Vrlo je moguće da se zahvale Erdincu i prepuste ga Svrakama. Iskreno se nadam da će se ovo desiti, te da za 6.5 miliona ovaj talentovani napadač pređe na Otok i tamo pokaže šta zna i umije. Biće dočekan raširenih ruku.
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Francuska liga
Matuidi, Biševac, Menez i Gameiro (barem koliko sam ja upratio)
Vrlo je moguće da se zahvale Erdincu i prepuste ga Svrakama. Iskreno se nadam da će se ovo desiti, te da za 6.5 miliona ovaj talentovani napadač pređe na Otok i tamo pokaže šta zna i umije. Biće dočekan raširenih ruku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I ne zaboravi golmana DouchezaMonolog je napisao/la:Matuidi, Biševac, Menez i Gameiro (barem koliko sam ja upratio)![]()
Allez
Menez,Matudi i Bisevac na slici .

Menez i Matudi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
golman francuske reprezentacije stephane ruffier i vezista psga jeremy clement potpisali za st-etienne
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ja sam cuo da je to gotova stvar,nego oko nekih gluposti ne mogu da se dogovore,sele ga vec mesec dana u Newcastle.Monolog je napisao/la:Matuidi, Biševac, Menez i Gameiro (barem koliko sam ja upratio)![]()
Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boysSTEVIE je napisao/la:golman francuske reprezentacije stephane ruffier i vezista psga jeremy clement potpisali za st-etienne
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jedino kad se nekad oni vrate na svoje staro ognjiste mozdaTribalian je napisao/la: Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boys
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
STEVIE je napisao/la:jedino kad se nekad oni vrate na svoje staro ognjiste mozdaTribalian je napisao/la: Steve,vreme ja da predjes u Boulogne boys
Ludovik Giuly napustio PSG nakon isteka ugovora.
Posljednjih dana trenirao je u Monaku,koji je ispao u drugu ligu.
Nica i Monako zainteresovani za ovog igraca koji je sa Barcelonom osvojio LP .
Novi dres PSG ..

Posljednjih dana trenirao je u Monaku,koji je ispao u drugu ligu.
Nica i Monako zainteresovani za ovog igraca koji je sa Barcelonom osvojio LP .
Novi dres PSG ..

Veceras se igra prijateljska Valenciennes-Dortmund.Ne bi to bilo toliko znacajno da se ne radi o otvaranju stadiona Stade du Hainaut koji ce biti dom fudbalera Valenciennesa u narednim godinama.Kapaciteta je 25000 mesta.
Za mene prelepo fudbalsko zdanje,obozavam ovakve stadione,smeo bih reci da je ovo skandinavski stil gradnji koji je idealan i za nase prostore.
Za mene prelepo fudbalsko zdanje,obozavam ovakve stadione,smeo bih reci da je ovo skandinavski stil gradnji koji je idealan i za nase prostore.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Veceras se igra prijateljska Valenciennes-Dortmund.Ne bi to bilo toliko znacajno da se ne radi o otvaranju stadiona Stade du Hainaut koji ce biti dom fudbalera Valenciennesa u narednim godinama.Kapaciteta je 25000 mesta.
Prekopiran stadion Bonal, odnosno stadion Sochauxa, samo što nisu plave nego crvene stolice. Inače, u potpunosti se slažem sa tobom, svaki klub kod nas bi mogao imati ovakav stadion samo da u svakom nema vukova.
Nego ljudi, uplatio sam PSG za rvaka na kvoti 7. Šta vi mislite o tome i zna li iko kolika je sada kvota na PSG za prvaka?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Dresovi PSG odlični!
Ovu sezonu najveću prednost za osvajanje titule dajem Parižanima. Imaju ozbiljnu upravu, jak igrački kadar i što je najvažnije - dobru finansijsku podlogu.
Ovu sezonu najveću prednost za osvajanje titule dajem Parižanima. Imaju ozbiljnu upravu, jak igrački kadar i što je najvažnije - dobru finansijsku podlogu.
Mohamed Sissoko iz Juventusa u PSG ! Vrijednost transfera 7 miliona eura.
Navodno Pastore izabrao PSG. Prema onome sto sam mogao procitati odradice jos jednu sezonu u Palermu i onda doci u PSG !
Navodno Pastore izabrao PSG. Prema onome sto sam mogao procitati odradice jos jednu sezonu u Palermu i onda doci u PSG !
Ovog prvog nisam voleo nikad,nervirao me vrlo cesto. A Pastore ,pa tu se nema sta ni pricati,pojacanje "na nivou"harry_90 je napisao/la:Mohamed Sissoko iz Juventusa u PSG ! Vrijednost transfera 7 miliona eura.
Sad citam Leonardo izjavio da ce biti veoma tesko dovesti Pastorea.Radi se o velikom igracu,ali konkurencija je prevelika,kao sto on kaze najbitnije je uvjerit igrace u projekat PSG-a koji je krenuo dolaskom bogatih seika..

Gostujuci dresovi .

Gostujuci dresovi .
Bio sam na utakmici Sochaux-Velež do 70 minute, rezultat je bio 1-2. Velež dva gola na dvije kontre, inače su igrali viktorije igrači Sochauxa sa njima. Putovali su 16 sati iz Bresta do Sochauxa, žale se jer je vozač bio zalutao
Sada putuju ka Dijonu da odigraju posljednju pripremnu tekmu.
Cijena karte je bila 10 eura, sad vidim na naslovnici ss.ba izvještaj sa utakmice. Imam dvije zamjerke, prva Sochaux je igrao u žutim dresovima, prema tome ona slika nije sa današnje tekme. Druga jeste da je bilo oko 500 gledalaca, a i to da Bog da, a ne 2 000 kako tamo piše.
Zanimljivo je bilo slušati spikera kako izgovara imena igrača Veleža
Bilo je nas 20-tak navijača Veleža. Sve u svemu nisu nas obrukali.
Sada putuju ka Dijonu da odigraju posljednju pripremnu tekmu.
Cijena karte je bila 10 eura, sad vidim na naslovnici ss.ba izvještaj sa utakmice. Imam dvije zamjerke, prva Sochaux je igrao u žutim dresovima, prema tome ona slika nije sa današnje tekme. Druga jeste da je bilo oko 500 gledalaca, a i to da Bog da, a ne 2 000 kako tamo piše.
Zanimljivo je bilo slušati spikera kako izgovara imena igrača Veleža
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da je neko gled'o Lille - Marseille. Meni je krivo što nisam. Jbt, pogledah 3:2 za Lille. Nije prošlo 2 minute, preokret Marseillea i vodstvo od 4:3, a onda Lille zabija sa igračem manje za 4:4. Pih, moglo se dobro opariti na 7+. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jao tekme Lille-Marseille.. 
Steta sto ne pogledah ovaj Super cup, jbg
izgleda fantasticna utakmica bila
izgleda fantasticna utakmica bila
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da oni ne igraju vaterpola?
Evo i peti za Marseille, a ti @MonoloŽe gle'aj Dr. House-a. 
Gdje se igrala ova utakmica,mislim da sam vidio jutros u ponudi da pise Maroko ili tako nesto?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.