FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FMBosnia Admin
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FMBosnia Admin » 26 jul 2011, 21:58

Na kojem pratite Bayern - Milan?

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 26 jul 2011, 22:07

eno robbena opet ozljeda :lol: :lol: :lol: :lol: ko da je od g.ovana slipljen....

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 jul 2011, 22:33

dabar jarane jel fakat se ozbiljno povrijedio jel van igre bem ti kablovsku moram pod hitno mijenjati

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 26 jul 2011, 22:40

GAL je napisao/la:dabar jarane jel fakat se ozbiljno povrijedio jel van igre bem ti kablovsku moram pod hitno mijenjati
Izasao iz igre, ali nije iznesen. Normalno je hodao.
Moguce da nije nista ozbiljno.

Inace, sad ce penali. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 26 jul 2011, 22:51

Prodje Bayo dalje, ja gledao od 70. minuta, totalna dominacija, imali smo par prilika za go, steta sto se nije prije penala rijesilo, a Njemci ko Njemci, beton u penalima :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 jul 2011, 22:52

vidim dobili smo na penale 5:3 samo ne znam ko je promasio ili je noer skinuo.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 jul 2011, 22:54

stvarno treba uvesti pravilo da igrac kad krene da suta penal nesmije stati pa makar tenk kreno na njega

ovo je glupost

jest mi drago sto je moj Bayern dobio al igraci i baye i milana su vecinom izvodili penale na ovakav nacin
Thomas Müller - Fußballgott

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 22:55

GAL je napisao/la:vidim dobili smo na penale 5:3 samo ne znam ko je promasio ili je noer skinuo.
Ne bi ovi odbranili do sutra,PaloŠČI tako nešto promašio čitav gol
dobra utakmica Bayerna,standardno dobri naprijed,konfuzni nazad,povreda Robbena ma uobičajna utakmica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2011, 23:08

I opet standardni problemi oko odbrane. :?
Poslije one prilike Cassana konsolidovali su malo redove i nije bilo previse prostora za napadace Milana, dok je na drugoj strani Bayernova navala igrala izuzetno dobro i samo bunker Italijana je zasluzan sto nisu primili jos poneki gol.
Rafinha me definitivno odusevio, zapravo potvrdio je ono sto se o njemu pricalo da je strasno dobar bek i da Bayern nije pogrijesio sa njegovim dovodjenjem.

Takodjer bih izdvojio Kroosa, koji sve bolje i bolje igra, a vecerasnji gol je odraz nejgovih dobrih partija.

Samo se nadam da povreda Robbena nije teze prirode, jer gubitak jos jednog krila bi bilo pogubno. Do njegovog izlaska bio je najbolji igrac uz Rafinhu i Kroosa.

Ono sto me raduje je da sam vidio novi Bayern, koji dosta strpljivo napada i gradi napade korak po korak. Rezultat toga je skoro 20 suteva na gol Milana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 jul 2011, 23:12

Zadovoljan sam prilično prikazanim,posebno bih izdvojio Kroosa,Rafinhu i Gomeza kao najbolje.Nazad smo kod primljenog gola ponovo loše stajali al bolje sada nego kasnije u toku sezone.Jupp je rekao da Robben nije teže ozljeđen i da će već za 2-3 dana biti fit.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jul 2011, 23:14

Nije nista ozbiljnije Robbenu,Taiwo mu malo desnu nogu caprkn'o,vratio se i u igru Robben,ali poslije 2-3 minute se pozalio,normalno je odsetao na klupu,s tim da je zafijario desnu kopacku u pm :D

Neki mladi (da,ima i takvih u Milanu :D ) napadac,sto igra za U21 Italiju,promasio cetvrti penal,onda Basti nas peti zabio i to je to :)

K'o da su uvjezbavali penale,svi k'o iz topa pucali,a pucali su; Alaba,Gomez,Muller,Kroos i Basti.

U drugom poluvremenu ja mislim da Milan nije imao ni jednu priliku i ako je imao,imao je jednu.

I Boateng je igrao od neke 70. minute,usao umjesto Rafinhe...To mi je bilo malo cudno,jer je igrao na poziciji desnog beka :?

Jos je Gustavo zamijenio Tymoschuka,Alaba Robbena i to je to.
Posle ovih izmjena,Muller je otisao s lijeve na desnu stranu,Alaba je bio na lijevoj,Kroos iza ledja Gomeza,a Gustavo i Schweini Doppelsechs :)
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 jul 2011, 23:17

izgleda da je nas bivsi trener gal moj prezimenjak hahahah vruc kandidat za klupu argentine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2011, 23:18

Robben nije povrijedjen, doktor potvrdio.
Taman da mogu mirno spavati. :P

Zaboravio sam napomenuti Gomeza koji je dosta popravio tehniku a i primanje lopte. Znamo vec kakvih je problema imao pocetkom prosle sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 jul 2011, 23:30

Iskreno Gomez,Kroos i Rafinha su bili nasi najdominantniji veceras,Milan nije prikazao ama bas nista,vise bi nas namucio nas drugoligas tako da odbrana i nije imala nekog exstra posla ili je mozda to dobro odradjivala pa se cini da je Milan ofanzivno bio uzasan,sem tog pogotka sto su zabili.Nas vezni red u prvom poluvremenu pa sve do ozljede Robena i prvih izmjena je stajao odlicno,tolika pomoc odbrani malo se kad vidjela,,a mali Krus :lol: igra fantasticno...Roben nije teze ozljedjen mada mislim da ga sutra nece biti u finalnoj utakmici.Riberi je jako falio i jako puno bi napravio desno d aje igrao Miller to nije mogao...Mada je ovo bila samo test utakmica dao sam si za pravo da malo pohvalim nase igrace,naravno treba sacekati kup i šrve ligaske tekme pa ce mo da vidimo na cemu smo,,,Nasem Bilalu zelim sto brzi oporavak,,a za vas bavarci veliki pozdrav..... ;)
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 jul 2011, 23:56

Bitno je da smo počeli pobjeđivati Milan pa makar to bio i Audi kup. Od nečega se mora početi ;)
A sutra FCB protiv FCB . Jest da FCB neće biti sa punom ekipom, ali to je prilika da FCB pokaže da se može protiv FCB igrati ;)
Sent from my Philips Smart TV.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 26 jul 2011, 23:58

Ma dobro jos se ekipa mora ugirati mada je sezona na pocetku ali to su dvije , tri prvenstvene utakmice i ekipa je na nivou .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 00:00

dr.adnan je napisao/la:Bitno je da smo počeli pobjeđivati Milan pa makar to bio i Audi kup. Od nečega se mora početi ;)
A sutra FCB protiv FCB . Jest da FCB neće biti sa punom ekipom, ali to je prilika da FCB pokaže da se može protiv FCB igrati ;)
Ovako smo poceli i one 2009-e i na kraju dogurasmo do dvostruke titule i finala LP-a, a da se ponovi isti scenario vjerujem da niko ne bi imao nista protiv. 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jul 2011, 00:26

Gledam snimak sad, i moram priznati da je Bayo dosta dobro izgledao na terenu. Kroos je odlično dirigovao napadima i vidi se da mu godi Juppovo prisustvo na klupi. Pod Glavonjinim patronatom, Toni je uvijek izgledao stegnuto na terenu. Sigurno je da sad ima mnogo veća ''ovlaštenja'' u igri i od njega se može očekivati dosta u ovoj sezoni.

Zašto BoatenK ne igra na štoperu?? Ak' se već neće dovoditi novi stoper, najbolje riješenje je da štoperski par čine BoatenK - Truba.

Rafinha će biti veliko pojačanje. U oba pravca je dobar, borbenosti i prgavosti na pretek, a ni fudbalsko znanje mu ne fali.

Gomez ima veliki problem kod šutiranja. ''Krkanski'' samo raspali nekontrolisano po lopti i zato mu većina završi preko gola. A kad pogodi, većinom je to pod prečku. Nevjerovatno koliko je on puta zapuco loptu, nije mi jasno kako je ne zna fino ''poklopiti''. :mrgreen: Al' dobro, da je i to, a većina drugih stvari jeste za jednog špica, na visokom nivou, dav'o bi cca 50 komada po sezoni. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 27 jul 2011, 00:52

Tymoschuck je dokazao da nije igrac kakav treba Bayernu.....Kroos,Gomez najbolji na terenu (da napomenem i Milanovog golmana Abbiatia koji je branio nevjerovatno i on je krivac sto Bayern nije svoju igru okrunio sa vise od jednog pogotka..;9 ).....svidja mi se igra,prezadovoljan sam kojom lakocom igraju (da ih ne ukletem)..:D..samo da nastave tako i ova sezona je nasa..:D
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jul 2011, 00:56

Hare_BvB je napisao/la: Gomez ima veliki problem kod šutiranja. ''Krkanski'' samo raspali nekontrolisano po lopti i zato mu većina završi preko gola. A kad pogodi, većinom je to pod prečku.
Isto Podolski :D :D
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []