Aha, onda je to problem s joystickom. Isti sam ja slucaj im'o s kamerom..Senaid L.F.C je napisao/la:cuje se zvuk ali mi se prikaze usb device not recongnizedrogeRF je napisao/la:Kako mislis da ti ga prepozna? Nema ono njeg sta prepoznavat, nije to usb... Mora ti se samo cut onaj zvuk kad nesto prikljucis (npr.: kameru, mis, usb...). Mozda ti ne funkcionisu komande u nekoj igrici? To onda nije do joystick-a, moras to napraviti u opcijama neke igrice. Npr., za soccer (pes11) ides u settings- pa odaberes controller 2 i pod ovo device odaberes joystick. Isto tako za svaku igricu moras u opcijama napravit. pozzSenaid L.F.C je napisao/la:Uzeo sam sebi joystick i kad ga prikljucim u comp nece da mi ga prepozna.Instalirao sam onaj cd sta je dosao uz njega
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Izdržati, to je temelj vrline!
Ne vjerujem da je to, jer ako mu ocita (prepozna) usb, onda bi morao prepoznati i joystick.alan_kardec je napisao/la:Trebao bi možda neke drivere za usb instalirati. Možda je do toga.
I meni se isto desavalo za joystick.
Nego jel zna neko kako da izbrisem onaj cookies za coogle chrome instalirao onaj novi chat i sad mi sve usporilo zbog toga,pa kako da to izbrisem a da nije da skinem novi GC
Nego jel zna neko kako da izbrisem onaj cookies za coogle chrome instalirao onaj novi chat i sad mi sve usporilo zbog toga,pa kako da to izbrisem a da nije da skinem novi GC
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
||| FKZeljeznicar |||
-
- Kontakt:
haahahah...
e da i ovo cujem 2 antivirusa u isto vrijeme xD ...
Pa onda ti antivirus jedan prepoznaje ovaj 2 kao antivirus...
To nemoj nikako raditi usporiti komp. i vece su sanse da virus dobijes...!
A sto se tice jostika msm da bi ga trebao zamjeniti ako nemozes...probaj kod nekoga drugoga da ga utaknes...Moguce da nisi podesio u control panelu imas opcije ako ti je prvi put sa jostikom a stariji ti komp moras napraviti
LP
e da i ovo cujem 2 antivirusa u isto vrijeme xD ...
Pa onda ti antivirus jedan prepoznaje ovaj 2 kao antivirus...
To nemoj nikako raditi usporiti komp. i vece su sanse da virus dobijes...!
A sto se tice jostika msm da bi ga trebao zamjeniti ako nemozes...probaj kod nekoga drugoga da ga utaknes...Moguce da nisi podesio u control panelu imas opcije ako ti je prvi put sa jostikom a stariji ti komp moras napraviti

- alan_kardec
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Pomagajte! Danas kad sam se ulogovao na svoj mail na hotmailu, pojavilo mi se ovo:
Jel zna neko kako da riješim ovaj problem?
De bolan ajde ako neko zna kako da rješim ovaj problem...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa piše ti da ce ti poslat verifikacijski kod na telefon, jesi dobio poruku ?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ne mogu da im pošaljem svoj broj telefona jer prvo moraš na omom nekom spisku kliknuti na državu iz koje dolaziš, a na spisku nema BiH. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Titova-Juga
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:pa ne mogu da im pošaljem svoj broj telefona jer prvo moraš na omom nekom spisku kliknuti na državu iz koje dolaziš, a na spisku nema BiH.
Majku im nacionalistiČku
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Baš i nije momenat da ostavljaš ironične komentare.Titova-Juga je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:pa ne mogu da im pošaljem svoj broj telefona jer prvo moraš na omom nekom spisku kliknuti na državu iz koje dolaziš, a na spisku nema BiH.
Majku im nacionalistiČku
Nemoj nacionalističku, bolje globalističku.

btw
Pokušavao samsinoć čitavo veče da odblokiram mail, nisam uspio i onda onda sam ootvorio novi mail, a ovaj stari ću zatvoriti.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Titova-Juga
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:
Baš i nije momenat da ostavljaš ironične komentare.
Nemoj nacionalističku, bolje globalističku.Nacionalisti su na Balkanu.
![]()
btw
Pokušavao samsinoć čitavo veče da odblokiram mail, nisam uspio i onda onda sam ootvorio novi mail, a ovaj stari ću zatvoriti.
Hehe, ma za'eba'em se naravno, nemoj sta zamjerit'.
Nego, stvarno ne znam sta bi mogao biti uzrok tog problema, nisam nikada nista slicno vidio.
Ali nadam se da ce se naci neki ovdje ko ce ti pomoci...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
ja sam baš sinoć malo guglao i našao sam kamaru sličnih primjera. rješenja nekih postoji mnogo, neka sam probao ali nije pomoglo. sad nije više ni bitno, otvorio sam novu adresu, ovu ću zatvoriti i kraj priče.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I ja sam vrlo slab sto se tice ovih vragova, oko msn-a, hotmail-a...Zna li neko kako da promijenim sifru za msn, da ne trazim po ovim forumima...
EDIT: Nasao sam...
EDIT: Nasao sam...

- neutralan__
- Kontakt:
Kada uđeš u hotmail u desnom gornjem ćošku piše profile,kada si to išao onda imaš opcije:Edit details,View invitations,Privacy settings i Notifications,ti ćeš ići na ovo Privacy settings.Kada si to išao,onda imaš lijevo ti piše Windows live,Mail,Privacy,ti ideš na Windows live i onda ti piše zelenim slovima Account i ispod toga Password i odeš na to i promijeniš.rogeRF je napisao/la:I ja sam vrlo slab sto se tice ovih vragova, oko msn-a, hotmail-a...Zna li neko kako da promijenim sifru za msn, da ne trazim po ovim forumima...
Ukoliko nešto ne bude jasno pitaj preko pp.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
alan_kardec je napisao/la:ja sam baš sinoć malo guglao i našao sam kamaru sličnih primjera. rješenja nekih postoji mnogo, neka sam probao ali nije pomoglo. sad nije više ni bitno, otvorio sam novu adresu, ovu ću zatvoriti i kraj priče.
Meni se isto desilo jucer...kad ti izbaci onaj broj da upises gore iznad ima postavljen link za one cija drzava nema na listi...tu odes,izaberes opciju hotmail i onu poruku da ti je blokiran "account" i za 5 minuta sve bude ok...bar je meni tako bilo.
Ja jbg. slabo posjecujem ovu temu tako da nisam vidio da si imao ovaj problem

- alan_kardec
- Kontakt:
problem je to što na onom spisku zemalja nema BiH. gdje ti živiš?
edit: evo vidim iz sarajeva si, stvarno mi nije jasno kako si uspio dobiti poruku sa onim sigurnosnim kodom.
edit: evo vidim iz sarajeva si, stvarno mi nije jasno kako si uspio dobiti poruku sa onim sigurnosnim kodom.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:problem je to što na onom spisku zemalja nema BiH. gdje ti živiš?
Pa zivim u BiH...i napisao sam to

EDIT:
Znaci uopste ni ne dobijem taj kod...
- alan_kardec
- Kontakt:
ajd objasni taj postupak svega ti.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:ajd objasni taj postupak svega ti.
Znaci kad ti se otvori ona stranica gdje trebas izabrati drzavu iz koje dolazis...ima tu negdje sitnim slovima kao uputstvo(ne sjecam se sta tacno pise) uglavnom vezano je za one cija drzava nije na spisku...i tu je dat link za onaj windows help centar ili nesto tako...tamo moras upisati neki username za tu stranicu(napravis novi profil),ispod toga tu svoju adresu koja je blokirana...kad to uradis oni ti ponude odredjene probleme...ti izaberes hotmail i onu poruku :"Error:Your account has been blocked"...i to proslijedis.Meni je poslje toga vec proradilo a ako ne ima tamo da im saljes neke dodatne poruke...