AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: AC Milan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dobar vam je ovaj Taiwo, jos ste ga doveli na free transfer. Vi jos da dovete nekog od Fabregasa/modrica i vi ste favorit za LS.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Boateng_27
- Kontakt:
a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Ko da je on relevantan?Boateng_27 je napisao/la:a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH![]()
![]()
![]()
bolje pročitati Havaz nego to sranje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma svi znaju da kad bonera igra da je on flop, mislim nema konkurenciju, osim u antoniniju kad mu je los dan ..Boateng_27 je napisao/la:a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH![]()
![]()
![]()
- Boateng_27
- Kontakt:
Imam neki predosjećaj da će uz 1 ili 2 pojačanja u veznom redu ovo biti Milanova ( Ibrahimovićeva ) godina
Mašinerija je u pogonu, asistira podjednako dobro kao što pakuje golove u mrežu

Očekujem :
_______________Abbiati
__Abate___Nesta_______T.Silva___Taiwo
_______________Bommel
____Montolivo____________Boateng
_______________Robinho
___________Ibra________Pato
s ovim sastavom možemo dogurati do polufinala LP a možda čak i dalje ... svi igrači imaju iskustva u Evropi i Seriji A osim Taiwa za kojeg to siguran sam neće biti problem jer je robusan a ima PUNO iskustva u LP ... Montolivo također je provjeren u Seriji A a i u Evropi je činio čuda ... S ovim sastavim imamo
Pozitivno:
1. Snagu (Bommel,Boateng,Taiwo,Montolivo,Nesta,Silva,Ibra)
2. Brzinu (Pato,Robinho,Abate,Prince)
3. Tehniku (Robinho,Pato,Ibra,Montolivo,T.Silva)
3. Iskustvo (Seedorf,Ambrosini i Gattuso su svoje sprdili, oni nemogu nešto veliko napraviti u LP ove sezone. Iskustvo koje imamo sa ovim sastavom nije dovoljno ... )
al opet ne brinem se za iskustvo jer ulaskom ovog čovijeka golovi su zagarantovani

Mašinerija je u pogonu, asistira podjednako dobro kao što pakuje golove u mrežu
Očekujem :
_______________Abbiati
__Abate___Nesta_______T.Silva___Taiwo
_______________Bommel
____Montolivo____________Boateng
_______________Robinho
___________Ibra________Pato
s ovim sastavom možemo dogurati do polufinala LP a možda čak i dalje ... svi igrači imaju iskustva u Evropi i Seriji A osim Taiwa za kojeg to siguran sam neće biti problem jer je robusan a ima PUNO iskustva u LP ... Montolivo također je provjeren u Seriji A a i u Evropi je činio čuda ... S ovim sastavim imamo
Pozitivno:
1. Snagu (Bommel,Boateng,Taiwo,Montolivo,Nesta,Silva,Ibra)
2. Brzinu (Pato,Robinho,Abate,Prince)
3. Tehniku (Robinho,Pato,Ibra,Montolivo,T.Silva)
3. Iskustvo (Seedorf,Ambrosini i Gattuso su svoje sprdili, oni nemogu nešto veliko napraviti u LP ove sezone. Iskustvo koje imamo sa ovim sastavom nije dovoljno ... )
al opet ne brinem se za iskustvo jer ulaskom ovog čovijeka golovi su zagarantovani

- Boateng_27
- Kontakt:
Poslata ponuda za Montoliva, 6miliona plus co-own sa Paloschijem
http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... montolivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... montolivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh jos samo da fiorentina prihvatiBoateng_27 je napisao/la:Poslata ponuda za Montoliva, 6miliona plus co-own sa Paloschijem![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nek daju i cassana i paloshija za montoliva i ćao, jedan riješen a tog X ako misle dovoditi uopšte nek požure, treba se uigrati tim.
LVG ga je otjerao kao kera iako im je bio kapiten, ali ipak ga čelni ljudi bajerna nisu zaboravili i juče prije utakmice su mu se zahvalili i oni i navijači, uz prigodne poklone, lijepa gesta za MVB

LVG ga je otjerao kao kera iako im je bio kapiten, ali ipak ga čelni ljudi bajerna nisu zaboravili i juče prije utakmice su mu se zahvalili i oni i navijači, uz prigodne poklone, lijepa gesta za MVB

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- tony-mortale
- Kontakt:
robinjo-ibra 1-0 malo ozbiljniji sastav od jučerašnjeg, barem u prvom vidjećemo kasnije igra i pato 
vidi se sta nam je sinoc falilo seedorf, mozak, za predstojecu sezonu nam treba taj 'maldji' seedorf (fabregas) KPB nije taj tip igraca...treba neko ko ce slati lopte ibri, i kod gola je seedorf odlicno gurnuo loptu robinhu 
- tony-mortale
- Kontakt:
1-1 devetka internacionala, inače gatuzo mi nije jasan i na prijateljskoj kliže na ljude kao da je finale LP, već je zaradio i žuti 
prvi šut na gol i odmah gol za brazilce. može neki link da ne kopam? thnx.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ja na bet 365 gledam, al mora neki od ovih raditi
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
kakav je kvalitet inače na betu?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma extra, ono njihovo standardno, manja slika ali dobra, engleski komentar, a još se možeš i kladitibaresi#6 je napisao/la:kakav je kvalitet inače na betu?
davno sam nekad gledao ima godina i više na betu zato i pitam da znam za narednu sezonu jer u kući imam satelitsku fta (nemam cs
) i hs kablovsku gdje i nema neki izbor kad je sport u pitanju.
btw što se beta tiče i slike da povećaš drži ctrl i skrolaj točkićem miša da naštimaš veličinu po želji.
btw što se beta tiče i slike da povećaš drži ctrl i skrolaj točkićem miša da naštimaš veličinu po želji.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma povećaš samo prozor ali slika uvijek ista tj onaj "ekran" ili kako se već zove, ali nije problem laptop ispred nosa i isto plazma od metra 
joj pata kloca s 5 metara u stativu, ono bi galliani pogodio 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
e još ovo da je promašio bio bi fenomen, opet binjo asistirabaresi#6 je napisao/la:joj pata kloca s 5 metara u stativu, ono bi galliani pogodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.