La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Santi Cazorla jako blizu Malage.
ako dovedu ovog kapitalca bogami Evropa postaje jako izgledna.
ako dovedu ovog kapitalca bogami Evropa postaje jako izgledna.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Otvarajte temu o Malagi
na njihovom forumu navijaci mu vec zele dobrodoslicu , navodno su ga platili 25 mil eura . Sa Cazorlom Malaga bi dobila novu dimenziju u igri i sigurno da bi bili kadra boriti za mjesta koja vode u LP.
Mada treba sacekati da to bude i zvanicno a do tada on je igrac Villareala . U slucaju dolaska Santiaga ocekujem da igraju nesto u ovom fazonu.
______________Willy________________
J.gámez_Demichelis_Mathijsen_Monreal
__________Apoño____toulalan__________
Joaquin______J.Baptista__________Cazorla
________________Rondon_______________
Na klupi Segio Sanchez,Nisterloy,Duda,Kris itd.
Gol malog Diega koji sam spominjao .

Mada treba sacekati da to bude i zvanicno a do tada on je igrac Villareala . U slucaju dolaska Santiaga ocekujem da igraju nesto u ovom fazonu.
______________Willy________________
J.gámez_Demichelis_Mathijsen_Monreal
__________Apoño____toulalan__________
Joaquin______J.Baptista__________Cazorla
________________Rondon_______________
Na klupi Segio Sanchez,Nisterloy,Duda,Kris itd.
Gol malog Diega koji sam spominjao .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Santi Cazorla potpisao izgleda sa Malagom 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
5. godina potpisao, 22 miliona eura transfer. Prije par godina je trebao u Real, a glaj sad...Adi_Zepce je napisao/la:Santi Cazorla potpisao izgleda sa Malagom
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jbga
sad mi Malaga drugi najdrazi klub..
Preheben tehnicar,uz Pellea ce jos vise napredovat..
sad mi Malaga drugi najdrazi klub..
Preheben tehnicar,uz Pellea ce jos vise napredovat..
Fantastican posao Malage ,boljeg igraca na toj poziciji nisu mogli dovesti, dakle Seik je odrzao obecanje sto se tice'' Bombe '' transfera. Fali im jedan klasan kreativac na sredini terena ,Apono nije taj kvalitet dok Isco tek dolazi.
Na Marci je bila anketa moze li se Malaga boriti za pozicije koje vode u LP ,evo rezultata .
Si 65,3%
(3.404)
No 34,7%
(1.809)
Zaragoza dovela Efraín Juáreza iz Celtica, reprezentativac Mexica on ce sutra potpisati ugovor ,dok sljedeci kojeg bi trebali dovesti Aragonci je Pablo Barrera iz West Hama .
Betis bi trebao napustiti Emana kojeg zeli Al Hilal koji nudi nekih 5 mil eura
pa jbte taj igrac vrijedi 3 puta vise .
Na Marci je bila anketa moze li se Malaga boriti za pozicije koje vode u LP ,evo rezultata .
Si 65,3%
(3.404)
No 34,7%
(1.809)
Zaragoza dovela Efraín Juáreza iz Celtica, reprezentativac Mexica on ce sutra potpisati ugovor ,dok sljedeci kojeg bi trebali dovesti Aragonci je Pablo Barrera iz West Hama .
Betis bi trebao napustiti Emana kojeg zeli Al Hilal koji nudi nekih 5 mil eura
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.

Divovi
prvo kolo barcelona gostuje kod Malage,bit ce žestoko..
Mislim da mogu do 6 mjesta,tj. do Evropske lige,LP je prevelik zalogaj za prvu sezonu..
Evo čeka se oficijalna potvrda za Augera.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Santiago Cazorla González
MALAGA FC 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel ti dragoTribalian je napisao/la:Santiago Cazorla González![]()
![]()
MALAGA FC
Kad sam kod Malage oni su do sada potrosili skoro 60 mil eura ,sto je najvise u citavoj Evropi
Depor doveo Bruno Gamu iz Río Avea, igrac sredine terena ,ima 24 god.
Normalno da mi drago
Sad ce Malaga uz Valensiju i Atletiko Madrid da bude u top 5
Nego jel provaljujes ti,koliko se i ova Granada pojacava
Enrique Corrales iz Majorke presao tamo,danas potvrdjeno.
Nego jel provaljujes ti,koliko se i ova Granada pojacava
OK 22 mill, ali Villareal je sam sebePortillo je napisao/la:5. godina potpisao, 22 miliona eura transfer. Prije par godina je trebao u Real, a glaj sad...Adi_Zepce je napisao/la:Santi Cazorla potpisao izgleda sa Malagom![]()
[youtube][/youtube]
Malaga im je sad dir. protivnik za euro takm.. jos samo da prodaju Rossija - Juventusu o At.Madridu
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma sta vam je bolan, ljudi imaju poslije Reala i Barce najbolju odbranu - Zapate,Musachio,Marchena,onaj argentinac,Angel,Catala
Pa Senna i Borja + naprijed Nilmar i Rossi..
Tesko da ce onaj iz osasune nadoknadit odlazak Cazorle,ali smatram da bi onaj paragvajac Perez trebao biti nesto kao Borja ove sezone..
Pa Senna i Borja + naprijed Nilmar i Rossi..
Tesko da ce onaj iz osasune nadoknadit odlazak Cazorle,ali smatram da bi onaj paragvajac Perez trebao biti nesto kao Borja ove sezone..
Imate temu o Villarealu beze pisete o njemu ovdje a tema biva za zapostavljena
Prijateljska utakmica povodom trofeja grada Barcelone .
Espanyol 3
Boca 1
0-1, min.55: Cvitanich. 1-1, min.60: Osvaldo; de penalti. 2-1, min.78: Osvaldo. 3-1, min.87: Verdú
Buduci Atleticov killer Osvaldo zabio 2 komada . Inace u prosloj prijateljskoj tekmi Espaynola Osvaldo je zabio 4 komada .
Tribi@ Kakva pojacanja i Granada
recimo da je ostanak Dani Beniteza njihovo najvece pojacanje.Mislim da ce biti uz Rayo ,Osasunu i Racing najveci favoriti za Segundu.
Prijateljska utakmica povodom trofeja grada Barcelone .
Espanyol 3
Boca 1
0-1, min.55: Cvitanich. 1-1, min.60: Osvaldo; de penalti. 2-1, min.78: Osvaldo. 3-1, min.87: Verdú
Buduci Atleticov killer Osvaldo zabio 2 komada . Inace u prosloj prijateljskoj tekmi Espaynola Osvaldo je zabio 4 komada .
Tribi@ Kakva pojacanja i Granada
Efraín Juárez stigao u Saragosu na pozajmicu iz Seltika .
Jukka Raitala stigao na pozajmicu iz Hofenhajma u Osasunu.
I najbitnija stvar danas je da je Diego Buonanotte(23) stigao konacno u Malagu FC
Bivsi igrac River Plate dominirace Primerom u narednom periodu

I najbitnija stvar danas je da je Diego Buonanotte(23) stigao konacno u Malagu FC
to onaj sto je imao saobracajku pa mu rekli da nece vise igrat nogomet???Tribalian je napisao/la:Efraín Juárez stigao u Saragosu na pozajmicu iz Seltika .
I najbitnija stvar danas je da je Diego Buonanotte(23) stigao konacno u Malagu FCBivsi igrac River Plate dominirace Primerom u narednom periodu
![]()
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
kakva je situacija sa tv prijenosima primere ove sezone? Imal itko osim arena sport da će kod nas prenosit(samo ne Hayat i oni barcelonisti komentatori) ili opet tanjur na turksat pa učit turski i gledat fudbal.Nek mi oproste los cules ali nakon godina slušanja onih komentatora na Hayatu(osim rey Marijana) mislim da su im napokon našli sport koji je za njih(sasuka ninja i sl .shit).Pozdrav svima na forumu ,nov sam ovdje ali trudit ću se da aktivno sudjelujem u raspravama.Hala Madrid!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jeste taj,eno gore u vrhu stranice njegovog gola za Malagu u prijateljskom mecu.amadeus21 je napisao/la:
to onaj sto je imao saobracajku pa mu rekli da nece vise igrat nogomet???
madridist@ valjda ce neko prenositi Primeru ,svi se nadamo tome
Btw dobrodosao i ne valja ti nick nista
Prvo zelim ti dobrodoslicu na forummadridist je napisao/la:kakva je situacija sa tv prijenosima primere ove sezone? Imal itko osim arena sport da će kod nas prenosit(samo ne Hayat i oni barcelonisti komentatori) ili opet tanjur na turksat pa učit turski i gledat fudbal.Nek mi oproste los cules ali nakon godina slušanja onih komentatora na Hayatu(osim rey Marijana) mislim da su im napokon našli sport koji je za njih(sasuka ninja i sl .shit).Pozdrav svima na forumu ,nov sam ovdje ali trudit ću se da aktivno sudjelujem u raspravama.Hala Madrid!
Treče i najvažnije mislim da nece biti nam druge nego SAT,stream i tako da pratimo najbolju ligu na svijetu jer nema nitko od nasih TV kuca ozbiljan da to otkupi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Lazio 0
Osasuna 1
Nekounam zabio golcinu u 72 min ,bravo za Bikove .
Tottanham ponudio 22 mil eura za Lorentea iz Athletica.
RACING 6 - AL JAHRA 0 ,kakvi su ovo levati kada ih Racing ovako razvali
Osasuna 1
Nekounam zabio golcinu u 72 min ,bravo za Bikove .
Tottanham ponudio 22 mil eura za Lorentea iz Athletica.
RACING 6 - AL JAHRA 0 ,kakvi su ovo levati kada ih Racing ovako razvali
Ništa izgleda druže, samo Arena.madridist je napisao/la:kakva je situacija sa tv prijenosima primere ove sezone? Imal itko osim arena sport da će kod nas prenosit(samo ne Hayat i oni barcelonisti komentatori) ili opet tanjur na turksat pa učit turski i gledat fudbal.Nek mi oproste los cules ali nakon godina slušanja onih komentatora na Hayatu(osim rey Marijana) mislim da su im napokon našli sport koji je za njih(sasuka ninja i sl .shit).Pozdrav svima na forumu ,nov sam ovdje ali trudit ću se da aktivno sudjelujem u raspravama.Hala Madrid!
Što se tiče Bahinih "iznenađenja" , to je izgleda ona utakmica Hajduka i radio prenos Sarajeva.
Nešto se OBN spominjao u kontekstu sa primerom , ali najvjerovatnije da neće biti ništa od toga.
Znači kome se gleda primera na istom govornom području lagano nek se prijavi za Moju TV ( stigla potvrda da sve četiri Arene ostaju u osnovnom paketu do daljnjeg ) ili nek uzme pretplatu od kojekakvih kablovskih operatera.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.