Arnelinho je napisao/la:cesc je najbolji zadnji vezni igrac na svijetu i xavi i inesta mu mogu kopačke čistit hoćemo iskreno
veza je bila wtf-------xavi--------fabregas fabregas je zadnji vezni i nikad u zivotu nije bio desni winger a cesc bi pokazo vise da je bio makar senna da cuva ledja sjetite se flaminija u arsenalu asad su prakticno dva play-a u ekipi on i denilson a denilson nije bio u Sao Paolu defanzivac vec play sve se vidjelo prošle sezone baš
a xavi se pojavio tek dolaskom ronaldinha i messija koji mu uhvate svku loptu koju stigne sad recite da nisam upravu a hanry-a su imala obojca u ekipi a iniesta je talenat i dobar ali nije na poziciji playa vec desni winger
ps arsenal ima najjacu ekipu i ja sam za da ode adebayor onda bi bili napadaci vela van persie dudu bendtner koji su brzi nogometasi i onda ce tek igra biti ko u vremenu piresa hanrya berkampa ljungberga
Hahahaha , provala bgt , ovaj momak prati nogomet od prije 5godina max.
Xavi se pojavio kada je Ronaldinho dosao ?
hhahahahah
Momak dragi Xavi otkad igra u Barci je glavni igrac ,
Guardiola , Xavi , Luis Enrique , Rivaldo , Saviola , ...
Ronaldinho tada nije bio ni na karti .
Xavi nije def.vezni nego tipicni playmaker , cent.vezni , uvijek bio , uvijek ostao ..( Central midfielder )
Pa Guardiola je bio def.vezni dok je Xavi igrao .
A Cesc jest dobar al bolji od Xavija i Inieste ? to je najveca provala sto sam cuo , uz ovu da arsenal ima najjacu ekipu . Pa Arteta da se nije ozlijedio zamijenio bi Cesca u spanjolskoj repki.
Bendtner nije b od brz ,on je tipicni centarfor , ceka loptu , gega se jbt.
Arsenalu ne treba Adebayor , nek puste tu hrlovinu nek ide , imaju napadaca dovoljno .
-------------------------------- Fabianski---
-------Sagna------Gallas-------------------------Toure----------Clichy/Gibbs
----------------------------Song/Denilson-------
-----------------------------------------------Cesc--------
---Walcott---------------------------------------------------------Arshavin----
---------------V.Persie-------------------Eduardo/Vela/Bendtner
Arsenal ima sanse i potencijala da osvoji epl ove sezone , i iskreno se nadam .