ?
1992. je godište i izašao je iz juniora, ipak hvala tebi ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 jul 2011, 17:49

sony_91 je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Znal tko gdje je trenutno Semir Đip?
Igra za juniore.....

Imal ista oko prenosa ?
1992. je godište i izašao je iz juniora, ipak hvala tebi ;)
On ce vjerovatno negdje na kaljenje i odvikavanje od alkohola... :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 jul 2011, 18:08

Ovo jedni govore ne treba ih dizat u nebesa opet drugi ma mozemo ih od sale proci a cinjenica jeste istina je negdje u sredini :D
Moje misljenje je samo da treba hrabro uci pa sta bude, bude ipak ostavrio se jedan fin uspjeh i ovo sad saao moze bit stepenica vise,samo mi je iskreno receno zao ako Skoro ako ne zaigra protiv sparte jer fakat gdje zapelo jel do Skore,jel do nase uprave, jel nesto trece al ova neizvjesnost oko njega bas predugo traje :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jul 2011, 18:52

adnanhz je napisao/la:Ovo jedni govore ne treba ih dizat u nebesa opet drugi ma mozemo ih od sale proci a cinjenica jeste istina je negdje u sredini :D
Moje misljenje je samo da treba hrabro uci pa sta bude, bude ipak ostavrio se jedan fin uspjeh i ovo sad saao moze bit stepenica vise,samo mi je iskreno receno zao ako Skoro ako ne zaigra protiv sparte jer fakat gdje zapelo jel do Skore,jel do nase uprave, jel nesto trece al ova neizvjesnost oko njega bas predugo traje :|
Potpis buraz
uz opasku da su u evropi 2 liga fudbala ali ipak su za nas jaki da ne kazem prejaki (ovo drugo sigurno nisu)..pocev od love , izbora igraca...skautinga mladjih (ipak po prosjeku god vidi se da bas ne sljive mladje igrace)...uslova rada itd itd..ipak su oni EU.Ali bili su i svedi..pa sta bi???
Znaci ..jaka sredina , jaka odbrana...pokusati sa Suljicem odigrati neku brzu kontru...pls ti Suljicu ne pucaj i ne centriraj a protiv orbra sam vidio da ti i dugi pas nije bas isao..vidi se da ti snage treba...oslobodi se odmah lopte i ganjaj poziciju da im vezes 1-2 odbrambena...Hrabro i pametno..ne srljajte , nama je i 1-0 za spartu pozitiva koja se opet hrabrom i u kost igrom na kosevu moze promjeniti vec za 15-20 min u nasu korist...eh , valjda ce i taj Skoro biti spreman za drugu tekmu...uostalom jel iko od forumasa zna , treniral taj covjek uopste (znam da ne trenira sa nama) ???

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jul 2011, 19:11

Biće prenos na BHT :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 26 jul 2011, 19:19

ZGAZITE IH

pozz iz ZE

ucinite neshto za ovu napacenu zemlju
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 26 jul 2011, 19:20

Dobro veli FCS-FCS.

Nikakvo srljanje i otvaranje nego jaka odbrana i sredina a iz kontri ako sta uradimo bice mrak. Puno trcanja nam moze napraviti "visak" da se pomaze odbrani. Bojim se samo naivnog kiksa odbrane. Nikakav strah ali puno postovanje protivnika mora postojati. Minimalan poraz ili nerjeseno bi bilo kao pobjeda u Pragu.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 27 jul 2011, 06:34, ukupno mijenjano 1 put.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jul 2011, 20:42

Pa FCS je najzasluznije za koeficijent koji naši klubovi imaju u euro takmicenjima.Pocevod Sigme, Sparte,Genka,Marsallox-a( jbg i tu ide bilo kakvo povećanje koef.)..Helsinborga...ima tu zasluga i listice i malo zrinjskog ali u najvećoj mjeri našeg kluba .Želju ne spominjem jer u evropi nisu igrali od 2004 do 2010 a i tada su vrlo loše završili (a zna se kako) od Hapoela. Ove god imaju šansu da poprave svoje mjesto sto se tiče koeficijent a već su po tom pitanju nešto zaradili (čini mi se 0,50)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jul 2011, 20:59

A sad par rijeci o Suljicu. Neću pričati o njegovim kvalitetama jer svi dobro znamo o kakvom se talentu radi a mnogi će reci da je već 50% svog talenta dokazao.Isto tako neću pričati o vrlo slabim fiz
predispozicijama jer se i to dobro zna.
Pa bas zbog ovog drugog , ja bih ga zadržao na klupi i ne bi počeo tekmu u pragu od 1 min. Mnogo vise bi nam koristio kao svjez igrač sa klupe u nekoj 35 min ili kasnije ( oko 50) .Ovo tim vise jer ga Česi očekuju kao startera . Na ovaj način bi imali svježeg a kvalitetnog igrača plus sto bi ovi bili malo zbunjeni jer su ga i oni procjenili kao " nezgodnog za čuvanje". E procijenite šta bi mali mogao napraviti kod već pomalo umornih odbrambenih igrača sparte u nekoj 60 min. Mislim da bi ovo mogla biti dobra ideja ali na Pliseku da skonta šta i kako, parirati i sa igacima i taktikom

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 21:09

Jerane...imamo dosta napadaca koji to mogu uraditi...slazem se sa tobom u ovome...
ali se ne slazem u tome da je Sparta neki tim aman... :(
BGM vidjece te da nisu :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jul 2011, 21:24

Nemoj samo ako kojim slucajem izgubimo, da ospete paljbu po igracima pa da vam odjednom niko ne valja 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jul 2011, 21:25

Sarajevo bi trebalo da pazi samo na Andreja Kerica,momak nije los,hrvatski internacionalac,pratio sam ga dok je igro za Liberec,ostalo je pretezno mlado,jer Sparta je podmladila ekipu.Sarajevo se itekako moze nositi sa Spartom. Naravno pametna igra,bez srljanja,sa nekim kontrama,jer Sarajevo ima brze igrace. Igra se na strani,dobro bi bilo postici,jedan gol,jer to bi bilo, pa jednom nogom prolazak dalje,jer Sparta na Kosevu nema sta traziti.Suljic treba igrati ispocetka,bez obzira na to ocekivali njeg Cesi ili ne,momak je brz ,okretan,prodoran,a sto se tice fizicke predispozicije,pa Modric se bori u jednoj mesarskoj Engleskoj,to nije neki problem,ako si pokretan i brz.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 jul 2011, 21:45

Horde ce pokoriti evropu 8-)

Sve zakljucajte, djecu sklonite....

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jul 2011, 21:52

Dirk je napisao/la:Nemoj samo ako kojim slucajem izgubimo, da ospete paljbu po igracima pa da vam odjednom niko ne valja 8-)
Ma nece izgubiti, uz podršku koju će imati i borbenost dobar rezultat je sasvim realan :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 21:57

tako je nema poraza ! Ni za Sarajevo ni za Zelju !
HZ!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jul 2011, 21:58

:lol: ma sta kazes :lol: :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jul 2011, 21:59

Gledaj ovog cige napravio account samo da bi ovdje doso provocirat :lol:
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 26 jul 2011, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:04

stivi ne budi glup i ja sam Hordas tako da ne seri !
ee vako eo jedan klip sto pokazuje da se tamo moze mnogo toga

[youtube][/youtube]

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 26 jul 2011, 22:10

evo vam i ovo...

http://www.sparta.cz/srv/www/cs/footbal ... o?teamId=1" onclick="window.open(this.href);return false;

stranica njihovog tima na kojoj se dosta toga moze vidjeti :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 26 jul 2011, 22:10

cocin bubanj, nisam tebi nista reko druze, nego je neki kreten napravi account i napiso celik sampion, njemu sam se obratio ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”