Sretno buraz,ja imam tehnickih problema,tako da ne idem,vajcu se,opasne su cehinje...HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama
Sretno svima koji ce odraditi ovo gostovanje.
NAJLUĐE SU HORDE ZLA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sretno buraz,ja imam tehnickih problema,tako da ne idem,vajcu se,opasne su cehinje...HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama
da li ides Centrotoursom?HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama
kakva takticka finta ?? :Smolotovljev je napisao/la:Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.
Povreda i kartoni,zbog toga nam treba sto jača klupa.
to su vec razne kombinacije,ne bih o tome,nije ni mjesto ni vrijeme.samosarajvo je napisao/la:kakva takticka finta ?? :Smolotovljev je napisao/la:Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.

Ne putujem ni sa kakvom agencijom , privatnim automobilomsatelit je napisao/la:da li ides Centrotoursom?HZ_ilidzaa je napisao/la:Krecem u Prag , aBd pobjedimo , vidmo se , sretno i komsijama
Evo gledam po fejsu imal kakvih cehinja , grehota bi bilo sta ne ubacitSretno buraz,ja imam tehnickih problema,tako da ne idem,vajcu se,opasne su cehinje...![]()
Sretno svima koji ce odraditi ovo gostovanje.
UPS je napisao/la:Torlak ima napuknuce misica tako da..... ne znam.... hoce nas ove povrede pred svaku vazniju utakmicu... igramo bez pravih stopera u Pragu... daj Boze da izadje na dobro
molotovljev je napisao/la:to su vec razne kombinacije,ne bih o tome,nije ni mjesto ni vrijeme.samosarajvo je napisao/la:kakva takticka finta ?? :Smolotovljev je napisao/la:Je li u pitanju povreda ili takticka finta,odgovor ne znamo,ali to je ono cega sam se najvise pribojavao.
nadam se samo da nije povreda u pitanju.
Cuj cisto sumnjam...pa desava se to i vrhunskim igracima u finalu LP a ne nama..Edo_77 je napisao/la:Na treningu mu napukao misic, 2 dana prije najvaznije tekme u sezonu. Cisto sumnjam?
nikakva finta, puko mu misic sinoc. 80% ce igrati pod inekcijama...FCS-FCS je napisao/la:Ne kontam kakva bi to bila funta sto bi se mogla plasirati u vezi Torlaka???
Po meni nema nikakve finte jer smo bez njega 50% slabija ekipa pogotovo u odbrani. Sa tim eventualnim fintama možemo samo sebi presuditi i ništa vise.Al et nek bude da je finta....poštujem ali i zbunjen sam??!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.