Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Club Atletico de Madrid
Ipak na kraju kada se sagleda sve pobjedio je Atletico .
Nije ga prodao najvecem rivalu. Uzeo je dobru lovu za njega , otisao je bez obzira na silan novac ipak u manji klub od Atletica .Tako da mu ovo u svakom slucaju nece biti korak naprijed u karijeri ,jos ako uzmemo u obzir da u Cityu nikada nece biti postovan kao u Atleticu .
Inace Godin dobio spanski sto ce u mnogome olaksati situaciju za Mirandu i Salvia.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Zavrsi prvo poluvrijeme na prepunom Calderonu 0-0 .
Atletico bio bolji ali nista specijalno norvezani su fizicki mnogo nadmocnija ekipa ,tako da ovdje bila kakva pobjeda je zlatna vrijedna , od novajlija najbolji je bio Gabi koju je i poslao jednu odlicnu loptu za Adriana kojem je golman Stromsgodseta odbranio udarac. Kod norvezana ima jedan Keita strasan igrac . Ocekujem promjene u drugom poluvremenu pogotovo u napadu gdje su Adrian i Forlan jako slabi bili .
Edit :kakva akcija Forlan do Adriana ovaj spusta za Titu koji zabija majstorski
Atletico bio bolji ali nista specijalno norvezani su fizicki mnogo nadmocnija ekipa ,tako da ovdje bila kakva pobjeda je zlatna vrijedna , od novajlija najbolji je bio Gabi koju je i poslao jednu odlicnu loptu za Adriana kojem je golman Stromsgodseta odbranio udarac. Kod norvezana ima jedan Keita strasan igrac . Ocekujem promjene u drugom poluvremenu pogotovo u napadu gdje su Adrian i Forlan jako slabi bili .
Edit :kakva akcija Forlan do Adriana ovaj spusta za Titu koji zabija majstorski
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
2:0 reyes rutinski
Jel ovo opet adrian asistent ?
Edit:Koja glupost mirande i direktan crveni
Jel ovo opet adrian asistent ?
Edit:Koja glupost mirande i direktan crveni
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 28 jul 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Reyes strijelac a jeste Adrian ponovo asistent nakon sjajne dubinske lopte Gabia koji me je odusevio danasnjom igrom. Mislim malo prestrogo iskljucen Miranda
Evo ga u kuratz 2-1 .
Evo ga u kuratz 2-1 .
Prije utakmice igraci Atl.madrida dali podrsku Diegu

Visca el Barça ! Mes que un club !
Pobjeda od 2:1 nije kapitalna,ali sam siguran da je dovoljna vam za play-off
U svakom slucaju cestitam navijacima Atletica na prvom sluzbenom trijumfu u novoj sezoni 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Gracias Adi
Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezone
inace Reyes bio ubjedljivo najbolji ...ne samo zbog golova ,imao je dosta kvalitetnih prodora po ljevoj strani , Tito drugim rijecima . Sto se tice revansa ocekujem jos jednu pobjedu .
Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezone
Sigurno je da mozete do trofeja,najlakse vam je osvojiti Ligu Europe jer u Španjolskoj su trofeji vec rezervisanijuznjak> je napisao/la:Gracias Adi![]()
![]()
Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezoneinace Reyes bio ubjedljivo najbolji ...ne samo zbog golova ,imao je dosta kvalitetnih prodora po ljevoj strani , Tito drugim rijecima . Sto se tice revansa ocekujem jos jednu pobjedu .
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da nije ovo malo ambiciozno iako ste se pojačali opet je možda previšeAdi_Zepce je napisao/la:Sigurno je da mozete do trofeja,najlakse vam je osvojiti Ligu Europe jer u Španjolskoj su trofeji vec rezervisanijuznjak> je napisao/la:Gracias Adi![]()
![]()
Sto se tice same utakmice ,steta zbog primljenog gola jer Atletico je bio mnogo bolji ,cak je Forlan nakon odlicnog centarsuta Silvia pogodio stativu. Novaci su odigrali jako dobro jedino je Miranda pokvario utisak zbog crvenog kartona ali dobar igrac je u pitanju. Ova ekipa ima jako velik potencijal ,jos ako dodju Osvaldo i Diego te kada igraci budu 100% fizicki spremni , mislim da se mi navijaci patetica imamo pravo nadati i kojem trofeju ove sezoneinace Reyes bio ubjedljivo najbolji ...ne samo zbog golova ,imao je dosta kvalitetnih prodora po ljevoj strani , Tito drugim rijecima . Sto se tice revansa ocekujem jos jednu pobjedu .
Za prvaka Real i Barca,nama Kup i u Europi,malo ambiciozno Liga prvaka
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Osvojit cete vi Cup... ali onaj Cup sljiva u Gorazdu
kada vam ode Mata jer vidim Arsenal zagrizao za njega a navodno Valencia bi ga mogla prodati za 23 mil eura 
Da,vidim da bi mogao Mata ici.Ja da se pitam pustio bi ga za 25 miliona eura,od toga mozemo dovesti 2-3 pojacanja i biti jos jaci nego sada.juznjak> je napisao/la:Osvojit cete vi Cup... ali onaj Cup sljiva u Gorazdukada vam ode Mata jer vidim Arsenal zagrizao za njega a navodno Valencia bi ga mogla prodati za 23 mil eura
Cujj pa zar nam ne prognoziras ni Kup trofej?
Po meni je ovo realno,do ovog se trofeja moze i moraLBJ MVP je napisao/la:Da nije ovo malo ambiciozno iako ste se pojačali opet je možda previšeAdi_Zepce je napisao/la:Sigurno je da mozete do trofeja,najlakse vam je osvojiti Ligu Europe jer u Španjolskoj su trofeji vec rezervisanijuznjak> je napisao/la:Gracias Adi![]()
![]()
Za prvaka Real i Barca,nama Kup i u Europi,malo ambiciozno Liga prvaka
![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik .
Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca
. Sto se tice Atletica ja cu biti prezadovoljan da recimo pobjedimo Real
i uguzimo se na 4 mjesto koje vodi u LP. Dobro bi bilo da u finalu Kupa kralja zaigraju Atletico v Valencia ,svakako veliko finale bi to bilo
oba kluba realno mogu do ovog trofeja !!
juznjak> je napisao/la:Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik .Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca
i uguzimo se na 4 mjesto koje vodi u LP. Dobro bi bilo da u finalu Kupa kralja zaigraju Atletico v Valencia ,svakako veliko finale bi to bilo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kao da mi citas misli,finale Copa del Rey:Atl.Madrid vs Valencia,to bi bio spektakl.A ja bi bio sretan da bude rezultat kao 1999 kada smo igrali jedni protiv drugi finale Kupajuznjak> je napisao/la:Da vjerovatno cete osvojiti jos jedan Cup i to onaj Naranja koji je odrzava na Mestalli .Ako se ne varam Roma je protivnik .Valencia je jaca nego prosle sezone a ako vam ode Mata to bi vas dosta oslabilo,mislim da nebi mogli naci adekvatnu zamjenu za njega jer na trzistu i nema pretjerano kvalitetnih igraca
Sto se tice Mate,po meni zamjena bi bio Guardado.Piatti na Matinu stranu,Pablo na desnu,a back-up Guradado
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pepe $ jesi to tiFranco $ je napisao/la:![]()
Jedva STROMSGODSET
Za 2 godine ce njega Real dovesti za 5 millDesimaL je napisao/la:![]()
![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Cestitke i od mene,bitno da se startovalo pobedom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Espanyol odbio 12m funti za Osvalda. Traže minimalno 20m, a Atletico u džepu, samo od prodaja, ima 70m. E sad treba vidjeti da li su spremni riskirati i uložiti traženi novac za igrača koji je isti tip napadača kao Forlan, a cijena nije ni malo jeftina, ili će ipak potražiti nekoga koji je više sličniji Agueru, tako da se dva napadača barem malo razlikuju. A možda ipak budu razmišljali pametno, pa ovaj dobijeni novac ulože u pozicije koje su prijeko potrebne.
Btw, je li ovo Adrian uzeo desetku (po wikipediji)?
Btw, je li ovo Adrian uzeo desetku (po wikipediji)?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.