ma bitno je šta kone kažu ,jbo Ćurkovićaa sto bi ja radila bez bosanskih muskarcina?dobro ste dosli dragi susjedi!!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vrhunac su komentari na indexu, mahom svi podržavaju tog Ćurkovića uz komentar kako ovaj pametno promišlja. Ne treba ni pominjati da su utrošak Njemaca od 500 eura dnevno uzeli zdravo za gotovo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ako cu potrositi 500 eura za dan, zahtjevam da mi se naguze sve dame od 18 - 30 godina sa mjestom prebivalista u Makarskoj. I moraju biti lijepe.
Ovo je naravno plod maste, nemam 500 eura za dan, al' prizeljkujem ovaj scenario.
Ovo je naravno plod maste, nemam 500 eura za dan, al' prizeljkujem ovaj scenario.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- neutralan__
- Kontakt:
Koje gluposti Bože dragi.Hawking je napisao/la:Vrhunac su komentari na indexu, mahom svi podržavaju tog Ćurkovića uz komentar kako ovaj pametno promišlja. Ne treba ni pominjati da su utrošak Njemaca od 500 eura dnevno uzeli zdravo za gotovo...
Znam samo da više Hrvatsku moje oči vidjeti neće.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Bezveze se lozite na gluposti nekog nacionaliste i balavurdije preko neta. Ne znam sta da se uradi i sta da se napishe Bosanci ce i dalje ici na more u Hrvatsku, jer je najmanji trosak, jer je najblize i jer se za jedan dan moze otici i vratiti (mnogi ljudi nemaju godisnjih odmora i slicno).
Ja ima par godina ne idem nigdje na more jer ga ne volim, a prije kada sam ishao sa roditeljima uvijek su domacini bili vishe nego ljubazni, cak i 1997/98/99 godine
Novine i novinarski pokusaji samo dizu bezvezne tenzije, cisto da narod malo zabavi
Ja ima par godina ne idem nigdje na more jer ga ne volim, a prije kada sam ishao sa roditeljima uvijek su domacini bili vishe nego ljubazni, cak i 1997/98/99 godine
Novine i novinarski pokusaji samo dizu bezvezne tenzije, cisto da narod malo zabavi
nema potpisa
Ma koji ba Njemac potroši 500 eura na dan, eto uzmi da gostuje u hotelu od pet zvjezdica (ako imaju takav), nek jede dimljenog lososa s kavijarom čitav dan i nek popije bure viskija opet nije 500 eura, pusti ba HDZ-ovog isprdka, trabunja bezveze...neutralan__ je napisao/la:Koje gluposti Bože dragi.Hawking je napisao/la:Vrhunac su komentari na indexu, mahom svi podržavaju tog Ćurkovića uz komentar kako ovaj pametno promišlja. Ne treba ni pominjati da su utrošak Njemaca od 500 eura dnevno uzeli zdravo za gotovo...Po njima najbolje da ovaj naš napaćeni narod strese zemljotres od 10 rihtera i da završe sa nama.Trebaju ograničiti naše standarde i standarde Nijemaca i ostalih inostranih turista.Pa koji Bosanac će dnevno potrošiti 500 eura ?
![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- neutralan__
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Ma koji ba Njemac potroši 500 eura na dan, eto uzmi da gostuje u hotelu od pet zvjezdica (ako imaju takav), nek jede dimljenog lososa s kavijarom čitav dan i nek popije bure viskija opet nije 500 eura, pusti ba HDZ-ovog isprdka, trabunja bezveze...neutralan__ je napisao/la:Koje gluposti Bože dragi.Hawking je napisao/la:Vrhunac su komentari na indexu, mahom svi podržavaju tog Ćurkovića uz komentar kako ovaj pametno promišlja. Ne treba ni pominjati da su utrošak Njemaca od 500 eura dnevno uzeli zdravo za gotovo...Po njima najbolje da ovaj naš napaćeni narod strese zemljotres od 10 rihtera i da završe sa nama.Trebaju ograničiti naše standarde i standarde Nijemaca i ostalih inostranih turista.Pa koji Bosanac će dnevno potrošiti 500 eura ?
![]()
Doduše ima istine i u ovome što @Admir_Sa govori,to je neki paćenik napisao,narod povjerovao i onda Hrvati su sebi umislili da je to stvarno tako i eto počnu vrijeđanja i po nacionalnoj osnovi.Jer u nas ništa ne može bez toga.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://bilder.bild.de/fotos/mega-a-norw ... 5.bild.jpg
Evo ako nekoga interesuje .. Svi poginuli u Norveskoj, u jednoj slici
- neutralan__
- Kontakt:
Ima dosta i starijih ljudi.A oni svi stariji su vjerovatno na neki način pokušali spasiti ovu djecu i zbog toga su ubijeni.Goalgetter je napisao/la:http://bilder.bild.de/fotos/mega-a-norw ... 5.bild.jpg
Sto se tice Hrvatske,nisam imao nikakve neprijatnosti tamo,cak naprotiv,bio sam u Rijeci i Opatiji i svi su susretljivi i normala raja,mada u Opatiji na plazi Hrvata nema ni za lijeka
Ja se puno ugodnije osjecam u Hrvatskoj nego u Neumu.
Ja se puno ugodnije osjecam u Hrvatskoj nego u Neumu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zaostrog,Gradac,Makarska,Dubrovnik,Split,Rovinj... bilo je lijepo,a ko ebe ove šupke što pišu
Ionako ko hoće može otići u Grčku ili Tursku po istim cijenama bolji uvjeti to ionako radi sve veći broj ljudi
KAd idem naudan odem do Neuma najbliže nekako,ali sada bi iz inata otišao makar do Makarske 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U bristu (Hr) nikad nisam imao neugodnosti 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro jutro
[youtube][/youtube]
Ljubite do ramazana koliko mozete
[youtube][/youtube]
Ljubite do ramazana koliko mozete
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da li se plaća registracija za Sony Vegas 10.0 ?????
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Boateng_27
- Kontakt:
zna li neko, u kolko sati počinje teravija sad u nastupajućem Ramazanu ?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa valjda kad pocinje jacijaBoateng_27 je napisao/la:zna li neko, u kolko sati počinje teravija sad u nastupajućem Ramazanu ?
- Boateng_27
- Kontakt:
a to je u ???QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa valjda kad pocinje jacijaBoateng_27 je napisao/la:zna li neko, u kolko sati počinje teravija sad u nastupajućem Ramazanu ?
PS. Musliman sam al me stid što ovo neznam
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
- majestic24
- Kontakt:
Ima li ko adsl router za prodati???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@Boateng
10:30h
10:30h
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 7 gostiju.