Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

neutralan__
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la neutralan__ » 27 jul 2011, 22:33

harry_90 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
I meni je žao onih para što sam do sad dao. :roll: Od sad Neum ili negdje dalje,a i bolje je otići na neko naše jezero i kampovati nego kod ovih nezahvalnih stvorenja.
Dodji na panonsko da te upoznam :D

Svi mi kojima je drago sto je Emir ponovo sa nama ! :lol:
Stalno sam ja dole,čim imam malo više vremena doletim.

Emira za predsjednika. :mrgreen: Al' kako glupo popi ban. :mrgreen:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 22:35

A dobro, kao što je i navedeno u tekstu kojeg pročitah danas (mislim da je sa index-a), ne treba generalizovati. Ono što je objavljeno u tim novinama je glupost nad glupostima i to svi znaju. Sad, da l' će to promijeniti mišljenje Bosanaca i Hercegovaca o Makarskoj? Naravno da neće. Ovo će se zaboraviti za dan-dva, a oni koji su to pročitali dok su na odmoru u Maki, sigurno će u Deepu, Bubi ili Petar Panu to istresti iz sebe opijajući se do krajnjih granica izdržljivosti. :mrgreen:

Lijepa Crna Gora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jul 2011, 22:36

Monolog je napisao/la:A dobro, kao što je i navedeno u tekstu kojeg pročitah danas (mislim da je sa index-a), ne treba generalizovati. Ono što je objavljeno u tim novinama je glupost nad glupostima i to svi znaju. Sad, da l' će to promijeniti mišljenje Bosanaca i Hercegovaca o Makarskoj? Naravno da neće. Ovo će se zaboraviti za dan-dva, a oni koji su to pročitali dok su na odmoru u Maki, sigurno će u Deepu, Bubi ili Petar Panu to istresti iz sebe opijajući se do krajnjih granica izdržljivosti. :mrgreen:

Lijepa Crna Gora.
A jos ljepse crnogorke :mrgreen: 8-) :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 jul 2011, 22:37

Monolog je napisao/la:A dobro, kao što je i navedeno u tekstu kojeg pročitah danas (mislim da je sa index-a), ne treba generalizovati. Ono što je objavljeno u tim novinama je glupost nad glupostima i to svi znaju. Sad, da l' će to promijeniti mišljenje Bosanaca i Hercegovaca o Makarskoj? Naravno da neće. Ovo će se zaboraviti za dan-dva, a oni koji su to pročitali dok su na odmoru u Maki, sigurno će u Deepu, Bubi ili Petar Panu to istresti iz sebe opijajući se do krajnjih granica izdržljivosti. :mrgreen:

Lijepa Crna Gora.
Izgleda Crnogorcima dosta i onih 30 eura što dnevno ostavi jedan Bosanac,samo da se ne radi. :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2011, 22:37

ja sam isao na more vecinom u Makarsku, ali sam nedavno odustao, izgleda da sam bio u pravu

e ovo je reci legenda
slika
slika

:lol:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jul 2011, 22:37

neutralan__ je napisao/la::roll: :roll:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110727096" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar doista mislite da je to stajaliste svih Hrvata, pa pustite ovog seronju, neko mu triba dat 2-3 obrazovne pa da manje serucka po novinama.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 jul 2011, 22:38

Megamon je napisao/la:
A jos ljepse crnogorke :mrgreen: 8-) :(
Jašta su :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 jul 2011, 23:23

Znači sviro dva penala za Marseille u sudijskoj nadoknadi, to još nisam vidio:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 jul 2011, 23:25

Hawking je napisao/la:Znači sviro dva penala za Marseille u sudijskoj nadoknadi, to još nisam vidio:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pa jesu l' makar bili penali ili je obična navlakuša ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jul 2011, 23:33

Nije ovo ništa novo za Marseille, odigrali su oni sličnu tekmu sa Lionom prošle sezone na Gerlandu. Čini mi se da je bilo 4:4.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 jul 2011, 23:35

Vodio Lille 3:1, a onda je Marseille za dva minuta uvalio dva gola, pa im je onda sviro penal u 90' za vodstvo, onda su primili go za 4:4, pa im je ovaj sviro opet penal u 94' za pobjedu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jul 2011, 23:54

Imate dobar tekst na indeksu haeru, vezano za ovaj tekst koji nas proglasava nepozeljnim gostima u Hrvatskoj. Autor ona poznata desnicarka iz Sirokog sto inace pljuje po gradu Sarajevu, Martina Mlinarevic-Sopta. Ovaj put je napisala ne tako los tekst, prvi put. :mrgreen:

Komentare nemojte citati, stvarno su ljudi bolesni. :?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jul 2011, 00:10

"Prijedlog" ocjena za vjeronauku:

1 - gluho bilo
2 - tobejarabi
3 - neuzubillah
4 - mašala
5 - aferim
:lol: :lol:

naletih na ovo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 00:12

tanzla je napisao/la:Imate dobar tekst na indeksu haeru, vezano za ovaj tekst koji nas proglasava nepozeljnim gostima u Hrvatskoj. Autor ona poznata desnicarka iz Sirokog sto inace pljuje po gradu Sarajevu, Martina Mlinarevic-Sopta. Ovaj put je napisala ne tako los tekst, prvi put. :mrgreen:

Komentare nemojte citati, stvarno su ljudi bolesni. :?
Svaka joj cast za tekst
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 jul 2011, 00:27

Inace je prava fuksa, ovaj tekst to ne mijenja, samo su i nju pogodili ovaj put, jer su pod ovim da su bosanci nepozeljni mislili na sve zitelje nase domovine BiH, pa i na nju.

Ja bih volio kad nijedan drzavljanin,gradjanin BiH nikad vise ne bi otisao u Hrvatsku na more. Za otprilike iste pare mozemo uzivati u Grckoj,Turskoj i jos.. A nece te niko vrijedjati i omalovazavati.
Koji ce fantom za dan potrositi 500 eura, na sta? Da poguzi sve zene u na Makarskoj rivijeri jedino.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 jul 2011, 00:29

tanzla je napisao/la:Inace je prava fuksa, ovaj tekst to ne mijenja, samo su i nju pogodili ovaj put, jer su pod ovim da su bosanci nepozeljni mislili na sve zitelje nase domovine BiH, pa i na nju.

Ja bih volio kad nijedan drzavljanin,gradjanin BiH nikad vise ne bi otisao u Hrvatsku na more. Za otprilike iste pare mozemo uzivati u Grckoj,Turskoj i jos.. A nece te niko vrijedjati i omalovazavati.
Ja mislim da bi sad stvarno svi trebali krenut odavde sa svim mogućim namirnicama u gepeku, i vodu treba ponijet, pa da onda vide kako je to kad Bosanci stvarno ne plaćaju...

EDIT: I spavat na plaži :mrgreen:

Glory glory Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 jul 2011, 00:32

Ma ne znam, meni se vise ne ide dole nikako i nikad.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 jul 2011, 00:34

tanzla je napisao/la:Ma ne znam, meni se vise ne ide dole nikako i nikad.
Jaran danas došo iz Makarske, kaže nema ni 5% stranaca, sve naša kola, mi kad bi im prestali dolazit propali bi ko žeton... a tako im i treba kakvi su!

Glory glory Man United!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 jul 2011, 00:39

Ja bi dekretom zabranio odlazak na hrv. primorje bar na jednu sezonu. :D Da malo placu onda.
Ipak je ovaj tekst napisao istaknuti Kosoričin pulen, objavljen je u listu grada Makarske, koji ga dakle finansira i stampa, te kao takav predstavlja sluzbeni stav Makarske koja pazite, zivi od turizma. :mrgreen: Znaci ozbiljna stvar.

Sto kazu neki, najvise bi voljeli da im posaljemo pare postom, i ne odemo uopste, da zarade, a qrcom ne mrdnu. :D

Bez zvanicnog izvinjenja grada Makarske ili Vlade RH fakat ne treba ni pomisljati da se ode dole. Prvo ona qrava Culjak, pa sad ovaj Curkovic.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 jul 2011, 00:48

tanzla je napisao/la:Ja bi dekretom zabranio odlazak na hrv. primorje bar na jednu sezonu. :D Da malo placu onda.
Ipak je ovaj tekst napisao istaknuti Kosoričin pulen, objavljen je u listu grada Makarske, koji ga dakle finansira i stampa, te kao takav predstavlja sluzbeni stav Makarske koja pazite, zivi od turizma. :mrgreen: Znaci ozbiljna stvar.

Sto kazu neki, najvise bi voljeli da im posaljemo pare postom, i ne odemo uopste, da zarade, a qrcom ne mrdnu. :D

Bez zvanicnog izvinjenja grada Makarske ili Vlade RH fakat ne treba ni pomisljati da se ode dole. Prvo ona qrava Culjak, pa sad ovaj Curkovic.
Vala baš,bilo bi ljudski da upute izvinjenje.A i ne bi trebali ići kod njih kada su takvi.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []