Nego gledan Splitcani skupo kozu prodase a Sarajlije napravise u duetu Litex.
Ali opet im ona dobro je nismo najgori i to nas tjesi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam ni rekao da si spomenu, ali ti dajem primjer da realnost i rezuktat na terenu nemaju veze jedno sa drugim, to je moja pojenta price....neutralan__ je napisao/la:Ko je spomenuo Borac ovdje ? Ja pričam o Sarajevu.Ona 2 gola u sudijskoj nadoknadi nisu trebala pasti,a zaslužili su barem jedan gol,a i sudija je dosta odradio kada je Kojašević (čini mi se ) dobio loptu i mogao je birati gdje i kada će šutati,ali sudija je svirao faul.SrdjanBL je napisao/la:Realno u fudbalu ne postoji, i Borac je realno dole treba izgubiti 3:1, a kuci uzeti 5:1, ali nije nego je ispao 7:4, tako da to realno macku o rep....neutralan__ je napisao/la:Naivno i glupo ste primili ona zadnja 2 gola.Iako se niste loše držali.Realno bi bilo 3:1 i onda bi imali kakve-takve šanse uz puno Koševo,ali ovako je sve gotovo.Hamzić bio najbolji,još se trudio i Kojašević,ali nije mogao sam.
Za Horde sve pohvale,u dosta trenutaka nadglasali su 11 hiljada domaćih navijača.
Svako se o svojoj muci zabavioVanBasten je napisao/la:Neka ljudi polahko, nema potrebe za psovkama i slično. Pogotovo generalizaciji. Manijaci su najmanje bili na ovoj temi npr.
A de mi reci ko ga je i na koji način uvrijedio ?sekac je napisao/la:ovaj momak iz B.Luke je ostavio realan komentar pa molim da ga se ne vrijeđa nema ono šta bi bilo kad bi bilo u pravu je.
i opetsamosarajvo je napisao/la:da se ponovimsamosarajvo je napisao/la:Nezadovoljan sam samo zbog ova zadnja 2 gola kad su pali fizicki...Ostalo im nista ne zamjerim.
Torlak,Hamzic,Pixi dobri ostalo 0
Nemojte samo pljuvat, Sparta je velesila za nas. Velesila su i za Hapoela i Makabija i Sherifa i Orebra zajedno...
Bice ovo dobro, uprava radi, trener je za nase uslove PREDOBAR!
I ja fakat oko izvalioneutralan__ je napisao/la:A de mi reci ko ga je i na koji način uvrijedio ?sekac je napisao/la:ovaj momak iz B.Luke je ostavio realan komentar pa molim da ga se ne vrijeđa nema ono šta bi bilo kad bi bilo u pravu je.
Svako ima pravo na svoje mišljenje,ja na svoje,on na svoje.Ja poštujem njegovo mišljenje i nisam ga ni u jednom trenutku uvrijedio,niti imam namjeru.sekac je napisao/la:Jarane iz Banovića nisi Bože sačuvaj nikog uvrijedio ali da se ne desi, predostrožnost jedan od iskrenijih koji su došli na našu temu je ovaj iz B.Luke pa da ga pogrešno ne svate ili ja imam isto mišljenje kao on pa mi leglo ne ljuti se molim te!
MA druže prije će biti da smo ih precjenili, mnogima je na poluvremenu trebalo vode preko mašica.KB-TM87 je napisao/la:Šteta za ovako visok poraz, ali mislim da ste previše podcijenili Spartu, a vidim i da ste primili baš školske golove, šteta što 2 u produžetku, jbg.
Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten
Šta to čujem da se Obuća obrukao, imao je neku kolosalnu šansu ?
Ma ništa, ozbiljno odraditi revanš i to je to, nažalost...VanBasten je napisao/la:Ma kod 1:0, čini mi se. Dobije loptu u odličnoj poziciji, mogao je šutati gdje je htio. Ide na varku, izleti golman i Spartin igrač ga stigne. Pruži loptu, jer nije imao druge, desno Hadžiću, ovaj šuta iz ne baš povoljne situacije, prazan je gol bio, ali je bila solidn adaljina. Šutira, Repka(čini mi se) blokira na gol liniji.KB-TM87 je napisao/la:@VanBasten
Šta to čujem da se Obuća obrukao, imao je neku kolosalnu šansu ?
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 5 gostiju.