FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tema je FK Željeznicar.
svako pisanje koje nema veze sa temo ce se sankcionisati
svako pisanje koje nema veze sa temo ce se sankcionisati
Najbolje od najboljeg je uvijek najbolje
Hvala na cestitkama, sto se tice reflektora bili su rekli da ce uskoro da se prave, a znam da se pomocni stadion radi, znaci stavljaju umjetnu travu, rekli su bili i za reflektore al niko nistaManijak-Plavi1921 je napisao/la:Sta je sa reflektorima?Planiral Simo i ekipa preduzet nesto, haj pozz Manijacima i Bajram Serif Mubarek Olsun svim Bosancima Muslimanske vjeroispovjesti

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- bistrikboy
- Kontakt:
bare su obezbjedjene rebalansom budzeta,i radovi ove godine valjda trebaju pocetLovac je napisao/la:Hvala na cestitkama, sto se tice reflektora bili su rekli da ce uskoro da se prave, a znam da se pomocni stadion radi, znaci stavljaju umjetnu travu, rekli su bili i za reflektore al niko nistaManijak-Plavi1921 je napisao/la:Sta je sa reflektorima?Planiral Simo i ekipa preduzet nesto, haj pozz Manijacima i Bajram Serif Mubarek Olsun svim Bosancima Muslimanske vjeroispovjesti

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seepack in tha motherfucking houseeeeeeee.... Yeah that's HARDSTYLE
ANTRAX RELOADED
ANTRAX RELOADED
divljaci 

- bistrikboy
- Kontakt:
ja msilimda smo okoncali sa ovom temom sa neredima zna se ko i sta je radio idemo dalje....
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
cuda li Bozijeg Sarajevske novine stale na stranu Sarajlija??? pa nemogu da vjerujuem da je se to desilo hehehe
Postovanje treba zaraditi.
- RK Gradacac
- Kontakt:
hahahahahahhahahahahhahahah
cuj posli da igramo protiv zelje i ponejli njihov sal

hahahaha zivio dnevni "sarajevski avaz"....pozz
cuj posli da igramo protiv zelje i ponejli njihov sal

Respect to be respected!!!
Provjeris fino broj tablica i vidjet ces da je auto iz zeniceKenno je napisao/la:hahahahahahhahahahahhahahah
cuj posli da igramo protiv zelje i ponejli njihov sal![]()
![]()
![]()
![]()

Ima slika,na stranici Dnevnog avaza,na kojoj se vidi pozadi ove crne Škode Fabie,šal Čelika...i imaju slike,ne znam gdje tačno,gdje se vidi da Fabia ide u koloni sa kombijima i ostalim autima RobijašaKenno je napisao/la:hahahahahahhahahahahhahahah
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Aner, dana/u 03 okt 2008, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra u 15.30h igramo sa zrinskim vjerovatno glavnim kandidatom za osvajanje premier lige,ocekujem nista u mostar idem u privatnom aranzmanu al necu bit sam
ja ne znam koji je vama ****,zna se da su robije nosile nas sal,da su dizali tri prsta ova propaganda sad bas nema smisla,ta prica je okoncana vidimo se na proljece u zenici
FORZA ŽELJO

ja ne znam koji je vama ****,zna se da su robije nosile nas sal,da su dizali tri prsta ova propaganda sad bas nema smisla,ta prica je okoncana vidimo se na proljece u zenici

FORZA ŽELJO

Postavio sam dva linka gdje se sve vidi i mislim da je zavrsena prica,jasno je ko dan provjerite koji stranicu unazad.Hajmo daljeKenno je napisao/la:Aner je napisao/la:Ima slika,na stranici Dnevnog avaza,na kojoj se vidi pozadi ove crne Škode Fabie,šal Čelika...i imaju slike,ne znam gdje tačno,gdje se vidi da Fabia ide u koloni sa kombijima i ostalim autima RobijašaKenno je napisao/la:hahahahahahhahahahahhahahah
![]()
![]()
![]()
pokazi ^^, da vidim te slike , ako mogu reci treba i dokazati ja te slike nisam nigde vidio

AMAR OSIM!!!
Ajde dosta o tome...nije to tema....sto je neko nije odmah otvorio pa da se prepucavamo cijeli mjesec....bilo pa proslo....vidjet cemo sta nam buducnost donosi... 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Željo je u velikoj krizi igraćkoj navijaćkoj finansijskoj 

MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
jao krize pa **** ti nasu ligu
Kakve veze ima nasa liga sa krizom ZeljeAmeeeL je napisao/la:jao krize pa **** ti nasu ligu

- bistrikboy
- Kontakt:
tonemo.......... 

kako to???ADMIR je napisao/la:Nećemo paša samo 3 boda nas dijele od vrha
P.S Ide ti ta slika i potpis, stvarno nigdje veze, moj savjet ti je da nesto od toga promijenis, jer ne ide...
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Sarun i 43 gosta.