FK Slavija
Re: FK Slavija
ma ja ne znam kakav je cejf igrati na tudjem stadionu i mislim da je slavija mogla vrlo lako osposobiti svoj stadion a pogotovo sto vec par godina se bore za evropu i nije bilo iznenadjenje da ce i ove godine igrati u evropi...sramota za njihovu upravu
sigurno bi prosli alborga da igraju u lukavici pred svojim navijacima a ovako tesko...ipak sretno!
sigurno bi prosli alborga da igraju u lukavici pred svojim navijacima a ovako tesko...ipak sretno!
" " су $ " $, $ су у " 2. ? ? за & ? ? са ? 0:0. " " " ' $, % " је " $ ? у $. „ ? је $ ". & нас ' ?, ? ' у ове & " ' $ " ? ?“ – & је % ¥ % Зоран &. & " & је " $ ?, " је $ све " $ $. „ ? ' $ " ? све $ & је $ нас " %“ – & је " ?. " & Регоје " & " $ & % ' ?. „ Ово је & прво ?. " " готово " & нас % ? 90 ". ", ' $ ' $ $ " " ? $ " $ "“ – & је Регоје. ? ' ?, у 3. ? нас & ? ". „ Не " у ' & о '. $ & по &, а за " " '“ – & је Зоран &. % сусрет " ? " се $ & на %.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moze li mi reci neko od ovih sto zive blize stadionu jeli se poceo praviti meni mrsko dolaziti?
Momci koji se izjasnjavaju kao navijaci slavije na ovom forumu, nisu navijaci, nego simpatizeri! Zato bi ih zamolio da pricu o vodjenju tribine, dolasku ili ne dolasku na Kosevo ostave ljudima koji vode tribinu. Ko su uopste ovi internet sokolovi??? Ovi sa zapada koji gledaju utakmicu, ili neki sto dodju svaku trecu domacu tekmu, kada im za vrijeme utakmice ne traje nijedna serija??? Niste kompetentni da ulazite u bilo kakve prepirke ili neka lizanja sa drugim grupama.
SOKOLOVI 2001
" " се " & " ? на ' ', " ", него "! Зато " " ? $ " о вођењу ", $ ? не $ на % оставе $ " $ ". & су % " " ???? " са $ % $ ", ? " % $ & - $ &, $ " за " " не траје $ "??? " " $ ? у ? & " ? ' ? са $ '.
? 2001
SOKOLOVI 2001
" " се " & " ? на ' ', " ", него "! Зато " " ? $ " о вођењу ", $ ? не $ на % оставе $ " $ ". & су % " " ???? " са $ % $ ", ? " % $ & - $ &, $ " за " " не траје $ "??? " " $ ? у ? & " ? ' ? са $ '.
? 2001
-
- Kontakt:
" ? $,& прођу -.....Devil je napisao/la:Moze li mi reci neko od ovih sto zive blize stadionu jeli se poceo praviti meni mrsko dolaziti?

Не ' $ & $ $ о ?, ", " ?... ' $ " ' "не-"", " $ то ? $ ' """.
Ово је $ /, % $ " % %
Ово је $ /, % $ " % %

I ko se nad'o ale...
Dragiša Lazić koji je iz Slavije pristigao u Zvijezdu i danas protiv Olimpika pogodio, ovo je njegov treći gol u tri utakmice. Dečko rastura, ne znam zašto ste ga prodali.
Sretno u četvrtak protiv Aalborga (itekako će biti potrebna), nadam se pobjedi, morate proći.
Sretno u četvrtak protiv Aalborga (itekako će biti potrebna), nadam se pobjedi, morate proći.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Slavija bude u četvrtak igrala kao i svaku domaću tekmu, prolaz nebi trebao doći u pitanje. Igračima će biti veoma teško bez navijača, ali nadam se da ćete uspjeti proći dalje, jer ste pokazali da možete.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- dolina cupova
- Kontakt:
a odakle tebi pravo da ti nekome govoris sta ce raditi i na koju tribinu dolazitiC-01 je napisao/la:Momci koji se izjasnjavaju kao navijaci slavije na ovom forumu, nisu navijaci, nego simpatizeri! Zato bi ih zamolio da pricu o vodjenju tribine, dolasku ili ne dolasku na Kosevo ostave ljudima koji vode tribinu. Ko su uopste ovi internet sokolovi??? Ovi sa zapada koji gledaju utakmicu, ili neki sto dodju svaku trecu domacu tekmu, kada im za vrijeme utakmice ne traje nijedna serija??? Niste kompetentni da ulazite u bilo kakve prepirke ili neka lizanja sa drugim grupama.
SOKOLOVI 2001
? 2001

Samo da kazem za one koga zanima da ce prenos Slavije biti na RTRS-u.
-
- Kontakt:
Hahahaha jako duhovito , sta nas briga za koga ti navijas , iskreno ne bi ni volio da navijas za nas.......dolina cupova je napisao/la:a odakle tebi pravo da ti nekome govoris sta ce raditi i na koju tribinu dolazitiC-01 je napisao/la:Momci koji se izjasnjavaju kao navijaci slavije na ovom forumu, nisu navijaci, nego simpatizeri! Zato bi ih zamolio da pricu o vodjenju tribine, dolasku ili ne dolasku na Kosevo ostave ljudima koji vode tribinu. Ko su uopste ovi internet sokolovi??? Ovi sa zapada koji gledaju utakmicu, ili neki sto dodju svaku trecu domacu tekmu, kada im za vrijeme utakmice ne traje nijedna serija??? Niste kompetentni da ulazite u bilo kakve prepirke ili neka lizanja sa drugim grupama.
SOKOLOVI 2001
? 2001iskreno navijam za alborg svim srcem

Devil je napisao/la:Samo da kazem za one koga zanima da ce prenos Slavije biti na RTRS-u.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
" ? & Регоје: ? " $ "
Datum: 21.07.2009 21:00
Autor: Горан "
" СAРAЈЕВО - $ ? у & на "%" $ 20.15 ¥ " % $ ? ? за & ? " ?. " " $ (0:0) $ право "?-?" " " Сарајева $ " о - $, ? " " ? & Регоје & $ је за & % прерано " упозорава $ је % ? ?.
- Рано је $ се ? & ", јер ? % " ". ? " првог сусрета јесте $, ? " не гарантује. " је ¥ &, ", ' $ се $ " у % на "%". & је $ " у $ ' $ ? " " ангажовано, & " % / него у ' сусрету, а " то '. ' " оне " ', ? је $ ' ? на терен " ? $, & " $ ' ? & $ " " ? сезоне, ' $ се " са ' ", " а $ не " ? " ? $ је у " " страна - & је Регоје.
Он & $ је & " $ је ? ".
- ? ' $ тога о $, а $ се ? у " снагу на терену. " ? " " " то не " $ нас завара. ", ' $ & ? % ' $ пута $ & ? " $ - $ ? наоружан " $ " оно % је " $ " ". & ? " " $ $ на $, ' " ", ? то ' $ на терену. $ $ у ' сусрету ", јер " " " $. $, " ' $ " % $ " ¥ " ' се у $ $ $ нас & $ са ". ' ' $ " " $ опет - " на " $. Преостаје $ ? " $ $ ", $ $ " " & - " ? %, а $ $ $ " " & ? - $ је Регоје.
" ? је ? $ ? % се % - " у " Сарајеву.
- & " то ? ". " & " " уз & вјерне " посао " " пуно ?. ", то не " $ нас $. " " $ " " " ' ' $ ' " $ " % $ $, па $ се $ " $ ? - ? је Регоје.
" " "
" % " - $ ¥ на " " " је у ? $ & црвеног & зарађеног " $ $ у " &, & " на & " " је & $ " сусрет у $.
Datum: 21.07.2009 21:00
Autor: Горан "
" СAРAЈЕВО - $ ? у & на "%" $ 20.15 ¥ " % $ ? ? за & ? " ?. " " $ (0:0) $ право "?-?" " " Сарајева $ " о - $, ? " " ? & Регоје & $ је за & % прерано " упозорава $ је % ? ?.
- Рано је $ се ? & ", јер ? % " ". ? " првог сусрета јесте $, ? " не гарантује. " је ¥ &, ", ' $ се $ " у % на "%". & је $ " у $ ' $ ? " " ангажовано, & " % / него у ' сусрету, а " то '. ' " оне " ', ? је $ ' ? на терен " ? $, & " $ ' ? & $ " " ? сезоне, ' $ се " са ' ", " а $ не " ? " ? $ је у " " страна - & је Регоје.
Он & $ је & " $ је ? ".
- ? ' $ тога о $, а $ се ? у " снагу на терену. " ? " " " то не " $ нас завара. ", ' $ & ? % ' $ пута $ & ? " $ - $ ? наоружан " $ " оно % је " $ " ". & ? " " $ $ на $, ' " ", ? то ' $ на терену. $ $ у ' сусрету ", јер " " " $. $, " ' $ " % $ " ¥ " ' се у $ $ $ нас & $ са ". ' ' $ " " $ опет - " на " $. Преостаје $ ? " $ $ ", $ $ " " & - " ? %, а $ $ $ " " & ? - $ је Регоје.
" ? је ? $ ? % се % - " у " Сарајеву.
- & " то ? ". " & " " уз & вјерне " посао " " пуно ?. ", то не " $ нас $. " " $ " " " ' ' $ ' " $ " % $ $, па $ се $ " $ ? - ? је Регоје.
" " "
" % " - $ ¥ на " " " је у ? $ & црвеног & зарађеног " $ $ у " &, & " на & " " је & $ " сусрет у $.
I ko se nad'o ale...
U koliko igrate sutra i koliko su karte?
Zbog cega ovo?Knele je napisao/la:Devil je napisao/la:Samo da kazem za one koga zanima da ce prenos Slavije biti na RTRS-u.![]()
![]()
![]()
@roki igra se od 20:15 a karte nezz koliko su.
Sretno vam protiv ovih viking.
Pokažite im da smo mi Balkanci veći krkani od njih
Pokažite im da smo mi Balkanci veći krkani od njih

Mogren 0 - 6 FC Kopenhagen
Čuvajte se. Sretno vam bilo.
hahahahahahah......Kakav Mogren upravo sam se vratio sa ljetovanja u CG i imao sam priliku da ih gledam .....Oni su levati bolje bi igrao klub iz 5 madjarske lige nego oni.....Ono je sramota svaki npad gol.....XDPostao/la Rz88 dana 22 jul 2009, 22:49
Mogren 0 - 6 FC Kopenhagen
C-01
-
- Kontakt:
? " ¥ у 20:15h на %...? 7 & 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.