Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Majsotore jesil naucio forumula ?

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Otiđi na temu "Trackmania" pa'š vidjet'Emir ZENICA je napisao/la:Majsotore jesil naucio forumula ?![]()
..ima tu i mojih dionicaEmir ZENICA je napisao/la:Izvinite,samo da se javim.Ova stranica o vaktijama je moja stranica.
- neutralan__
- Kontakt:
Kako bi bilo lijepo da Sarajevo i Željo pobijede,pa da se opet večeras svi zajedno radujemo. 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
jel to Buducnos pobjedila danasneutralan__ je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da Sarajevo i Željo pobijede,pa da se opet večeras svi zajedno radujemo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- neutralan__
- Kontakt:
123456 je napisao/la:jel to Buducnos pobjedila danasneutralan__ je napisao/la:Kako bi bilo lijepo da Sarajevo i Željo pobijede,pa da se opet večeras svi zajedno radujemo.Sala malaaaaaaaaa
A meni je drago koji god naš klub da pobijedi u Evropi kao da je moja Budućnost pobijedila.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Sviđa mi se ova hordašica sa treće slike. 
Ti se njoj ne sviđašBosco je napisao/la:Sviđa mi se ova hordašica sa treće slike.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato bi joj se sigurno svidio Apolon.VanBasten je napisao/la:Ti se njoj ne sviđašBosco je napisao/la:Sviđa mi se ova hordašica sa treće slike.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Zato bi joj se sigurno svidio Apolon.VanBasten je napisao/la:Ti se njoj ne sviđašBosco je napisao/la:Sviđa mi se ova hordašica sa treće slike.
hihihi, gdje nesta onaj skromni kolega Monolog.. Negdje između 5 i 6 vompapi?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma i dalje sam skroman, da se razumijemo. Ovo je samo testiranje da vidim jesi li zaboravio na koga se odnosi taj termin. Btw, ko će dočekati 18:30 i odlazak na opijanje? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hehe, ma mezim te kralju maloMonolog je napisao/la:Ma i dalje sam skroman, da se razumijemo. Ovo je samo testiranje da vidim jesi li zaboravio na koga se odnosi taj termin. Btw, ko će dočekati 18:30 i odlazak na opijanje?
jes' d aponekad znam imat pokoju rupu u pamćenju - posljedica raznoraznoh egzibicija - ali sve u svemu pamćenje me solidno služi
Ja sam već započeo proces toksikacije, doduše, imam tu prednost da radim iz kučnog doma.
Burazeru, još sahatak ba...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Momak (
), ti se opasno opustio, mogu ti reći.
Neka, neka, sve ću ti ovo vratiti s kamatama. I, dobro je, ti k'o pravi kren'o sa izjednačavanjem krvi i alkohola
, ja i dalje čekam da se slegnu ove punjene paprike, pa da rahat krenem u haljinače. Sat vremena je dug period (zavisi s koje strane vrata od wc-a stojiš). 
Dečko mi je draže. Budi neke uspomen i toMonolog je napisao/la:Momak (), ti se opasno opustio, mogu ti reći.
Neka, neka, sve ću ti ovo vratiti s kamatama. I, dobro je, ti k'o pravi kren'o sa izjednačavanjem krvi i alkohola
, ja i dalje čekam da se slegnu ove punjene paprike, pa da rahat krenem u haljinače. Sat vremena je dug period (zavisi s koje strane vrata od wc-a stojiš).
Slobodno, uvijek sam za zdravu zajebanciju, pa i s kamatama. hehe.
Aaa, punjenje paprike, vidiš podsjetio si me na jedan do razloga zašto bi trebo statu na taj ludi kamen. U vakat.
Ma, vrijeme je relativno, jel ono Ajnštajn to rekal?
Neću više, neozbiljan se previše. Ode mi "street rep" u helać
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dečko? Jbg, al' zamisli kako ja zvučim kada to izgovorim (ne, nemoj zamišljati
). Da te ipak oslovljavam sa "kolega", da se ne ofiram ovim homo forama, a?
Uh, jbt. Hoću i ja navijat' za Sarajevo, ako to znači da ću se kvalitetno opijat'. Dobro, danas svakako navijam za Sa, da ne bi bilo zabune (imam na jednom tiketiću oba ne daju gol, pa nek bude 0:0 ili 0:1).
Ja se oženih zbog toga (ustvari, natjeran sam da se oženim, jer ja to znam pravit', a žena ne zna
), pa ti vidi. Yebem ti kuhinju, nisam se treb'o ni micat iz spavaće.
Also, haman je i Ajnštajn žurio u halu, pa rek'o to o vremenu i relativnosti istog.
Uh, jbt. Hoću i ja navijat' za Sarajevo, ako to znači da ću se kvalitetno opijat'. Dobro, danas svakako navijam za Sa, da ne bi bilo zabune (imam na jednom tiketiću oba ne daju gol, pa nek bude 0:0 ili 0:1).
Ja se oženih zbog toga (ustvari, natjeran sam da se oženim, jer ja to znam pravit', a žena ne zna
Also, haman je i Ajnštajn žurio u halu, pa rek'o to o vremenu i relativnosti istog.
ma, doš'o vakat kad se "trujem" rijetko, ali kvalitetno... Prošlo je vrijeme ispijanja neke domaće rakije sumnjivo roskaste boje da bi z akoji dan saznao da domaćin istu koristi samo kao sredstvo za pranje prozora itsl.
Auu, druže, tebe baš žednog preko vode. Moja će uz prsten pristojne cjene dobiti i bosanski kuhar pristojnog broja stranica. Ima da ispit polaže, prije oltara, il sve pada u vodu.
Lijepi snovi, ne gine mi tvoja sudbina
- legenda reala
- Kontakt:
Vjerujte mandraxu on to zna najbolje jer je inače mujezin za Ramazan u svom krajuFaraon iz Visokog je napisao/la:Meni,eto vidis da ova bukva potvrduje da sam ja u pravu na Vaktija.baBoateng_27 je napisao/la:Ček Mandrax kaze u pola 11 a Faraon u 10:2
Kome da vjerujem ?
Inače iz Zenice sam
I šta su se ovo raspisali ova dva moderatora ,kvare mi temu ,nemoj da ja djelim banane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
A tegobe braco mila al' nema veze idemo dalje...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- __Liedson__
- Kontakt:
Ima l' ko ovdje od Tuzlaka da zna koju dobru radnju sa muzičkom opremom,treba mi električna gitara?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, enobarca i 8 gostiju.