FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Plivadon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plivadon » 28 jul 2011, 23:48

allaha mi poslacu mejl/pismo/poruku bilo šta osimu da na jednoj utakmici proba sa 3 5 2 :S ili 4 3 3 :S napisacu mu sve kako treba :S nek igra s nekim prvoligašem prijateljsku....:S I NEK FURA BRZU IGRU :S pokretni smo ko veterani Spartak Nalchika

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 jul 2011, 23:49

Kako cemo oderat ovu ligu to je strasno! Sjajni smo bili, svaki igrac, svaka cast...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 jul 2011, 23:49

sjedio sam u loži, iza mene oni igrači što su rezerve rezervama (maccabijevi).. jesu likovi srčani u pm :D
dzeko proveo vrijeme slikajuci se.. ono ko svečana loža ne psuje, gore psovke večeras čuo, nego negdje drugo :D
Nil Satis Nisi Optimum

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:50

Plivadon je napisao/la:allaha mi poslacu mejl/pismo/poruku bilo šta osimu da na jednoj utakmici proba sa 3 5 2 :S ili 4 3 3 :S napisacu mu sve kako treba :S nek igra s nekim prvoligašem prijateljsku....:S I NEK FURA BRZU IGRU :S pokretni smo ko veterani Spartak Nalchika
Ako imaš trenutno bolje rješenje za trenera, reci . Ono, Amar neće mijenjati formaciju i to je to. Njegova koncepcija igre, hoće da ima svoju slobodu, a zauzvrat mi dobijamo odlične rezultate

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 jul 2011, 23:51

Plivadon je napisao/la:allaha mi poslacu mejl/pismo/poruku bilo šta osimu da na jednoj utakmici proba sa 3 5 2 :S ili 4 3 3 :S napisacu mu sve kako treba :S nek igra s nekim prvoligašem prijateljsku....:S I NEK FURA BRZU IGRU :S pokretni smo ko veterani Spartak Nalchika
pa gdje si bio sve ove godine, kad amara nije bilo ?
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 23:52

Bolje ko Spartak Nalchik, nego ko Rotor sa Demirom ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 jul 2011, 23:53

Dobro se Željo držao do te kobne 55 minute i onda 15 minuta crnila kad nam zabiju dva gola našim glupostima - tipicno balkanski sindrom.
Prvo poluvrijeme odlicno, nekoliko vrlo dobrih šansi ali ne znamo dati gola i yebiga :evil: :x
Realno, Maccabi je dosta iskusnije, fizicki jaca i skuplja ekipa koja zna šta hoce na terenu- ali su ih vile pronosale nekoliko puta u prvom poluvremenu, morali smo zabiti barem jedan gol u prvom pol. i onda u drugom kazna - staro pravilo :twisted:
Dobri su svi bili, borili se, trcali koliko su mogli...jedino me malo Marković razocarao jer je ispao amater u nekoliko navrata i onaj špic Adilović koji je nesposobna letva (za njega je Lazar bio igracina).
Šteta, mislim da smo mogli do daleko povoljnijeg rezultata.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 jul 2011, 23:53

Amare Bože,Svetinjo,Kralju,Šahu klanjam ti se ali samo mi ne ide u glavo zasto Jamak ima mjesto u Željii :cry:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 28 jul 2011, 23:53

KB-TM87 je napisao/la:Bolje ko Spartak Nalchik, nego ko Rotor sa Demirom ;)
Plač
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 23:53

Odigrali ste fino glupe golove primili al jbg . Cini mi se da je onaj Adilovic novi Lazar frajer se bori sa 2-3 igraca ali.... Opet na tribini repertoar pjesama vam je 0 ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:54

Zanima me je li bio Zolotić na klupi ?

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 jul 2011, 23:54

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ona pjesma nam je jaka tamo neka 85-6 min. a mi u stilu grobara ooo partizanee , samo sto je kod nas bilo ooo volimo tee , tako nešto :lol:

ooo tebe volim tebi pjevam za jedan gol
zbog tebe sam rodjen i za tebe navijam
godine zivota samo tebi dao sam

ta je predobra radi ritma :)

a za ovog pitara navijanje nam je bolje nego ono vase protiv orebra orilo se sve ba!!!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 28 jul 2011, 23:55

Ma koncepcija je i vise nego dobra. Po bokovima Zeljo razvaljuje, ali treba mijenjati dva zadnja vezna. Ne mogu Svraka i Savic igrati to sto igraju, jednostavno to nije to. Htjeli bi oni, ali motoricki ne mogu odgovoriti toj zadaci. Zeljina dva zadnja igraca u karijeri nisu visak na sredini napravili, a da ne govorim koliko su udaljeni od igraca u odbrambenim zadacima. To je kljuc, ukoliko se nadje kvalitetno riješenje na tim pozicijama Zeljo u prvenstvu nece izgubiti tekmu

Potpisujem
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 28 jul 2011, 23:56

themaniaks je napisao/la:Amare Bože,Svetinjo,Kralju,Šahu klanjam ti se ali samo mi ne ide u glavo zasto Jamak ima mjesto u Željii :cry:
Umjesto onakog Stančeskog on je trebao svaku evropsku utakmicu pocinjat :roll:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 jul 2011, 23:57

ZELJO DO GROBA je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro..imo Zeljo puno sansi, al u drugom katastrofa
Hare ih trojicu okrece oko sebe, pruza loptu, a ovi ni faula da naprave...
sto se zalaganja tice svaka cast...

a nije mi jasno kako su navijaci toliki debili, psuju Haretu majku, a covjek im nije dao nikakvog povoda, cas sta vise covjek navija za Zelju...uvijek pozitivno prica...

koja stoka, nevjerovatno...
Sta si samo ti gledo, da mi je znati?! U prvom poluvremenu pritisce sudiju da Markovicu pokaze crveni karton i kada to isti ne radi, mlati rukama, psuje i vidno se nervira.

Nek je papku na cast, ali je zasluzio svaku psovku sa tribina, majmun.

Ovo je i skola da se euro takmicenje ne moze igrati bez kvalitetnog spica a mi jos takvog nemamo, da imamo ovo bi veceras glat dobili, a aBd doci ce i takav.

U revansu ici na remi i casno se oprostiti od europe za ovu sezonu.

Psiha nam je katastrofa, a posebno Selimovicu koji je jedini razocarao veceras, pa ni da potrci da izadje iz ofsajda, a kamoli da ganja njihove stopera, sramota Vernese.

Zelji svaka cast, odlicna tekma, ali nedostatak gol igraca je kostao. U drugom smo pali u odbrani, oni su to iskoristili i to je to.

Oni, smece najvece, ne daj Boze da ih ikad vise izvucemo, fuj.
Cuva Bog Zelju svog!

Robija94
Kontakt:

Post Postao/la Robija94 » 28 jul 2011, 23:58

Ne mogu se nasi klubovi borit sa klubovima ciji je budjet 40-50 miliona na godinu,ljudi imaju sve nije to vjestacka ekipa ko serif iza jevreja stoji drzava/grad mnogi jevrejski lobi,bas sam gledao klip kako im premijer moli preko interneta kad je klub u krizi da im se namakne kakv jak sponozor i uspjeli su,a ko stoji iza nas??

hrvati i srbi nas zavade hinjski pa se pocnemo svadjat medjusobno oko neceg sto nikad u stanju necemo moc uradit,dok se ne promjeni zakon o sportu da igraci posle 27/8 ne smiju napustit drzavu i dok kakav arapin ne ulozi u nase klubove ,puno srece u revansu pa dpokusajte ne pirmit gol i dat 2 mozda se desi neko cudo tamo.
Zadnja izmjena: Robija94, dana/u 29 jul 2011, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jul 2011, 23:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Ako imaš trenutno bolje rješenje za trenera, reci . Ono, Amar neće mijenjati formaciju i to je to. Njegova koncepcija igre, hoće da ima svoju slobodu, a zauzvrat mi dobijamo odlične rezultate
Ma koncepcija je i vise nego dobra. Po bokovima Zeljo razvaljuje, ali treba mijenjati dva zadnja vezna. Ne mogu Svraka i Savic igrati to sto igraju, jednostavno to nije to. Htjeli bi oni, ali motoricki ne mogu odgovoriti toj zadaci. Zeljina dva zadnja igraca u karijeri nisu visak na sredini napravili, a da ne govorim koliko su udaljeni od igraca u odbrambenim zadacima. To je kljuc, ukoliko se nadje kvalitetno riješenje na tim pozicijama Zeljo u prvenstvu nece izgubiti tekmu.
Mislio sam da će Zolotić biti važan igrač na toj poziciji, ali ti reče da ga Amar uigrava na štoperskoj poziciji. Stančeski i Jamak nisu ništa bolji od Savića i Svrake. Iskreno, meni je Svraka drag igrač, bori se, dosta trči.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2011, 00:00

nemojte savića, večeras je bio strašan. nije lopte izgubio, a genijalno ih je dijelio. nisam mog'o skontati što ga vadi.

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 29 jul 2011, 00:00

jbg nismo imali srece al mene su vise one mušice iznervirale :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 29 jul 2011, 00:01

Omar500 je napisao/la:Zanima me je li bio Zolotić na klupi ?
nije
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, dime i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []