BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NoName
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
Ma u bilo koju selekciju. Ne može savez sastavljati reprezentaciju, seniorsku, juniorsku, U15, U19, U90 ili bilo koju hebenu selekciju jer je to onda mobing, mito i korupcija, kriminal i šta sve ne. Znači, valjda selektor mlade reprezentacije treba da obrati pažnju na ovog igrača a ako mu bude trebao BH pasoš ili državljanstvo onda se može govoriti o savezu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma ovog malog seada treba odma pozvati da igra.Nije on bezveze u arsenalu.Svi znamo da oni kupuju uglavnom talente i od njih venger pravi super zvijezde
- miralem444
- Kontakt:
ja kolko znam da npr.fudbalski savez hrvatske prati kako se razvijaju njihovi talenti sirom evrope...a nesi to nit rade nit ce radit...nasim debilima da je gotov igrac... slazem se ja s tobom da selektor bira igrace al sto nebi ov iz saveza mogli kontaktirat ovog mladog igraca pa popricat malo s njim tako se to radi...znas...NoName je napisao/la:Ma u bilo koju selekciju. Ne može savez sastavljati reprezentaciju, seniorsku, juniorsku, U15, U19, U90 ili bilo koju hebenu selekciju jer je to onda mobing, mito i korupcija, kriminal i šta sve ne. Znači, valjda selektor mlade reprezentacije treba da obrati pažnju na ovog igrača a ako mu bude trebao BH pasoš ili državljanstvo onda se može govoriti o savezu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ima li neko pojma kako se može stupiti u kontakt sa Hajrovićem. Hajmo švajcarci, pomagajte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mogu sa Izetom jer ga imam na FACEBOOK-u i onda ga pitam za buraza mu i te stvari tako ...kad uradim to javicu vam.......
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Pošalji mi broj telefona druže ako ikako možeš, što prije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ciji ??? moj........hahahah
Al ne bi ovoh Izeta uhvatio online da ga **** ,a uvijek nesto na svabskom jeziku pise i te stvari
Al ne bi ovoh Izeta uhvatio online da ga **** ,a uvijek nesto na svabskom jeziku pise i te stvari
Njegov broj, ili broj od njegovog oca. Pa zna li naš jezik...?bavarac je napisao/la:ciji ??? moj........hahahah
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NE pise broj ...a zna nash jezik al uglavnom ima prijatelje svabe pa onda nema potrebe za bosanskim
- storm_raider
- Kontakt:
Sead Hajrović
Prvi Bosanac u Arsenalu
Londonski Arsenal doveo je u svoje redove 16-godišnjeg kadeta švicarskog Grasshoppera Seada Hajrovića. Rođeni Bosanac igra na poziciji srednjega odbrambenog nogometaša.
Grasshopperu je londonski klub za Hajrovića isplatio 540.000 švicarskih franaka odštete. Na probi je u klubu s Emiratesa od početka ljeta, a nekoliko je puta zamijećen i na treninzima prve, Wengerove ekipe. Pretpostavlja se da je za transfer odgovoran Wengerov pomoćnik Boro Primorac.
Hajrović će se automatski priključiti U18 ekipi Arsenala koju vodi bivši stoper kluba Steve Bould.
Mladi je nogometaš na glasu kao čvrsti, agresivni i borbeni branič, s iznimnom reputacijom u U17 reprezentaciji Švicarske. Izvještaji govore da se zapravo želio vratiti igrati prvoligaški nogomet u Bosnu i Hercegovinu, ali da zainteresiranih klubova nije bilo. Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine ostaje mogućnost daljnjeg motrenja napretka mladića, te potom poziv u neku od mlađih državnih selekcija.
Sead ima i godinu dana starijeg brata Izeta, također igrača iznimno uzbudljivog talenta, koji je dosad igrao u sastavu druge Grasshopperove ekipe.
IZVOR sarajevo-x . com
Prvi Bosanac u Arsenalu
Londonski Arsenal doveo je u svoje redove 16-godišnjeg kadeta švicarskog Grasshoppera Seada Hajrovića. Rođeni Bosanac igra na poziciji srednjega odbrambenog nogometaša.
Grasshopperu je londonski klub za Hajrovića isplatio 540.000 švicarskih franaka odštete. Na probi je u klubu s Emiratesa od početka ljeta, a nekoliko je puta zamijećen i na treninzima prve, Wengerove ekipe. Pretpostavlja se da je za transfer odgovoran Wengerov pomoćnik Boro Primorac.
Hajrović će se automatski priključiti U18 ekipi Arsenala koju vodi bivši stoper kluba Steve Bould.
Mladi je nogometaš na glasu kao čvrsti, agresivni i borbeni branič, s iznimnom reputacijom u U17 reprezentaciji Švicarske. Izvještaji govore da se zapravo želio vratiti igrati prvoligaški nogomet u Bosnu i Hercegovinu, ali da zainteresiranih klubova nije bilo. Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine ostaje mogućnost daljnjeg motrenja napretka mladića, te potom poziv u neku od mlađih državnih selekcija.
Sead ima i godinu dana starijeg brata Izeta, također igrača iznimno uzbudljivog talenta, koji je dosad igrao u sastavu druge Grasshopperove ekipe.
IZVOR sarajevo-x . com
Sport je lijek za tijelo i duh.
edit: privatne poruke i chatove nije dozvoljeno objavljivati na forumu bez saglasnosti svih učesnika.
ukoliko u kopiranom chatu nisi želio objaviti svoje ime, zar misliš da je fer da objavljuješ ime svog sagovornika?
ukoliko u kopiranom chatu nisi želio objaviti svoje ime, zar misliš da je fer da objavljuješ ime svog sagovornika?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja reko ti sa Messijem prico
cuj nece da igraju,ma ko ih hebe odma ih otpisati ako oni nemaju volju da igraju netreba ih moliti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A jebga nece covjek ,kaze da je bio ,al ga nisu izgleda htjeli
Zato gospodine, što je moj sagovornik javna ličnost, fudbaler. Tipični "intervju", kad se tvoji novinari potpisuju Kulin Ban ili Aragorn to je u redu? Zašto se onda oni ne potpišu svojim imenom?? Pa slušaš li ti sebe uopšte... Kada tvoji genijalni novinari objave smiješan intervju, imaju li oni saglasnost svih učesnika? Da li im C. Ronaldo da saglasnost??edit: privatne poruke i chatove nije dozvoljeno objavljivati na forumu bez saglasnosti svih učesnika.
ukoliko u kopiranom chatu nisi želio objaviti svoje ime, zar misliš da je fer da objavljuješ ime svog sagovornika
Jao koliko ste smiješni... Skačete sebi u stomak... Totalno neprofesionalno!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za ostale članove foruma, razovarao sam sa bratom od Seada Hajrovića, koji mi je rekao da ni on ni brat ne žele igrati za BiH, njihov izbor je Švicarska.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
<evo ja sam sad pricao sa Izetom i on kaze da ima sanse ako mu ovi iz saveza zovnu,mozda i on i Sead budu igrarali za nas > jel mogu objaviti intervju???
- adnan_nanda
- Kontakt:
ko sad od vas dvojice laze

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Poenta je u tome da se oni jave nekome, da neko ozbiljan porazgovara sa njima, a ne mi. Mi pomažemo koliko možemo, ali dok Avaz ili npr. San ne porazgovaraju na profesionalnom nivou nije to to... Ako postoji i najmanja šansa da ovaj klinac zaigra za nas, treba je pokušati iskoristiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne lazem.evo sad cu samo da sredim ovo ..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jeli to isti lik s kojim ste pricali? a dao dva razlicita odgovora? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.