Ima, potpisao za OlimpiC. Gracic ga doveo jutros a sad su negdje u gradu, jedu cevape.QUARESMA 18<<< je napisao/la:imali kakvi vijesti za naseg idola, marija
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Aguero je igracina, sjajno ce se uklopiti a ako ode Tevez onda ce i Dzeko imati realne sanse da igra u prvom timu. Samo nije mi jasno kako to da je sad odjednom City favorit za osvajanje lige i tim koji ce doci do zavrsnice LP :S Pa sa onakvom vezom ako grupu prodju nek se udaraju nogom u guzicu. Ako dodje Nasri, Sneijder ili Pastore opet treba se to uigrati i ne treba ocekivati mnogo od njih ove sezone. Mozda tek za par godina City bude konkurentan Realu Barci i Unitedu u LP.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Potrošiti tolike novce na napadače i imati samo jdenog kvalitetnog u timu fakat smiješno
S tim i da taj jedan kvalitet više voli da se zayebava nego ozbiljno da igra.Da mislin na Balonju koji je profesor i za Aguera i za Džeku.Što reče @megamon Aguera je stvorio Forlan i on ne može propasti u Cityu jedino može napredovat
Ne shvatam ove fudbalske ekipe troše tolike novce na igrače poput Carrola i Aguera
Ne shvatam ove fudbalske ekipe troše tolike novce na igrače poput Carrola i Aguera
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Aguero oficijelno predstavljen u Cityu i nosice broj 16.
Ovo je 2011/2012 sezona, a ti si možda zaspao u prošlosti. Nije ovo sezona 2001/2002 pa da Real bude konkurent za trofej LP. Probudi se.Raul7 je napisao/la:Aguero je igracina, sjajno ce se uklopiti a ako ode Tevez onda ce i Dzeko imati realne sanse da igra u prvom timu. Samo nije mi jasno kako to da je sad odjednom City favorit za osvajanje lige i tim koji ce doci do zavrsnice LP :S Pa sa onakvom vezom ako grupu prodju nek se udaraju nogom u guzicu. Ako dodje Nasri, Sneijder ili Pastore opet treba se to uigrati i ne treba ocekivati mnogo od njih ove sezone. Mozda tek za par godina City bude konkurentan Realu Barci i Unitedu u LP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Aguero je odlican igrac,i mislim da ce za City prestavljati veliko pojacanje,nije sebican kao Tevez,voli asistirati,postize golove...ako ode Tevez Dzeko ce se preporoditi,sigurno...
Makar je konkurent.Rizah je napisao/la:Ovo je 2011/2012 sezona, a ti si možda zaspao u prošlosti. Nije ovo sezona 2001/2002 pa da Real bude konkurent za trofej LP. Probudi se.Raul7 je napisao/la:Aguero je igracina, sjajno ce se uklopiti a ako ode Tevez onda ce i Dzeko imati realne sanse da igra u prvom timu. Samo nije mi jasno kako to da je sad odjednom City favorit za osvajanje lige i tim koji ce doci do zavrsnice LP :S Pa sa onakvom vezom ako grupu prodju nek se udaraju nogom u guzicu. Ako dodje Nasri, Sneijder ili Pastore opet treba se to uigrati i ne treba ocekivati mnogo od njih ove sezone. Mozda tek za par godina City bude konkurentan Realu Barci i Unitedu u LP.
a Augero se fino sjebao btw..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Aguero ce preporoditi igru Citya,odlican je to igrac!samo da se rjese sebicnog Teveza i bice extra,Dzeko ce konacno imati igraca koji voli dati loptu...ako jos dovedu Nasrija,mislim da ce City biti ko beton!..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zavrsi se i ova bajka.
Real, Juve pa i Chelasea u jednom trenutku, nisu uspjeli namamiti Aguera da im se pridruzi, jer je ponovo miris dolara ucinio svoje.
Mozda ovo i nije pogresna odluka, ako se zna da City od ove sezone igra LP-a a sigurno i da ce jurisati na titulu u ligi.
Moglo bi se reci pojacanje iz snova iako to jos treba da dokaze.
Real, Juve pa i Chelasea u jednom trenutku, nisu uspjeli namamiti Aguera da im se pridruzi, jer je ponovo miris dolara ucinio svoje.
Mozda ovo i nije pogresna odluka, ako se zna da City od ove sezone igra LP-a a sigurno i da ce jurisati na titulu u ligi.
Moglo bi se reci pojacanje iz snova iako to jos treba da dokaze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta je bilo prosle sezone? Jedini tim koji moze parirati Barci je Real. Nek je tvoj Liverpool konkurentanRizah je napisao/la:Ovo je 2011/2012 sezona, a ti si možda zaspao u prošlosti. Nije ovo sezona 2001/2002 pa da Real bude konkurent za trofej LP. Probudi se.Raul7 je napisao/la:Aguero je igracina, sjajno ce se uklopiti a ako ode Tevez onda ce i Dzeko imati realne sanse da igra u prvom timu. Samo nije mi jasno kako to da je sad odjednom City favorit za osvajanje lige i tim koji ce doci do zavrsnice LP :S Pa sa onakvom vezom ako grupu prodju nek se udaraju nogom u guzicu. Ako dodje Nasri, Sneijder ili Pastore opet treba se to uigrati i ne treba ocekivati mnogo od njih ove sezone. Mozda tek za par godina City bude konkurentan Realu Barci i Unitedu u LP.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Bogati Raule gdje sam to ja spomenuo Liverpool?
Pričamo o Cityju i o LP. City će kao i svaki drugi engleski klub daleko dogurati u LP, barem među 8 najboljih.
Pričamo o Cityju i o LP. City će kao i svaki drugi engleski klub daleko dogurati u LP, barem među 8 najboljih.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Daj ba sta ti je?! Ko je to veci konkurent od barce i reala za trofej LP? Iako real ne volim, samo kada je Zizu igrao volio sam ga onako, cisto zbog Zizua. Ljudi doveli igraca, na svakoj poziciji imaju najmanje dva extra igraca, igraca koji bi u svakom timu bio startan! Npr.: Arbeloa, Marcelo, Coentrao... Kako glupih komentara ima...Rizah je napisao/la:
Ovo je 2011/2012 sezona, a ti si možda zaspao u prošlosti. Nije ovo sezona 2001/2002 pa da Real bude konkurent za trofej LP. Probudi se.
Izdržati, to je temelj vrline!
Ma stipu Rizu zajebantarogeRF je napisao/la:Daj ba sta ti je?! Ko je to veci konkurent od barce i reala za trofej LP? Iako real ne volim, samo kada je Zizu igrao volio sam ga onako, cisto zbog Zizua. Ljudi doveli igraca, na svakoj poziciji imaju najmanje dva extra igraca, igraca koji bi u svakom timu bio startan! Npr.: Arbeloa, Marcelo, Coentrao... Kako glupih komentara ima...Rizah je napisao/la:
Ovo je 2011/2012 sezona, a ti si možda zaspao u prošlosti. Nije ovo sezona 2001/2002 pa da Real bude konkurent za trofej LP. Probudi se.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Danas Dzeko bio na Jugu, dobio ogromne ovacije od manijaka. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- JuveSissoko
- Kontakt:
cujem da Aguero ima vecu platu od Messia
jbte ovima pare rastu na grani, jos ce bit veci fazon ako opet nista ne osvoje 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Mogu maximalno liga cup posto to Unitedu nije interesatno.JuveSissoko je napisao/la:cujem da Aguero ima vecu platu od Messiajbte ovima pare rastu na grani, jos ce bit veci fazon ako opet nista ne osvoje
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
nema, primanja su mu ko i edinovaJuveSissoko je napisao/la:cujem da Aguero ima vecu platu od Messiajbte ovima pare rastu na grani, jos ce bit veci fazon ako opet nista ne osvoje
4-IN-A-ROW
.... Dobar je Kun, al mislim da je izabrao pogrešno mjesto. Al ko zna, nekad je i Chelsea ovaki bio, mislim i sad je. Ko zna, vidjet ćemo, moguće je da se stvarno bore za titulu ukoliko Mancini malo povisi svoj glasić na njih. ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 7 gostiju.