FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz1987 » 27 jul 2011, 11:14

QUARESMA 18<<< je napisao/la:a mogli su prenositi dinamo, partizan, hajduk u evropa ligi, a ne mogu se snaci za svoje domace klubove.... stvarno zalosno
kad si vidio nekog beogradjanina, zagrepcanina ili splicana da nosi dres sarajeva ili ti zelje po svom kvartu il na terminima fubala cisto jer je veliki simpatizer tog kluba...al zato kod nas to ne manjka...kad vidim debelog lolu na terminu u dresu zvezde ili dinama ospem se, hocu nogama da ga udaram...

to ti je tako jer ti u rtv-u rade provincijalci i sitne duse, pomodarci i komplesasi...kompleks nize vrijednosti!
e zato nemojte da se zapitkujete zasto je to tako...

bas juce hodam vilsom, a lik nosi trenerku hajduka...rasirio se ko veliki...**** ga hajduk u po sarajeva...i takvi ti rade na tv-u!

a vezano za tekmu, ne treba tu nesto pretjerano ocekivati...izgarati na terenu, ginuti za svaku loptu, trcati koliko noge nose, ne srljati...i rezultat ne bi trebao izostati...laznu euforiju ne treba dizati...ovo vazi i za zelju i sarajevo...nadam se da i jedni i drugi imaju dovoljno iskustva da ne pokleknu ko borac i siroki...

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 27 jul 2011, 11:17

ma bice ba prenos...to je smao namjesteno kao BHT nemoze i onda odjednom sa velikim trudom su uspjeli osposobiti prenos u zadnjem trenu...kao oni su se potrudili zbog nas aha jesu jesu xD...
:( tuzno je to...trebalo bi biti 100% a ne da se raspravlja o tome...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 jul 2011, 11:21

QUARESMA 18<<< je napisao/la:a mogli su prenositi dinamo, partizan, hajduk u evropa ligi, a ne mogu se snaci za svoje domace klubove.... stvarno zalosno
Zato sam protiv regionalne fudbalske lige, jer bi bh. klubovi, kao i u onoj državi, bili više nego marginalizovani, treba više jednom otvoriti oči ovom narodu, a Sarajevu puno sreće, i da abd dođete do play off -a ....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 jul 2011, 12:07

Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama ;)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 jul 2011, 12:26

Edo_77 je napisao/la:Stoke - Hajduk, neces moci gledati, jer nema prenosa. :mrgreen:
nece se moc gledati zato sto englezi nece uopste da prenose tu utakmicu..tako da 'rvati nemaju od koga otkupit prava..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jul 2011, 12:54

HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama ;)
Sretno buraz,ja imam tehnickih problema,tako da ne idem,vajcu se,opasne su cehinje... ;)
Sretno svima koji ce odraditi ovo gostovanje.

NAJLUĐE SU HORDE ZLA
F.K.SARAJEVO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 jul 2011, 12:59

Svemoguci Boze
Mole te Tvoji robovi...olaksaj i razgali našem Sedinu , daj mu snage da izdrzi i odigra. A zaista samo Ti snagu možeš dati....Amin

satelit
Kontakt:

Post Postao/la satelit » 27 jul 2011, 13:06

totalna je dezinformacija da nece biti TV prenosa, kada je BHT1 otkupio TV prava i komentator je Velid Spaho. 100% tacno i provjereno. Iz prve ruke. Sretno pitarima :lol:

satelit
Kontakt:

Post Postao/la satelit » 27 jul 2011, 13:09

HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama ;)
da li ides Centrotoursom?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jul 2011, 13:14

Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.
Povreda i kartoni,zbog toga nam treba sto jača klupa.
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2011, 13:17

molotovljev je napisao/la:Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.
kakva takticka finta ?? :S

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 jul 2011, 13:22

samosarajvo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.
to su vec razne kombinacije,ne bih o tome,nije ni mjesto ni vrijeme.
nadam se samo da nije povreda u pitanju.
F.K.SARAJEVO

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 27 jul 2011, 13:31

molim te Boze za samo ok rezultat, nista posebno, samo ok slika
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 jul 2011, 13:32

satelit je napisao/la:
da li ides Centrotoursom?
Ne putujem ni sa kakvom agencijom , privatnim automobilom :D ja stari i rodjo...
Sretno buraz,ja imam tehnickih problema,tako da ne idem,vajcu se,opasne su cehinje... ;)
Sretno svima koji ce odraditi ovo gostovanje.
Evo gledam po fejsu imal kakvih cehinja , grehota bi bilo sta ne ubacit :mrgreen:
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 27 jul 2011, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 jul 2011, 13:33

Torlak ima napuknuce misica tako da..... ne znam.... hoce nas ove povrede pred svaku vazniju utakmicu... igramo bez pravih stopera u Pragu... daj Boze da izadje na dobro :roll:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 27 jul 2011, 13:47

UPS je napisao/la:Torlak ima napuknuce misica tako da..... ne znam.... hoce nas ove povrede pred svaku vazniju utakmicu... igramo bez pravih stopera u Pragu... daj Boze da izadje na dobro :roll:

Torlak, avion... Nek se nesrece ispucaju prije utakmice a nek se onda to okrene na srecu na utakmici :D

Moze biti i da ovo nije uopste tacno nego radi protivnika ovako izjavljuju, a sto se tice sastava mislim da ce Smigalovic poceti u prvih 11 kao neko iznenadjenje Sparti i da bas radi toga nije igrao protiv Orebra. Ali vidjecemo :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2011, 13:49

molotovljev je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
to su vec razne kombinacije,ne bih o tome,nije ni mjesto ni vrijeme.
nadam se samo da nije povreda u pitanju.

ako mislis na to da je bomba za javnost, tj da plisek baca suplju spartancima - to je moguce

ali ako mislis da je Torlak to namjerno rekao da nebi igrao ili nesto na taj fazon - NEMA GOVORA

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 jul 2011, 13:53

Na treningu mu napukao misic, 2 dana prije najvaznije tekme u sezonu. Cisto sumnjam?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2011, 13:55

Edo_77 je napisao/la:Na treningu mu napukao misic, 2 dana prije najvaznije tekme u sezonu. Cisto sumnjam?
Cuj cisto sumnjam...pa desava se to i vrhunskim igracima u finalu LP a ne nama..
Mozda je ovo tebi najvaznija tekma, meni je dosad bila ona na Kosevu protiv Orebra jer se to moralo proci radi para i svega,Sparta ce biti premija ako prodjemo ali ako i ne prodjemo ne treba zaliti!
ZNACI PROSLI - NE PROSLI IGRACIMA KAPU SKINUT JER SU SE BORILI ZA SVETI DRES!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 jul 2011, 14:17

Ne kontam kakva bi to bila funta sto bi se mogla plasirati u vezi Torlaka???
Po meni nema nikakve finte jer smo bez njega 50% slabija ekipa pogotovo u odbrani. Sa tim eventualnim fintama možemo samo sebi presuditi i ništa vise.Al et nek bude da je finta....poštujem ali i zbunjen sam??!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Bordotim, Burberry46, Dave, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, kanarinac, Lecler, Pantelija, rimljanin90, Varijantas8 i 84 gosta.