p.s. Rendžers gubi kući,mi bi mogli bit i nosioci u četvrtom kolu.
Naprijed Partizan,Grobari sjajni.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ako Rangers ispadne onda u 4. pretkolu status nositelja dobija Rosenborg jer su prvi ispod 'crte', naravno ako prođu.Стјепан " je napisao/la:Odlično.Edu sjajan večeras. Sad mirno privest ovo kraju,kad se samo sjetim nekih komentara,kako su belgijanci bolji itd.
p.s. Rendžers gubi kući,mi bi mogli bit i nosioci u četvrtom kolu.![]()
Hmm,a zar koeficijent ne preuzima onaj ko izbaci nositelja (do kraja kvalifikacija) ? Ili sam ja to nešto krivo skontaojacky09 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali vidim da je svašta bilo, 2 crvena, preokreti... Biti će gadno u uzvratu, ima Partizan relativno povoljan rezultat ali jedna nesmotrenost u Beogradu će ih skupo koštati.
Ako Rangers ispadne onda u 4. pretkolu status nositelja dobija Rosenborg jer su prvi ispod 'crte', naravno ako prođu.Стјепан " je napisao/la:Odlično.Edu sjajan večeras. Sad mirno privest ovo kraju,kad se samo sjetim nekih komentara,kako su belgijanci bolji itd.
p.s. Rendžers gubi kući,mi bi mogli bit i nosioci u četvrtom kolu.![]()
Rangers 56,028
Kopenhagen 51,111
BATE 23,216
Maccabi 21,400
Dinamo 20,224
-----------------------
Rosenborg 19,375
Partizan 15,850
APOEL 13,124
Wisla 10,183
Sturm 8,640
Da,sad sam pogledao,izvlačenje je 5.augsta..jacky09 je napisao/la:Ne, mislim da je izvlačenje posle uzvrata.
To je slucaj kad se izvlace parovi za sljedece kolo prije nego je ovo zavrseno. Npr. Borac je bio nosilac u izvlacenju za 3. kolo zbog Makabijevog koeficijenta jer je izvlacenje bilo prije revans utakmice.Baboon je napisao/la: Hmm,a zar koeficijent ne preuzima onaj ko izbaci nositelja (do kraja kvalifikacija) ? Ili sam ja to nešto krivo skontaokad je izvlačenje za 4.pretkolo ? Sad u petak između utakmica ili kasnije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.