PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: PL BiH 2011/12
Corsovic je indijanac samo takav,ned'o Bog nikome.Koliko sam juce procitao u Press-u njega je komitet na svoju ruku izabrao kao i jos par clanova iz reda srpskog naroda,jer je FSRS poslao spisak koga oni zele da vide u tim grupama ili nazovimo ih kako hocete,i u ovoj za odnose sa medije je bio neki lik zaboravih odakle da li Teslic ili tako nesto ali se to komitetu nije svidelo i izabran je Corsovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A to k'o ti zelis dobro nasem saveza pa zelis da uklone nekog "glupana"?Armageddon2012 je napisao/la:Pridružujuem se protestnoj noti,ali ne iz nacionalističkih pobuda kao većina vas,nego zato jer je Ćorsović glup kap qratz!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma kakvih nacionalistickih pobuda, pa pogledaj samo kolekciju njegovih bisera. Cuj "igrac sa brojem 9", pa koliki idiot moras biti? I lik minira skidanje suspenzije saveza, da bi ga za to nagradili jednom finom pozicijom.Armageddon2012 je napisao/la:Pridružujuem se protestnoj noti,ali ne iz nacionalističkih pobuda kao većina vas,nego zato jer je Ćorsović glup kap qratz!

Niko normalan nije za ovog hohstaplera. Pa najmanje je sportski novinar. Ustvari, najmanje je novinar.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Devil je napisao/la:Corsovic je indijanac samo takav,ned'o Bog nikome.Koliko sam juce procitao u Press-u njega je komitet na svoju ruku izabrao kao i jos par clanova iz reda srpskog naroda,jer je FSRS poslao spisak koga oni zele da vide u tim grupama ili nazovimo ih kako hocete,i u ovoj za odnose sa medije je bio neki lik zaboravih odakle da li Teslic ili tako nesto ali se to komitetu nije svidelo i izabran je Corsovic.
Samo cu reci uvijek si bio realan , svaka ti cast na postu .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Crni gavran
- Kontakt:
Zaniljiva ti je tabela prognoze poretkaadmir_ze1982 je napisao/la:Realnost je prema svemu do sada vidjenom i pojacanjima ali i rezultatima, da ce Zeljeznicar biti glavni ako ne i jedini kandidat za titulu, mislim da u borbu za EL mogu da idu ravnopravno Sarajevo, Borac i Olimpic, a tu su negdje i Siroki B. i Zvijezda iz Gradačca, prvenstveno zbog trenera Jovica i ne pretjerano teske sredine za rad.
Sto se tice kandidata za selidbu u nizi rang, mislim da bi objektivna borba, ako govorimo o fair playu trebala da se vodi izmedju Travnika, Kozare i dopadalo se to nekome ili ne Celika i Slobode, Celik ej moj klub i volim ga srcem i dusom ali mislim da lagano doticemo dno.
Takodje vezano za mogucnost ispadanja 6 momcadi iz lige, vec nabrojanoj cetvorci bi dodao i Slaviju,Leotar i Velez , i eventualno GOSK, koji smatram kvalitetnom ekipom ali ne dovoljno jakom za bolji plasman od nekog 10. mjesta.
Znaci neke moje prognoze bi bile :
1. ZELJEZNICAR
2. OLIMPIC
3. SARAJEVO
4. BORAC
5. SIROKI B.
6. ZVIJEZDA
7. ZRINJSKI
8. VELEZ
9. GOSK
10. RUDAR P.
11. LEOTAR
12. SLAVIJA
13. SLOBODA
14. CELIK
15. KOZARA
16. TRAVNIK

1. ZELJEZNICAR
2. SARAJEVO
3. BORAC
4. OLIMPIC
5. SIROKI B.
6. LEOTAR
7. ZRINJSKI
8. SLOBODA
9. VELEZ
10. ČELIK
11. ZVIJEZDA
12. TRAVNIK
13. SLAVIJA
14. KOZARA
15. RUDAR P.
16. GOŠK
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Evo probaću i ja:
1. Borac
2.i 3. Željezničar i Široki mrtva trka
4. i 5. Sarajevo i Zrinjski ne isključujem mogućnost iznenađenja pa da se probiju još prema gore
Najveće razočarenje Olimpik i Sloboda
1. Borac
2.i 3. Željezničar i Široki mrtva trka
4. i 5. Sarajevo i Zrinjski ne isključujem mogućnost iznenađenja pa da se probiju još prema gore
Najveće razočarenje Olimpik i Sloboda
kad vec prognozirate evo i od mene
1. ZELJEZNICAR
2. SARAJEVO
3. OLIMPIC
4. SIROKI B.
5. BORAC
6. VELEZ
7. LEOTAR
8. SLOBODA
9. ZRINJSKI
10. ČELIK
11. ZVIJEZDA
12. TRAVNIK
13. SLAVIJA
14. RUDAR P.
15. GOSK
16. KOZARA

1. ZELJEZNICAR
2. SARAJEVO
3. OLIMPIC
4. SIROKI B.
5. BORAC
6. VELEZ
7. LEOTAR
8. SLOBODA
9. ZRINJSKI
10. ČELIK
11. ZVIJEZDA
12. TRAVNIK
13. SLAVIJA
14. RUDAR P.
15. GOSK
16. KOZARA
U dvije rijeci covjek objasnio.maximus je napisao/la:Prvak Zeljo

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
gdje je sad onaj borovina da prevede i priredi ovaj tekst na svom portalu...tanzla je napisao/la:Odlican tekst na Slavic Football Union, koji potkrepljuje neutralove tvrdnje da nam je liga napredovala.
Ko zna engleski, vrijedi procitati.
http://sfunion.net/?p=973" onclick="window.open(this.href);return false;
je li ravno ovo? je li ravno?
mala ispravkamostarac1420 je napisao/la:zrinja vec trecu (desetu) godinu zaredom (kupuje utakmice) prva dva kola u goste ide,al nema veze ove godine europa nemoze izostat,mislim da ce prvak biti siroki imaju strasnu ekipu koja je ostala na okupu tu jos medju zrinjom i sirokim vidim zelju i mozda hrenovcice
treba nam jos igraca iz BiH
- spielführer_21
- Kontakt:
šta kažu ostali za ovu igru? ako ima zainteresiranih, da otvorimo to.. možeš ti edine voditi ispočetka pošto si radio i onu s tagoeom, pa ću ja kasnije preuzeti kad budem imao više vremena za forum.. samo se trebamo dogovoriti oko bodovanja, malo mi je teško da pogađamo golove po redu kako će ko dati.. bolja mi je ova opcija da samo treba pogoditi strijelca bilo kojeg gola..Edin TM87 je napisao/la:Sjajno, Tagoe javi se pocnite sa prijavama i tako dalje....spielführer_21 je napisao/la:šta mislite da pokrenemo igru na ovom pdf-u, kao što su edin,tagoe i društvo na tenisu.. da pogađamo po 3-4 utakmice PLBIH..
i to po sistemu pogađanja tipa, rezultata i strijelaca.. npr.. Željo-Sarajevo 1 (5-0)(Popović 3X, Ćulum, Radovanović).. za pogođen tip ide 1 bod, za rezultat 3 boda i za svakog strijelca po 3 boda.. i tako 3-4 para po kolu-dosta!..
Samo sto ce ici: Za pogodjen tip idu 2 boda, za rezultat 5 bodova, a za strijelce 10 bodova (no mora se pogoditi tacan gol)
Npr: tipovanje: Željo-Sarajevo 1 (5-0) Popovic, Culum, Popovic, Radovanovic, Popovic
pravi rezultat: Željo-Sarajevo 1 (5-1) Culum, Popovic, Radovanovic, Popovic, Popovic; Hamzic![]()
![]()
Neko bi uz'o 12 bodova, zato sto: Pogodio je konacnog pobjednika i strijelca 5 gola! Nadam se da je svima jasno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- neutralan__
- Kontakt:
Javio se Alija SirotanovicFIFA/UEFA je napisao/la:mala ispravkamostarac1420 je napisao/la:zrinja vec trecu (desetu) godinu zaredom (kupuje utakmice) prva dva kola u goste ide,al nema veze ove godine europa nemoze izostat,mislim da ce prvak biti siroki imaju strasnu ekipu koja je ostala na okupu tu jos medju zrinjom i sirokim vidim zelju i mozda hrenovcice
Vratimo Mostaru prijeratni sjaj
- nostradamus
Ma Travnik s ekipom koju je skupio ne moze ispasti ni pod razno,pogotovo posto sam vidio VELIKANE na djelu .Kakvi su ostali mi se ne moramo brinutiadmir_ze1982 je napisao/la:Realnost je prema svemu do sada vidjenom i pojacanjima ali i rezultatima, da ce Zeljeznicar biti glavni ako ne i jedini kandidat za titulu, mislim da u borbu za EL mogu da idu ravnopravno Sarajevo, Borac i Olimpic, a tu su negdje i Siroki B. i Zvijezda iz Gradačca, prvenstveno zbog trenera Jovica i ne pretjerano teske sredine za rad.
Sto se tice kandidata za selidbu u nizi rang, mislim da bi objektivna borba, ako govorimo o fair playu trebala da se vodi izmedju Travnika, Kozare i dopadalo se to nekome ili ne Celika i Slobode, Celik ej moj klub i volim ga srcem i dusom ali mislim da lagano doticemo dno.
Takodje vezano za mogucnost ispadanja 6 momcadi iz lige, vec nabrojanoj cetvorci bi dodao i Slaviju,Leotar i Velez , i eventualno GOSK, koji smatram kvalitetnom ekipom ali ne dovoljno jakom za bolji plasman od nekog 10. mjesta.
Znaci neke moje prognoze bi bile :
1. ZELJEZNICAR
2. OLIMPIC
3. SARAJEVO
4. BORAC
5. SIROKI B.
6. ZVIJEZDA
7. ZRINJSKI
8. VELEZ
9. GOSK
10. RUDAR P.
11. LEOTAR
12. SLAVIJA
13. SLOBODA
14. CELIK
15. KOZARA
16. TRAVNIK

Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
a znaš li ti ko je bio Alija Sirotanovićmaximus je napisao/la:Javio se Alija SirotanovicFIFA/UEFA je napisao/la:mala ispravkamostarac1420 je napisao/la:zrinja vec trecu (desetu) godinu zaredom (kupuje utakmice) prva dva kola u goste ide,al nema veze ove godine europa nemoze izostat,mislim da ce prvak biti siroki imaju strasnu ekipu koja je ostala na okupu tu jos medju zrinjom i sirokim vidim zelju i mozda hrenovcice
1.Široki
2.Željezničar
3.Olimpik
4.Zvijezda
5.Borac
6.Velež
7.Sarajevo
8.Leotar
9.Zrinjski
10.Gošk
11.Slavija
12.Travnik
13.Kozara
14.Rudar
15.Čelik
16.Sloboda
2.Željezničar
3.Olimpik
4.Zvijezda
5.Borac
6.Velež
7.Sarajevo
8.Leotar
9.Zrinjski
10.Gošk
11.Slavija
12.Travnik
13.Kozara
14.Rudar
15.Čelik
16.Sloboda
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
1.Željo(u dva boda ispred borca, kao i borac kompletan tim, samo da proradi realizacija)
2.Borac (u zadnih par godina kod nas ko u njemackoj niko da odbrani titulu, pa mislim da nece ni borac ovaj put)
3/4.Olimpic (u bod sa sarajevom)
3/4.Sarajevo (plisek gradi mladu ekipu, zahvalit se obuci i hadžiću, ne mislim da su zreli za titulu, dogodine da)
5.Široki (osvajaju kup 100%)
6.Velež (osvjezena ekipa, ali ne mislim da moze vise od šeste pozicije)
7.Leotar (dosta finih pojačanja, za nase uvjete, dovoljno za mirnu godinu)
8.Zrinjski (nešto se desava cudno u zrinjskom vec dvije godine, tu negdje uz velez i zrinjski)
9.Zvijezda (solidna ekipa za nase uvjete, sredina tabele)
10.Čelik (problemi s upravom, solidna ekipa kao i zvijezda)
11.Rudar (slicno ko zvijezda, kvalitetom tu negdje s celikom)
12.Travnik (travnik i slavija, predviđam im opstanak, kolko god ja ne volio travnik imaju solidan tim)
13.Slavija (otiso regoje, dosli prodanovic, muminovic, moze slavija taman bit stepenicu iznad opasne zone)
14/16.Sloboda (sloboda ce se izvuc u zadni cas ko prije nekoliko sezona kad je modrica ispala)
14/16.GOŠK (nepoznanica, filijala širokog, ne mislim da mogu podnijeti "čari" PL)
14/16.Kozara (jedino pojacanje senad mujic, nedovoljno za opstanak, mozda ipak iznenade kao sto je rudar p pozitivno iznenađenje bar za mene od sezone kada je usao, mada je gradiska manja sredina od prijedora)
ne znam koliko je realno ostalima al ja ovako vidim konstalaciju snaga... kad se liga smanji na 12 ekipa abd naredne sezone biće još zanimljivije... nemojte me napadat XD samo sam iznio svoje misljenje
onako realno
2.Borac (u zadnih par godina kod nas ko u njemackoj niko da odbrani titulu, pa mislim da nece ni borac ovaj put)
3/4.Sarajevo (plisek gradi mladu ekipu, zahvalit se obuci i hadžiću, ne mislim da su zreli za titulu, dogodine da)
8.Zrinjski (nešto se desava cudno u zrinjskom vec dvije godine, tu negdje uz velez i zrinjski)
12.Travnik (travnik i slavija, predviđam im opstanak, kolko god ja ne volio travnik imaju solidan tim)
13.Slavija (otiso regoje, dosli prodanovic, muminovic, moze slavija taman bit stepenicu iznad opasne zone)
14/16.Sloboda (sloboda ce se izvuc u zadni cas ko prije nekoliko sezona kad je modrica ispala)
14/16.GOŠK (nepoznanica, filijala širokog, ne mislim da mogu podnijeti "čari" PL)
14/16.Kozara (jedino pojacanje senad mujic, nedovoljno za opstanak, mozda ipak iznenade kao sto je rudar p pozitivno iznenađenje bar za mene od sezone kada je usao, mada je gradiska manja sredina od prijedora)
ne znam koliko je realno ostalima al ja ovako vidim konstalaciju snaga... kad se liga smanji na 12 ekipa abd naredne sezone biće još zanimljivije... nemojte me napadat XD samo sam iznio svoje misljenje

je li ravno ovo? je li ravno?
Nije dosao Prodanovic dosao je Raca na stopera,Prodanovic je otisao negde drugo.Zgembo Adislić je napisao/la:1.Željo(u dva boda ispred borca, kao i borac kompletan tim, samo da proradi realizacija)
ne znam koliko je realno ostalima al ja ovako vidim konstalaciju snaga... kad se liga smanji na 12 ekipa abd naredne sezone biće još zanimljivije... nemojte me napadat XD samo sam iznio svoje misljenjeonako realno

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.