daj od tih penala jedan koji nije postojaoObskurni je napisao/la:Samo hintam da su optužbe kako veliki Manchester dobiva penale na guzove i da pobjeđuje isto tako besmislene.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Rođen s tobom da budem
.... Ma njemu je dosadio da čeka 6 godina bez titule
Pa se sad ulizuje navijačima. ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne pobjedjuje se samo na penale.Obskurni je napisao/la:Samo hintam da su optužbe kako veliki Manchester dobiva penale na guzove i da pobjeđuje isto tako besmislene.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Da, ali kod njih nisu nepostojeći kao kod scuma. Bar ih ljudi prvedno dobijuObskurni je napisao/la:Zapravo, od velike cetvorke, Arsenal ima ja mislim najviše dosuđenih penala
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Nije ni cudo, kad i pretrpe najvise prekrsajaObskurni je napisao/la:Zapravo, od velike cetvorke, Arsenal ima ja mislim najviše dosuđenih penala
Go Gunners!
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc ... ic=8fc41bT" onclick="window.open(this.href);return false;
RvP pokazo Gervinhu ko je gazda

RvP pokazo Gervinhu ko je gazda
Go Gunners!
Buki je napisao/la:http://www.arsenal.com/assets/_files/sc ... ic=8fc41bT
RvP pokazo Gervinhu ko je gazda![]()
![]()
![]()
Kod: Označi sve
Denilson Neves, kojeg je Arsenal posudio Sao Paulu, smatra da će kapiten Topnika Cesc Fabregas ostati na Emiratesu, unatoč brojnim špekulacijama.
Fabregas se povezuje sa povratkom u Barcelonu, ali brazilski veznjak misli da će 24-godišnji Španac ostati u sjevernom Londonu.
"[u]Mislim da je veoma važno to što navijači, osoblje u Arsenalu, svi vole Cesca. Mislim da će ostati[/u]", reakao je Denislon.
Brazilski veznjak nedavno je posuđen Sao Paulu, a ističe kako mu već nedostaje London, te da će se sljedeće sezone najvjerovatnije vratiti u redove Topnika.
"Nedostaje mi London, nedostaje mi Arsenal. Živio sam tamo pet godina, to je predugo vremena za mene. Ali, mislim da ću se iduće sezone vratiti tamo", kaže Brazilac, osvrnuvši se na Wengera:
"[size=150]Svi znaju da je Wenger vrhunski čovjek i vrhunski menadžer. On nije samo trener, on nam je kao otac. To je sjajno za mene i ostale igrače, jer nam puno pomaže[/size]".
"Ako pogledate Manachester, Chelsea... svi kupuju mnoge igrače. Manchester City troši mnogo novca, ali Arsenalu to ne treba. [u]Mi trebamo igrati i dokazati se. Ove sezone mogu osvajati trofeje, siguran sam 100%[/u]", dodao je Denilson.Ma, nije on kriv što ne zna.
A ovo je divna vijest.Prema pisanju španskih medija Arsenal je posalo ponudu za Juana Manuela Matu od 20 miliona eura, što znači da je španski veznjak na pragu potpisivanja ugovora sa Topnicima.
Mata se već duže vrijeme povezuje sa Arsenalom koji je u potrazi za veznjakom, jer bi Emirates mogli napustiti Cesc Fabregas i Samir Nasri, a veznjak Valencije se nalazi na vrhu liste želja Arsena Wengera.
Londonski tim posao je ponudu od 20 miliona eura za 23-godišnjeg veznjaka, prema pisanju španskih medija. To znači da je Mata vrlo blizu prelaska u Arsenal, jer u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 20 miliona eura i Valencija nema izbora, nego ga pustiti.
Ovako, da posložim kockice.
Nasri 100% ostaje, za Fabregasa čak je i Denilson mišljenja da ostaje,Fabregas rek'o da je sretan u Arsenalu, da želi osvajati trofeje sa njim, Wenger rek' o da če učiniti sve da oba ostanu- znači ostaju.
Ponudjeno je 20 mio eura za Matu, što znači da je vjerovatno na putu za Emirates.
AKo on dodje, uh...biće užasno gusto na sredini terena.
hahahahahArnelinho je napisao/la: Ma, nije on kriv što ne zna.
vec ga vuce nostalgija
Go Gunners!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma znao je on nekad, ali forsiranje na mjestu DMC ga je unistilo,jednostavno nije odbrana za njeg, i tesko je ocekivati da bude novi Gilberto Silva, doduse on i dan danas ima dobar sut, samo sto ne smije dodati dalje od 5-6 metaraArnelinho je napisao/la: Ma, nije on kriv što ne zna.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -training-" onclick="window.open(this.href);return false;
Gervinho has made a strong impression on his new team-mates since joining Arsenal with Kieran Gibbs the latest player to praise the Ivorian’s instant impact.
Celik!3,2,2.
sta je onda ovo?Arnelinho je napisao/la:Ovo je rasizam.
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc ... ic=4743b6T" onclick="window.open(this.href);return false;
djuro naso svoju kujicu
Go Gunners!
Buki je napisao/la:sta je onda ovo?Arnelinho je napisao/la:Ovo je rasizam.
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc ... ic=4743b6T" onclick="window.open(this.href);return false;
djuro naso svoju kujicu
E,pravo si me nasmij'o ovim slikama.
Ovo je izgleda osveta za stoljetna zlostavljanja.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
haha to je sigurno AW taktika da malo "zblizi" igrace... da bolje funkcioniraju na terenuAllGunsBlazing je napisao/la: Kad se svi folirate vidi ped.era sto se vode uz brdo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gledam ove slike i video sa treninga, jadnik Gervinho uvjek sam. Ni brat po frizuri nece da se druzi sa njim
Go Gunners!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma hoce, cekaj tek je dosao, treba malo vremena da se naviknu, inace svi igraci ga hvale, kazu bas se trudi na treninzima, dobar je igrac, i bice dobro pojacanje ..Buki je napisao/la:haha to je sigurno AW taktika da malo "zblizi" igrace... da bolje funkcioniraju na terenuAllGunsBlazing je napisao/la: Kad se svi folirate vidi ped.era sto se vode uz brdo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gledam ove slike i video sa treninga, jadnik Gervinho uvjek sam. Ni brat po frizuri nece da se druzi sa njim![]()
Celik!3,2,2.
jel istina da cesc bojkotuje treninge i ne zeli igrati na turneji ? jer na barca bih su napisali to, iako sam navijac barce ne vjerujem u ovo.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Pa mora bojkotovat kad je povrijeđen.jasmin256 je napisao/la:jel istina da cesc bojkotuje treninge i ne zeli igrati na turneji ? jer na barca bih su napisali to, iako sam navijac barce ne vjerujem u ovo.
- -Paja
- Kontakt:
hahahaha evo upravo sam procitao taj tekst sa te jadne stranice preporucujem svima da ga procitate hahaha to je samo dokaz da kakvi glupani navijaju za smradalonski klub
jedva cekam kraj prelaznog roka da taj tekst jos ovdje postavim da se mi nadnavijaci smijemo katalonskim inferiornim kreaturama haha kakav tekst, jes mi drago sto su oni tako glupi a mi toliko inteligentni
jedva cekam kraj prelaznog roka da taj tekst jos ovdje postavim da se mi nadnavijaci smijemo katalonskim inferiornim kreaturama haha kakav tekst, jes mi drago sto su oni tako glupi a mi toliko inteligentni
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
van persijevog a kamoli runija, teveza, berbatova, adebayora
lijepo je kad ovakvi znalci tipa drinin tvor prognoziraju sesto mjesto 
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da imas nesto a to je smrad smrdis ko i postovi tvoji, ali dobro bar se kao takav uklapas sa inferiornim kreaturama koje ostavljaju ovdje strucne komentare o Arsenalu.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.