HAhahah dobra ti je ta
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nisam gledo utakmicu, al drago mi je da smo napokon pobjedili. Kako citam malo po forumima nije nesto bilo extra al eto vidise kao neki napredak od Sportinga. Pa bilo bi cudno inace, ipak je Sportin dobar protivnik i znam da su ranije poceli s pripremama..
Jel zna ko gdje se moze naci highligts s utakmice???
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
jasko_juve
- Kontakt:
[youtube][/youtube]SoloJuve26 je napisao/la:Nisam gledo utakmicu, al drago mi je da smo napokon pobjedili. Kako citam malo po forumima nije nesto bilo extra al eto vidise kao neki napredak od Sportinga. Pa bilo bi cudno inace, ipak je Sportin dobar protivnik i znam da su ranije poceli s pripremama..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa raja pobijedili smo, pobijediliiiiiiiiiii
Ja sam gledao do kiše i više mi se nije dalo...
Jutros čitam, na tržištu ništa novo, ako Mommo pristane pošto se nešto nećka otići će u PSG za 7 miliona, a mi ćemo od te love kupiti Caceresa...odličan potez po meni...
Za Rossija i Vučinića opet neke komplikacije, ma novi dan nova madafaka
Ja sam gledao do kiše i više mi se nije dalo...
Jutros čitam, na tržištu ništa novo, ako Mommo pristane pošto se nešto nećka otići će u PSG za 7 miliona, a mi ćemo od te love kupiti Caceresa...odličan potez po meni...
Za Rossija i Vučinića opet neke komplikacije, ma novi dan nova madafaka
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bem ti Shamrock i njihovog trenera.
Kao eto boji se vise FCK nego sto se pribojavao proslogodisnje tekme protiv Juventusa.
Fkt, kad ne igras u CL, padas i to duboko, dzaba ime, dzaba sve...ne sljivi te niko ni pet para
Edit: Ode Kun u MCFC, ode i on za parama k'o i Dzeko prosle godine. Sad nek Marotta trazi Edina na zajam, u tome je ekspert.
Jbg vise ovaj fudbal, imas pare imas sve.
Do unazad koju sezonu ovaj MCFC nije Juventusu mog'o pera oodit' sto se tice dovodenja igraca.
Nista, najbolje nek Agneli trazi kakvog seika, nek nas vadi iz ovih g.ovana
Kao eto boji se vise FCK nego sto se pribojavao proslogodisnje tekme protiv Juventusa.
Fkt, kad ne igras u CL, padas i to duboko, dzaba ime, dzaba sve...ne sljivi te niko ni pet para
Edit: Ode Kun u MCFC, ode i on za parama k'o i Dzeko prosle godine. Sad nek Marotta trazi Edina na zajam, u tome je ekspert.
Jbg vise ovaj fudbal, imas pare imas sve.
Do unazad koju sezonu ovaj MCFC nije Juventusu mog'o pera oodit' sto se tice dovodenja igraca.
Nista, najbolje nek Agneli trazi kakvog seika, nek nas vadi iz ovih g.ovana
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ovako nešto je teško i u photoshopu napraviti...
Eto još jedan u nizu od mnogo razloga da nam u Italiji zavide...
Eto još jedan u nizu od mnogo razloga da nam u Italiji zavide...
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imaš inet, ako znaš tako replicirati na sve, vjerovatno znaš i surfati, uradi nešto korisno u životu i sam pronađi odgovor... 
Odgovorit ću ti djelimično...
U Scudettima od kartona nam sigurno niko ne zavidi

Odgovorit ću ti djelimično...
U Scudettima od kartona nam sigurno niko ne zavidi
Ž '21!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:

evo ga s travom friška sličica.
a što se tiče ljubomore i sl. da si naveo bilo koji drugi razlog ali stadion
ne ispunjava uopšte uefine kriterije za veliko natjecanje i teško da će se ikad na njemu odigrati neko finale bilo EL bilo LP, ok nov je, vjerovatno će biti komforan za gledaoce, ali opet to je mali stadion od cca 40-ak k, daleko od grada, jedino dobro je što je klub vlasnik
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jeste li ovo utrpali Sissoka PSG-u? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Valjda za 7 miliona, ali nije još zvanično, ako bi bila istina odličnoMonolog je napisao/la:Jeste li ovo utrpali Sissoka PSG-u?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, moram priznati. Mada, opet kontam koji će vrag u PSG-u, kada su prije 2 dana doveli Matuidi-ja?
Al' haj', poklonu se ne gleda u zube (u ovom slučaju, poklon je što on uopće ide iz Juventusa, da se razumijemo).
Melo je otiš'o, sad i Sissoko, dakle 9 miliona Eura se namaklo. Ko je onda ost'o u vezi? Marchisio, Pirlo i Vidal (od ovih renomiranih imena)? Jesam li nekoga izostavio? Moglo bi ovo na kraju izaći na dobro (ova rasprodaja očiglednog viška). Nadam se da će tako i biti, te da će do kraja prelaznog roka u Juve doći još barem 2-3 dobra igrača, koja će crno-bijele automatski lansirati u borbu za Scudetto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tony-mortale
- Kontakt:
kako bi mogli plakati i za sisokom a naročito melom, to su dobri igrači kakvih baš nema puno u svijetu, baš me interesuje ko će im igrati u vezi ako im se 2-3 vezna ozljede, a to je jako moguće i dešava se skoro svake sezone
to mu ja i govorim,al ja lud,,a on dijete,,tony-mortale je napisao/la:
evo ga s travom friška sličica.
a što se tiče ljubomore i sl. da si naveo bilo koji drugi razlog ali stadion![]()
![]()
ne ispunjava uopšte uefine kriterije za veliko natjecanje i teško da će se ikad na njemu odigrati neko finale bilo EL bilo LP, ok nov je, vjerovatno će biti komforan za gledaoce, ali opet to je mali stadion od cca 40-ak k, daleko od grada, jedino dobro je što je klub vlasnik
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pa kad sagledamo sve dobro počelo se raditi na prodaji viška, iako Melo nije bio višak tad, ali dolaskom Vidala to je postao i odmah je i riješen. U sredini za narednu sezonu ostaju Vidal-Marchisio-Pirlo-Pazienza-Neko iz Primavere, pa nije uopšte loše, još da se Marotta do kraja augusta riješi Amaurija, Maninngera (Celtic, Sampa), Iaquinte (Napoli?) i još ovih Grosso, Grygera, bar pola da ih proda to bi bio odličan posao!
I onda preostaje kupiti stopera, desnog beka i extra lijevo krilo mislim da bi imali odličnu ekipu na odnosu prošle sezone. Ali na Conte-u je da odluči, naravno poslije ovih utakmica u SAD-a sve će biti jasnije.
@ado
"Ti ništa ne pišeš", nego samo provociraš mislim da su to dječije odlike, a za tvoju inf imas u profilu godine pa vidi, a za nešto više imaš pp!
Vrijeme će pokazati da li je ovo dobro odradjen posao sa stadionom, a tad bi mogli zaista biti zavidni, ali nećemo sad o tome ima vremena ne treba zuriti nigdje
I onda preostaje kupiti stopera, desnog beka i extra lijevo krilo mislim da bi imali odličnu ekipu na odnosu prošle sezone. Ali na Conte-u je da odluči, naravno poslije ovih utakmica u SAD-a sve će biti jasnije.
@ado
"Ti ništa ne pišeš", nego samo provociraš mislim da su to dječije odlike, a za tvoju inf imas u profilu godine pa vidi, a za nešto više imaš pp!
Vrijeme će pokazati da li je ovo dobro odradjen posao sa stadionom, a tad bi mogli zaista biti zavidni, ali nećemo sad o tome ima vremena ne treba zuriti nigdje
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 27 jul 2011, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možete vi za stadion govoriti kakav je ovo-ono, ali tony dobro si napisao, fazon je što je taj stadion Juventusov, sav prihod od stadiona ide Juventusu, to je dovoljno...
Šta kažeš ne ispunjava kriterije!?
Ne ispunjava kriterije za finale i to samo zbog broja gledalaca (stadion se može nadograditi i proširiti, zavisno od potreba), a po ostalom svemu je urađen po vrhunskim standardima...
Uostalom kad tvoj klub bude imao svoj stadion tek ćeš onda imati pravo pričati kakav je stadion...
A ovaj drugi me smatra luđakom, ne znam uopšte što replicira onda...Sigurno što je luđi od mene...
Šta kažeš ne ispunjava kriterije!?
Ne ispunjava kriterije za finale i to samo zbog broja gledalaca (stadion se može nadograditi i proširiti, zavisno od potreba), a po ostalom svemu je urađen po vrhunskim standardima...
Uostalom kad tvoj klub bude imao svoj stadion tek ćeš onda imati pravo pričati kakav je stadion...
A ovaj drugi me smatra luđakom, ne znam uopšte što replicira onda...Sigurno što je luđi od mene...
Ž '21!
ja tebe ne smatram ludjakom nego je neko do vas meni napisao da sam lud il se pravim lud,,samo jer sam pitao zbog cega da budemo zavidni,,i jos provociram tim 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Kontakt:
e jbg sad ćeš i od ovg stadiona napraviti neko svjetsko čudo nikad viđeno, ok stadion, lijep, funkcionalan, ali ništa spektakularno ni posebno, takvih imaš more u svijetu.
a što se tiče vlasništva milan je imao vlastiti stadion tj ovaj na kojem sad igraju dok ga nisu nacionalizirali tj grad oduzeo, napravio ga predsjednik milana na milanovoj zemlji za svoje pare, tad je primao i 100 000 gledaoca, ali totalno nebitno i dan danas je stadion sa 5 zvjezdica koji zadovoljava ama baš sve i jedan uefin kriterij, a što se tiče zarade jbg kad imaš 80000 ljudi i kad platiš neku kiriju gradu opet ostane više nego od 40000(a juve nema ni upola toga prosjek
)
a što se tiče vlasništva milan je imao vlastiti stadion tj ovaj na kojem sad igraju dok ga nisu nacionalizirali tj grad oduzeo, napravio ga predsjednik milana na milanovoj zemlji za svoje pare, tad je primao i 100 000 gledaoca, ali totalno nebitno i dan danas je stadion sa 5 zvjezdica koji zadovoljava ama baš sve i jedan uefin kriterij, a što se tiče zarade jbg kad imaš 80000 ljudi i kad platiš neku kiriju gradu opet ostane više nego od 40000(a juve nema ni upola toga prosjek
utakmica Juventus-Inter(najvaznija za Juventus) okupila 25.000 dusa,,haman ko Bilino Polje,,,
edit:jos gore nego sto sam mislio http://www.stadiapostcards.com/A10-11.htm
edit:jos gore nego sto sam mislio http://www.stadiapostcards.com/A10-11.htm
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 27 jul 2011, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sinoc sam gledao utakmicu prvo poluvrijeme.Iskreno,mogu biti zadovoljan prikazanom igrom naših jer se vidi neka igra koju i nismo baš imali u prošloj sezoni. Pirlo je zvijer igrač samo to mogu reći. Krasić me je iznenadio negativno jer fakat je bio katastrofa sinoć. Izdovjio bih i Lichtensteinera jer je odigrao odlično fakat. Nedostaje nam stoper,krilo i napadac 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...