Dragiša Ćosović u Komitetu za medije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

alan_kardec
Kontakt:

Re: Dragiša Ćosović u Komitetu za medije

Post Postao/la alan_kardec » 27 jul 2011, 16:07

harishp je napisao/la:Za koga''navija''???

imaš tri puta da pogađaš, ako ne pogodiš dobićeš još jedan pokušaj preko štele. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 27 jul 2011, 17:38

uopšte nije pitanje za koga navija, već za koga ne navija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 20:57

alan_kardec je napisao/la:
harishp je napisao/la:Za koga''navija''???

imaš tri puta da pogađaš, ako ne pogodiš dobićeš još jedan pokušaj preko štele. :lol:
Tebe nije niko nista pitao,pitanje je bilo upuceno nekom drugom.Sta se koji qurac petljas gdje ti nije mjesto.Prema tome laku noc.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jul 2011, 21:04

Armageddon2012 je napisao/la:I meni se cini da se pretjeruje sa pripisivanjem zasluga ovom komitetu.

Gdje je bio taj Komitet prije 5-10 godina,kada su domacini pobjedjivali u 95% utakmica u Ligi,kada su klubovi na pravdi Boga izbacivani u drugu ligu a za igranje u reprezentaciji se brojala krvna zrnca,toliko Srba,toliko Bosnjaka,toliko Hrvata,a prenosi utakmica Premijer Lige su bili nezamislivi i nikome nije padalo na pamet da dozvoli prenos jer tako nije siguran da ce pobjediti....
Sta ce mi sad Komitet kad je sudjenje odlicno,gosti pobjedjuju koliko i domacini,za reprezentaciju igraju najbolji a imamo i sve derbije u prenosu? Neka neko pojasni ako nisam u pravu....
nisi u pravu i ne želim ti objašnjavati.. imaš glavu pa misli!
čuj gluposti gdje su bili prije 10 godina i sad je suđenje odlično.. eto, vazda je bilo loše, samo kad je borac osvojio bilo je odlično :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 jul 2011, 18:38

Očito se SportSport.ba jedini bori u slučaju Ćorsović. Ne znam šta je sa ostalih medija u Bosni i Hercegovini? Očito im je u interesu da ovakvi ljudi imaju veze sa bh. nogometom?! Svašta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2011, 19:09

Naklon do poda Dautbegoviću, samo ovako nastavi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 29 jul 2011, 19:23

Ne želim se baviti politkom jer se ježim od nje, ali moram reći da ovaj Ćorsović nije omiljen ni u Banja Luci. Lik je potpuno okrenut dijelu Republike Srpske oko Pala i Romanije, odnosno FK Slavije gdje i radi da to nije normalno. Ovde u BL ga ne vole zbog javne privrženosti klubovima iz tog dijela RS, dok je uvijek zapostavljao sve banjalučko. Samim tim mislim da je potpuno pogrešo da jedan takav novinar bude zadužen za važnu funkciju u državnom fudbalskom savezu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 19:32

ma hebo ovo
prije sam se nerviro sad mi manje vise svedjedno...
sta covjek je cetnik, nesposoban,
stace doce neki drugi pro bosanski orjentisan, koji ce opet pokrast sve sto moze, i nista ne raditi...
a ako dodje neko sposoban i posten bice otjeran u roku od odma...
sta si uradio nista, sta si dobio, sem dugova nista...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 29 jul 2011, 20:59

Gospodinu Ćorsoviću sve najbolje na novoj funkciji.
- " $...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 21:31

Mogao je komotno umjesto Cosovic preokrenuti na Ilija Cvorovic.
Kako su pojedinci iz RS znali kukati Ivici za Pusinu da se smakne tako bi i ovaj uhljup trebao proci,mada nisu jedini.
Inace fakat nece izaci na dobro.
Od medija sve i krece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 jul 2011, 23:08

Kad bi Dautbegović iz SportSport.ba bio na ovoj poziciji, ja ne bih imao ništa protiv, bogami. Al' stavit ovog Ćo(r)sovića stvarno je kardinalna greška. Čovjek ne priznaje suverenu Bosnu i Hercegovinu, nije patriota ni 2%, ne podnosi naše igrače! O čemu mi pričamo...

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 jul 2011, 23:19

bojan-vultures je napisao/la:Ne želim se baviti politkom jer se ježim od nje, ali moram reći da ovaj Ćorsović nije omiljen ni u Banja Luci. Lik je potpuno okrenut dijelu Republike Srpske oko Pala i Romanije, odnosno FK Slavije gdje i radi da to nije normalno. Ovde u BL ga ne vole zbog javne privrženosti klubovima iz tog dijela RS, dok je uvijek zapostavljao sve banjalučko. Samim tim mislim da je potpuno pogrešo da jedan takav novinar bude zadužen za važnu funkciju u državnom fudbalskom savezu.
tebi je znaci samo bitno to sto ova kreatura nije privrzena Borcu i BL a to sto je deklarisani fasista to ko hebe
po tvojoj prici kad bi doticni bio "fan" Borca bilo bi sve udure,a to sto prezire sve sto se tice BiH to nema veze ccc :?
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jul 2011, 23:22

A Bogami i vi k'o da od jucer zivite sa ovim iz RS-a pod jednim krovom.Valjda vam je svima jasno sta je njihov cilj.Stagnacije Bosne kao drzave.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 jul 2011, 23:27

Megamon je napisao/la:A Bogami i vi k'o da od jucer zivite sa ovim iz RS-a pod jednim krovom.Valjda vam je svima jasno sta je njihov cilj.Stagnacije Bosne kao drzave.
ja ti druze garantujem da u rs-u ima "normalnih" ljudi samo je politika ta (a svi znamo ko je namece) koja remeti normalne odnose 100%..kad bi neko civilizovan i lijevo politicki orjentisan bio na vlasti sve se popravilo ;)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 jul 2011, 23:31

underground je napisao/la:
Megamon je napisao/la:A Bogami i vi k'o da od jucer zivite sa ovim iz RS-a pod jednim krovom.Valjda vam je svima jasno sta je njihov cilj.Stagnacije Bosne kao drzave.
ja ti druze garantujem da u rs-u ima "normalnih" ljudi samo je politika ta (a svi znamo ko je namece) koja remeti normalne odnose 100%..kad bi neko civilizovan i lijevo politicki orjentisan bio na vlasti sve se popravilo ;)

Mislio sam na aktualnu vlast.Naravno da ima ljudi koji se ne slazu sa diktaturom pojedinaca al' nemaju ni sredstva ni nacin da djeluju.Ovako se bespomocni utapaju u sivilo...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 jul 2011, 23:36

MinistaR je napisao/la:Očito se SportSport.ba jedini bori u slučaju Ćorsović. Ne znam šta je sa ostalih medija u Bosni i Hercegovini? Očito im je u interesu da ovakvi ljudi imaju veze sa bh. nogometom?! Svašta.
Tacno tako ,jedini SPORTSPORT.BA ovi ostali ko chichkice nesmiju pisnut ,svaka cast za ss.ba.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 29 jul 2011, 23:48

underground je napisao/la:
bojan-vultures je napisao/la:Ne želim se baviti politkom jer se ježim od nje, ali moram reći da ovaj Ćorsović nije omiljen ni u Banja Luci. Lik je potpuno okrenut dijelu Republike Srpske oko Pala i Romanije, odnosno FK Slavije gdje i radi da to nije normalno. Ovde u BL ga ne vole zbog javne privrženosti klubovima iz tog dijela RS, dok je uvijek zapostavljao sve banjalučko. Samim tim mislim da je potpuno pogrešo da jedan takav novinar bude zadužen za važnu funkciju u državnom fudbalskom savezu.
tebi je znaci samo bitno to sto ova kreatura nije privrzena Borcu i BL a to sto je deklarisani fasista to ko hebe
po tvojoj prici kad bi doticni bio "fan" Borca bilo bi sve udure,a to sto prezire sve sto se tice BiH to nema veze ccc :?

Ne, pogrešno si me shvatio. Ja zaista ne znam sta je ovaj Ćorsović radio i govorio u ratu, a ako je ratni huškač i nacionalista onda mu nema mjesta u fudbalskom savezu, tu se slažem. Isto tako vrijedi za sve, ko je god koristio novinarsku profesiju u pogrešne svrhe trebao bi mu se zabraniti rad u institucijama kao što je FS.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 23:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mogao je komotno umjesto Cosovic preokrenuti na Ilija Cvorovic.
Kako su pojedinci iz RS znali kukati Ivici za Pusinu da se smakne tako bi i ovaj uhljup trebao proci,mada nisu jedini.
Od medija sve i krece.
Ova dobra, ali dobre Bosnje nece kukati, bitno je da su lopte legle. Naguzi se dobri Bosnjo i primaj ga kao i obicno.
Ma ne samo to vec mi ide na zivce ''neupucenost''.Dajem glavu da ih pola ko je glasao za Corkana nema pojma o njegovoj ''biografiji''.Kao sto bi se reklo klin se klinom izbija,znaci mediji medijima.
Strauss gotovo sigurno nije prvi upucen u ovoga kao sto je to saznao za Pusinu.
Sto znaci kontakt sa njim ,malo pompe medijske od strane makar duplog sporta koji se itekako pita u svjetu BIH sporta.
Niko nije ''grmio;; na podpresjednika komiteta for narmalizejsn :mrgreen: Iz razloga sto je momak na mjestu bez ikakve kurtoazije.Sportske i ciste proslosti.Ali ovaj,svaka sutnja bi nas napravila jos gorim od njega.A mi sami od sebe ispali guzni haveri.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 30 jul 2011, 12:49

harishp je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mogao je komotno umjesto Cosovic preokrenuti na Ilija Cvorovic.
Od medija sve i krece.
Ova dobra, ali dobre Bosnje nece kukati, bitno je da su lopte legle. Naguzi se dobri Bosnjo i primaj ga kao i obicno.
Ma ne samo to vec mi ide na zivce ''neupucenost''.Dajem glavu da ih pola ko je glasao za Corkana nema pojma o njegovoj ''biografiji''.Kao sto bi se reklo klin se klinom izbija,znaci mediji medijima.
Strauss gotovo sigurno nije prvi upucen u ovoga kao sto je to saznao za Pusinu.
Sto znaci kontakt sa njim ,malo pompe medijske od strane makar duplog sporta koji se itekako pita u svjetu BIH sporta.
Niko nije ''grmio;; na podpresjednika komiteta for narmalizejsn :mrgreen: Iz razloga sto je momak na mjestu bez ikakve kurtoazije.Sportske i ciste proslosti.Ali ovaj,svaka sutnja bi nas napravila jos gorim od njega.A mi sami od sebe ispali guzni haveri.

ma pusti to neupucen ba nek onda ne sjede u komitetu ako su neupuceni. kako su ovi sa sportsport.ba upuceni a da jasko bakovic nije upucen. bjezbi mani mi se suplje take, znali su oni sve ko je ovaj corsovic ali djaba kad su prodane duse.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jul 2011, 16:48

Ja ne mogu da vjerujem kako pljujete po čovjeku ko da je u najmanju ruku pedofil ili masovni ubica. Kakve laži pišete pa to je strašno. Nek vam je Bog na pomoći!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza i 12 gostiju.