FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da ga i plisek zabije i LUDILOOOO
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Minuta je 92-a, u igru ulazi Plišek. Evo njegovog prvog dodira sa loptom..... predriblao je cijelu odbranu i sa vrha sesnaesterca puca iz sve snage....GOLLLLLL SARAJEVO VODI PROTIV SPARTE!!!!! NEVJEROVATNOOOO!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoće li igdje biti prijenos Sarajeva/Željezničara ?????
Aha vidio sam, hvala.....
Aha vidio sam, hvala.....
- Hordas Doboj
- Kontakt:
0-3!!!! Cini se da je sve rijeseno vec ovdje u Pragu!!!!Mrkva_i_Cevapi je napisao/la:Minuta je 92-a, u igru ulazi Plišek. Evo njegovog prvog dodira sa loptom..... predriblao je cijelu odbranu i sa vrha sesnaesterca puca iz sve snage....NEVJEROVATNOOOO!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Inače, riječi Manuela Pamića. Ne znam jel ko ovo već postavio, no...- U posljednjih nekoliko dana glavna tema među igračima su utakmice protiv Sarajeva. Gledali smo neke kraće snimke mečeva bh. kluba i mislim da imamo dovoljno informacija. Znamo da je Sarajevo eliminiralo Orebro, ali jedno su Šveđani, a Sparta je nešto sasvim drugo. Dobro smo radili u pripremnom periodu i uvjereni smo da možemo izbaciti Sarajevo, rekao je Pamić, dodajući da se na utakmici u Pragu očekuje oko 13-14 hiljada gledalaca.
- To je solidna posjeta s obzirom na to da su u toku godišnji odmori. Pomoćni trener Aleš Jindra posmatrao je duel Sarajeva i Orebra na Koševu i prenio nam je da je atmosfera bila vatrena.
Ovo se meni čini kao podcjenjivanje.
Biće teško,biće 0-2
Ja sam uvjeren u prolaz, znam da čemo im očitat bukvicu, pa mučili smo klubove 3x jače od njih, a da njih ne možemo izbaciti (Cluj,D.Bukurešt,Genk...)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- KB-TM87
- Kontakt:
smiješno, Sparta je 3x jača od njih. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nije ova Sparta jaca od onog Dynamo Kyeva ili onog Genka.... u pet dekaKB-TM87 je napisao/la:smiješno, Sparta je 3x jača od njih.
Od Cluja? Ili onog Dinama?Genka?KB-TM87 je napisao/la:smiješno, Sparta je 3x jača od njih.
Sparta nije ništa posebno. Ja ne znam zašto je uzdižeš.
I ni pod razno ne mogu biti jači od njih.
Daj mi jedan razlog da su jači od ova tri kluba, a ja ću tebi za jedan dati tri zašto nije.
Od onog Cluja, ili Genka, sigurno ne. Pogotovo ne od Dynama K. U pet deka. Od Rapida B, jeste, ali ne 3 puta sigurno.KB-TM87 je napisao/la:smiješno, Sparta je 3x jača od njih.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- KB-TM87
- Kontakt:
Po rezultatima, jedino je Dynamo bolji.
Ako transfermarkt šta znači, onda D.Bukurešt vrijedi za milju-dvije više od Sparte.VanBasten je napisao/la:Od onog Cluja, ili Genka, sigurno ne. Pogotovo ne od Dynama K. U pet deka. Od Rapida B, jeste, ali ne 3 puta sigurno.KB-TM87 je napisao/la:smiješno, Sparta je 3x jača od njih.
Sve je to ok, da nije D. Bukurešt jedan od velikih, koji se bore za titulu, a Sparta (pored onakve Slavije) jedini veliki.
Pa i transfermarkt.de drži neki balans vrijednosti. Druga stvar je jačina lige, a pored njih još milju mogu nabrojati ,da ne duljim. Al' u svakom slučaju, ako nisu jači, sigurno nisu ni slabiji od Sparte.
Volio bih da je ovo neka taktika Plišeka oko Torlaka. Mogu mislit kad sutra izađe na teren, bar se vrijedi nadati....
Kako god sa njim il bez njega vjerujem da će naši momci dati maksimum i da ćemo ostvariti dobar rezultat pred revanš.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
jbg, bolji je i Nothingem F. od svih nabrojanih po rezultatima u historiji. Ali sada je u banani. Sadašnji tim Sparte ništa nije kvalitetniji od onog Genka protiv kojeg smo igrali, ili Cluja. Tu, u 5 deka. Druga je stvar što je Sparta veće ime sigurno, od oba ta kluba, gledajući historiju.KB-TM87 je napisao/la:Po rezultatima, jedino je Dynamo bolji.
Cek vi mislite na Genk od pre par godina koga je Sarajevo izbacilo.
Pa taj Genk je duplo slabiji nego ovaj danasnji,a ovaj danasnji je opet slabiji od Sparte.
To su neuporedive stvari totalno.
Pa taj Genk je duplo slabiji nego ovaj danasnji,a ovaj danasnji je opet slabiji od Sparte.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- KB-TM87
- Kontakt:
E jbg i ti ga usraVanBasten je napisao/la:jbg, bolji je i Nothingem F. od svih nabrojanih po rezultatima u historiji. Ali sada je u banani. Sadašnji tim Sparte ništa nije kvalitetniji od onog Genka protiv kojeg smo igrali, ili Cluja. Tu, u 5 deka. Druga je stvar što je Sparta veće ime sigurno, od oba ta kluba, gledajući historiju.KB-TM87 je napisao/la:Po rezultatima, jedino je Dynamo bolji.
Ajd reci po čemu je ovaj današnji slabiji od Sparte?Devil je napisao/la:Cek vi mislite na Genk od pre par godina koga je Sarajevo izbacilo.
A i onaj ondašnji nije ništa slabiji od Sparte.
Prvo po fizionomiji igre koja danas vise uspeva u fudbalu jer odbrana preovladava vise nego napad,jer cvrstina preovladava vise nego lepota...Arnelinho je napisao/la:Ajd reci po čemu je ovaj današnji slabiji od Sparte?Devil je napisao/la:Cek vi mislite na Genk od pre par godina koga je Sarajevo izbacilo.
To su neuporedive stvari totalno.![]()
A i onaj ondašnji nije ništa slabiji od Sparte.
Iako je na klupi Genka bar za mene bolji strucnjak nego na klupi Sparte,Sparta igra fudbal "koji se danas trazi" gde sa puno cvrstine ulaze u utakmicu,gde prvo gledaju da obezbede svoj gol pa tek onda protivnicki.
Genk iako ima verovatno bolje pojedince je takticki ispod Sparte,ali u timskom sudaru otvoreni fudbal Genka nasprem cvrstine Sparte bi bio porazen samo tako.
Cek jel' mi i dalje pricamo o onome Genku za koji su igrali Mikulic,Bosnjak,Vrancken,Cornelis...A i onaj ondašnji nije ništa slabiji od Sparte
On bolji od ovdasnje Sparte,daj uozbilji se.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel ovo neka sala za Torlaka ili... 
Sumnjam, čisto, te godine su uložili rekordnu sumu novca, to je dotad bila nasjkuplja ekipa Genka. Preko 30 miliona je vrijedila ta ekipa. Samo onaj brazilac, zaboravio sam mu ime, je skuplji od sveijednog igrača sadašnje Sparte.Devil je napisao/la:Cek vi mislite na Genk od pre par godina koga je Sarajevo izbacilo.
Mislim da opet glorifikuješ bezveze, slično kao i u slučaju Sheriffa, jer realno ova Sparta nije nikakav bauk. Naravno, individalno ej kvalitetnija od Sarajeva, pa i do tvoje Zvezde, u to nema sumnje da su favoriti. Ali da su neka krema evrospkog fudbala, od toga je ova generacija daleko, daleko.
1.Bolji stručnjakDevil je napisao/la:Prvo po fizionomiji igre koja danas vise uspeva u fudbalu jer odbrana preovladava vise nego napad,jer cvrstina preovladava vise nego lepota...
Iako je na klupi Genka bar za mene bolji strucnjak nego na klupi Sparte,Sparta igra fudbal "koji se danas trazi" gde sa puno cvrstine ulaze u utakmicu,gde prvo gledaju da obezbede svoj gol pa tek onda protivnicki.
Genk iako ima verovatno bolje pojedince je takticki ispod Sparte,ali u timskom sudaru otvoreni fudbal Genka nasprem cvrstine Sparte bi bio porazen samo tako.
2.Jača liga
3.Bolji pojedinci
4.Više reprezentativaca
btw.Ne znam zašto misliš da bi "otvoreni fudbal" izgubio protiv "čvrstine",kad fudbal svakim danom demantuje ovu tvrdju, no nebitno, da ne ulazimo u raspravu.
Mikulić je imao finu karijeru:Genk,D.Zagreb(?),Standard...Devil je napisao/la:Cek jel' mi i dalje pricamo o onome Genku za koji su igrali Mikulic,Bosnjak,Vrancken,Cornelis...
Ova tri doduše nisu vrijedna spomena.
Druga stvar, da te napomenem da je taj Genk tada završio drugi u Belgijskoj ligi, koja je sigurno bolja i konstantno bolja od Češke. U konkurenciji kakva je Standard,Briž i Andrelecht. Ovo nije mala stvar.
Pored tih zalutalih u Genku su igrali i Matoukou,Ljubojević (bivši Dinamovac),Caillet-igrač sa iskustvom u Francuskoj ligi,Toth-igrač koji je igr'o u Turskoj i Holandiji,Soetares-tada došao iz Ajaxa i Dahmane,koji je nakon te sezone prešao u Briž.
Dok danas u Sparti igraju (od zvučnijih):
Zitka( nisam siguran, al' mislim da je II vratar češke,a da je branio u Anderlechtu-to znam),37-godišnji Repka,Zapotocny,bivši član Bešiktaša,Brabec,Sionko (znamo ga valjda),Matejovski,kog znamo iz EPL(Reading) i njihov talenat Vaclav Kadlec.
Fora je samo da su svi nabrojani debelo preko 30, osim Kadleca.Tako da sam mišljenja da je sve ovo u 5 deka.
Ako ova mladost Sarajeva ne može to na brzinu,igrivost i aagresivnost (ne grubost) dobit, onda ne znam koga mogu.
btw. Kad spomenete neki klub iz Češke lige, isto k'o da ste mi spomenuli klub iz HNL, takav filing imam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.