danas sam pričao sa cvikom na stadionu u vezi prodaje i kaže da je sport centar napisao da se prodaju i da je dosta raje danas na stadionu tražilo, dolazila raja iz konjica,travnika.Prodaja tek iduće sedmice.Stole iz Bora je napisao/la:Koliko ja znam, niko nije rekao da su bile u prodaji nego da ce biti u prodaji. To su rijeci Cvike i Pekica pa ako su oni slagali mene i ja sam slagao kad sam napisao da ce biti u prodaji.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji

Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
makabi haifa -maribor 2-1 izgleda da ovi izraelci nisu toliko jaki
imam osječaj ako rano povedemo da bih mogli razbiti makabi
imam osječaj ako rano povedemo da bih mogli razbiti makabi
Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji![]()
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
imam osječaj da će zeba igrati ludo dobrolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
![]()
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
Da ima brzi protok lopte bio bi bolji od Inieste, al i vako je dobar, ja ne znam da mu je protiv Seriife iko loptu oteo
Po njihovom treneru Medunjanin je najbolji igrač u našoj reprezentaciji! Izgleda da su nas ipak pomalo podcjenili, čim samo hvale Osima, a ne igrače. Nema veze, idemo dalje! 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Realno gledajuci mi sutra moramo pobjediti, sto vecim rezultatom to bolje - jer u uzvratoj utakmici ce pritisak na nas biti duplo jaci nego protiv Seriffa.
Ja se jako pribojavam sudjenja, pogotovo u Izraelu.
U Sarajevu sudija Michael Lerjeus 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
![]()
i iskreno ako zmajceki prodju haifu a mi ispadnemo od ovih blago je reci da cu biti razocaran
al eto mi se **** bojimo ko da su vanzemaljci, a ima i ona koga zmija ujede i gustera se boji
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma, zašto ga oni nebi primili u prvih 15. minuta... ne moramo se uvijek mi pribojavati toga...lisander je napisao/la:sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
no sikiriki sutra je rasturanje makabija samo tako,protiv šerifa su prvo poluvrijeme igrali malo pod strahom a sutra imam osječaj da ćemo od prve minute krenuti agresivno i napadačkipropuh je napisao/la:Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
![]()
i iskreno ako zmajceki prodju haifu a mi ispadnemo od ovih blago je reci da cu biti razocaran
al eto mi se **** bojimo ko da su vanzemaljci, a ima i ona koga zmija ujede i gustera se boji
Realno gledajuci mi sutra moramo pobjediti, sto vecim rezultatom to bolje - jer u uzvratoj utakmici ce pritisak na nas biti duplo jaci nego protiv Seriffa.
U Sarajevu sudija Michael Lerjeus 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
crni_vilenjak
- Kontakt:
Danas je prodato 2 180 ulaznica za Jug .. 890 za Istok svih 300 za Zapad i nesto sitno oko 20-30 komada za sjever et toliko da se nepravi buka da nema karti ..
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Maccabi je za nas piČČČkin dim 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trebaju li djeca ispod 13 godina uzimat kartu ??
msm.mogu li proci sa roditeljom ? 
Hvala za info vilenjacecrni_vilenjak je napisao/la:Danas je prodato 2 180 ulaznica za Jug .. 890 za Istok svih 300 za Zapad i nesto sitno oko 20-30 komada za sjever et toliko da se nepravi buka da nema karti ..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne sviđa mi se što smo toliko samouvjereni i optimistični...
Svaki rezultat sutra bez primljenog gola je i više nego odličan...Sutra su nam šanse podjednake...Jer nije baš uredu da mi nekako omalovažavamo Maccabi, a svi znamo redom da su bolja ekipa od nas htjeli mi to priznati ili ne...
Započeti utakmicu isto kao protiv Sheriffa...
Osim zna kako se igraju nock-out utakmice i on je svjestan toga da je prioritet kući odbraniti gol, a ne postići...
Svaki rezultat sutra bez primljenog gola je i više nego odličan...Sutra su nam šanse podjednake...Jer nije baš uredu da mi nekako omalovažavamo Maccabi, a svi znamo redom da su bolja ekipa od nas htjeli mi to priznati ili ne...
Osim zna kako se igraju nock-out utakmice i on je svjestan toga da je prioritet kući odbraniti gol, a ne postići...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski golBianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se što smo toliko samouvjereni i optimistični...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moj jaraaaaaaaneeeeeeeeeeee Suuuuleejmaneeeee, jel ti zao ****..
Imam osjecaj da ce ga upravo on zabiberiti prvi sutra..
FORZA ZELJO
Imam osjecaj da ce ga upravo on zabiberiti prvi sutra..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, zlatandr i 36 gostiju.