Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mirzza
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la mirzza » 29 jul 2011, 00:08

Ibizevic je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Jesi profesionalac, al ti ovo veceras nije trebalo, lose Harise, lose, sam si zasluzio psovanje sa tribine. Stidi se.

Sve ima svoje granice.
Sta mu nije trebalo, to sto je odigrao dobro ili nesto drugo ?
Daj Boze da on ovako svaki put odigra u repki, ali onakav pritisak na sudiju da se da crveni karton koji nije postojao, zatim mlacenje rukema, psovanje i qrcenje nisu mogli proci nekaznjeno.

Decko ima fudbalski kvalitet, ali mu je ljudski 0 bodova.

Za ove sto ga podrzavaju nemam rijeci, ocito je pao pod uticaj 'zutih', pa sve vidi drugim ocima. Nema veze klocu doci ces ti opet u seher pa prosetati, pa onda tersaj kome hoces.

Da mi je samo znati koji bi sudija ondje pokazao crveni karton, pravda je ondje zadovoljena sa zutim, a sada sto je decko htio nesto vise, jbg.
Cuva Bog Zelju svog!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 00:09

Haris nas je jednom izdao večeras je to učinio opet. Znam čovjek je profesionalac ali protiv uslovno rečeno svojih ekipa igraj bez emocija. Medunjanin da je čovjek nebi proslavio nijedan gol večeras.Što se tiče igre večeras je nažalost bio odličan.
FEDERER= KLOC

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 29 jul 2011, 00:11

mirzza je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Jesi profesionalac, al ti ovo veceras nije trebalo, lose Harise, lose, sam si zasluzio psovanje sa tribine. Stidi se.

Sve ima svoje granice.
Daj Boze da on ovako svaki put odigra u repki, ali onakav pritisak na sudiju da se da crveni karton koji nije postojao, zatim mlacenje rukema, psovanje i qrcenje nisu mogli proci nekaznjeno.

Za ove sto ga podrzavaju nemam rijeci, ocito je pao pod uticaj 'zutih', pa sve vidi drugim ocima. Nema veze klocu doci ces ti opet u seher pa prosetati, pa onda tersaj kome hoces.

Da mi je samo znati koji bi sudija ondje pokazao crveni karton, pravda je ondje zadovoljena sa zutim, a sada sto je decko htio nesto vise, jbg.
shvati da on igra za pare, sta mu to zeljo znaci u zivotu...normalno je da se bori za svoju ekipu, svim sredstvima. Morao se pokazati upravo upravo protiv svojih, da ne bi "zuti" pomislili da se prodao svojima ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 jul 2011, 00:11

mirzza je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:

Sve ima svoje granice.

S obzirom da je bio najbolji igrac na terenu, on je jedini imao pravo da prigovara sudiji i da trazi crveni. To sto tebi smeta sto je Zeljo izgubio i sto Harisa niko nije mogao dotaci je samo tvoj problem. Svaka cast Medo i sretno u EL.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 00:12

Dylan Dog je napisao/la:Medunanjin objasnio neke stvari na terenu,a ako su ga navijaci vrijedjali to je za svaku osudu,jos ako je razlog sto je slavio golove svoga tima :roll:

Znam da bivsi igraci,sto je opet samo njihova dobra volja uglavnom ne slave golove koje su postigli protiv bivsega kluba,ali da se vrijedja momak koji nikada nije igrao za Zeljeznicar i nije uopce bio strijelac na utakmici jer je slavio golove svoga tima je debilno.
Ne pricaj gluposti jer se nisi nasao u istoj situaciji..pitao bih tebe da se onako na terenu ponasao a da je igrao protiv tvog kluba...mislim i siguran sam da bi mu iste stvari i psovke bile upucene sa tribina..!!!
Klosar i zdravo...

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 29 jul 2011, 00:13

kakite bez razloga, svaki normalan covjek koji zarađuje hljeb u klubu za koji igra bi se logicno radovo' kad da go il asistira, Medi svaka čast, ove godine uz Lulica jedini reprezentativac u pravoj formi... nije kriv medunjanin adiloviću sto pegla loptu, željo nije iskoristio svoje sanse makabi jeste i nema price... mislite da bi džeko drugacije uradio... pare su pare :D
je li ravno ovo? je li ravno?

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jul 2011, 00:15

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Harce care svaka ti cast...
kako covjek igra, trojicu okrece oko sebe, svaka njegova lopta je odlicna...
majstore...

a navijaci su debili...realno, sta ce covjek da ne igra kako treba da bi Zeljo proso ili nesto slicno...
Vodi ga kuci nista nisi bolji od njega...!!!Ne znam sta si gledao i da li si uopste gledao utakmicu,al sa onim ponasanjem je zasluzi o mnogo vise stvari od psovki...razumio bih da je to uradio izraelac ili neko drugi...ali nas bosanac i sarajlija se nebi smjeo ponasati onako i to samo dokazuje da on nije nimalo zreo za jednog profesionalca kakvim se smatra..!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jul 2011, 00:16

Ocito Medunanjinu cinjenica da je BiH reprezentativac umjesto da bude povod navijacima Zeljeznicara da na njega gledaju "bolje" nego na ostale igrace Maccabia,je bio dodatni plus da ga vrijedjaju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 jul 2011, 00:16

Iker C je napisao/la:Haris nas je jednom izdao večeras je to učinio opet. Znam čovjek je profesionalac ali protiv uslovno rečeno svojih ekipa igraj bez emocija. Medunjanin da je čovjek nebi proslavio nijedan gol večeras.Što se tiče igre večeras je nažalost bio odličan.
Nema tu moji, tvoji. Nije momak lud da ne proslavi pogodak svoje ekipe i prolazak u sljedecu rundu. Moramo svi shvatit i sa strane napretka/novca. Sto vise tekmi u evropi odigra i sto bolje Maccabi igra, sto bolja sansa da Haris predje u bolji klub i vise love zaradi. Danas cijelo Sarajevo je izdalo BiH. Pola grada slavilo poraz Zelje pola poraz Sarajeva.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 jul 2011, 00:17

Ma treb'o je za vas dati gol, patriotski.
Kakve sve gluposti insan neće pročitati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 jul 2011, 00:17

klosar pravi,dobio je malo koliko je zasluzio.
svi koji ga branite il ste mu familija ili ste **** ko i on !!

a sto se tice igre,imao je par finih driblinga i nista specijalno,dok je bio na kvesicevoj strani nisu mu se ni pertle vidjele

nek zapusti solufe,ionako se mentalno stopio s njima.

razocarenje veliko!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 jul 2011, 00:18

i ovdje se poceo blatiti momak zato sto se borio za svoju ekipu, pa sta ako je trazio crveni :?: ( iako nije trebao biti ) jel to zabranjeno, covjek se bori prvo za sebe pa onda za svoju ekipu..Znam da je on jedan od krivaca sto je Zeljo izgubio, ali je li zasluzio i da se nakon tekme blati ( razumijem i nekako prvu reakciju navijaca na stadionu, vruce glave i sl ), a sad vidim da mu se prijeti ako dodje u Sa :shock:
15.10 - 15.06 ...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 29 jul 2011, 00:19

To znači da šef struke gleda da li se slavi gol. Njemu ništa plata neće manja biti ukoliko ne proslavi gol. Ko je Haris vidjelo se kada je Holandiju izabrao prije BiH. To je za mene OK ali nije trebao pogaziti riječ već je trebao čekati priliku da zaigra za Holandiju.
FEDERER= KLOC

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2011, 00:21

ne znam kako ga nije stid pa trebao je dati dva auto gola i proslaviti ih :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2011, 00:21

Momak je profesionalac. Kakve on veze ima sa Željom? Apsolutno nikakve. Izvrijeđan je, momački je sve podnio, većina igrača bi aplaudirala navijačima, ali on nije obraćao pažnju na to.

Igrao je dobro, ponovo dokazao da zna apsolutno sve sa loptom. Trčao je, otvarao se, razigravao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 00:22

Sta je,opet Mudonja nesto zhayeb'o.Pa ko biva njekome njesto nije schjelo :lol:
Dobar Mudonja veceras glava motora u golfa dvice. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jul 2011, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 29 jul 2011, 00:23

fera je napisao/la:ne znam kako ga nije stid pa trebao je dati dva auto gola i proslaviti ih :mrgreen:
Izgleda su to ocekivali od njega. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 00:23

Medunjanin nikad nije igrao za Zelju i nema on nikakvu obavezu prema tom klubu. To sto je izjavio da je navijao za Zelju, je manje-vise preseravanje. Vazno je da je dobro odigrao.

A to da je nula od covjeka vec odavno znamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 29 jul 2011, 00:24

nista...da se momak oduzi nek u revansu uvalja jedno dva-tri autogola...i onda svi zadovoljni :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 29 jul 2011, 00:24

Medunjanin najbolji igrac Makabija i najzasluzniji za pobjedu.Psovke bespotrebne ;)
AMAR OSIM!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lumani i 16 gostiju.