Imaš na Ircu.__Liedson__ je napisao/la:Ima l' ko ovdje od Tuzlaka da zna koju dobru radnju sa muzičkom opremom,treba mi električna gitara?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije trebalo dugo čekati da opet netko zamrzi jadne Bosance ali i Hercegovce zbog turizma. Zasmetalo je uredniku makarskog tjednika to što iz Bosne ali i Hercegovine dolaze prljavi autobusi puni turista koji neće potrošiti ništa, koji se ne znaju popišati u wc-u i koji negdje za marku kupe kilo voća i žuljaju ga cijeli dan zauzimajući plažu.
Znam i da Bosanci ali i Hercegovci nemaju 500 eura za potrošiti svaki dan. Neki to nemaju ni za godinu. Isto tako znam da napaćeni roditelji štede da djecu odvedu bar jedan vikend na more...
Nakon žuljanja voća, za kojeg ne znam gdje je to urednik tjednika iz Makarske našao da košta jednu marku, klanja konzervi i ispuštanja litara mokraće u Jadran, čeka se da prljavi autobusi upale treći put iz prve i da Makarsku ostave na milost i nemilost turistima koji dnevno troše 500 eura.
Znam da je većina autobusa iz BiH prljava i da ne liči na ušminkane grdosije onih koji pristižu sa zapada u Hrvatsku. Znam da je običaj na more ponijeti sendvić, možda bocu vode za piće i to vozaču, jer znamo da su kazne u Hrvatskoj za promile velike.
Znam da većina onih koji stvaraju gužve na makarskim plažama i dižu razinu mora pišalinom, isprazni smeće uz prometnice do granice, kako bi naši susjedi ostali čisti. Ipak nas primaju na more.
Znam da je užitak doći na plažu i kalkulirati nakon kojeg piva se okupati. I to onog piva koje se uredno plati konobaru kojeg slobodno možete nazvati Zemo. Čovjek je iz Bosne, radi na plaži i zauzima radno mjesto nekom Hrvatu iz Hrvatske, ali samo zato jer je njegovom gazdi jednostavnije zajebati njega nego Hrvata iz Hrvatske. I jer mu nije mrsko raditi. Zato mu se redovito ostavi koja kuna više ili marka, nek mu se nađe kad dođe u Bosnu.
Znam i to da je uvijek malo para, koliko god da poneseš. I da more ispere onaj sendvić koji pojedeš, a popijeno pivo isprano s popišanim morem samo traži još više. Zato treba jesti i piti. I platiti i opsovati za cijene.
Znam i da se naši autobusi, koji plate parking, ne mogu oprati. Nema smisla. Nekima će otpasti lim, a ionako će se opet zaprljati po neopranim uskim cestama Bosne i Hercegovine.
Znam i da Bosanci ali i Hercegovci nemaju 500 eura za potrošiti svaki dan. Neki to nemaju ni za godinu. Isto tako znam da napaćeni roditelji štede da djecu odvedu bar jedan vikend na more, da im djetinjstvo ne obilježi financijski smak svijeta u džepovima njihovih roditelja. Šteta što je to vikend koji je upao u oko mudrom uredniku makarskog tjednika, koji ne vidi rješenje i spas od ljudi što hrle preko granice potrošiti 30 eura kako izračuna makarska zabrinuta sveznalica.
Dosta toga znam. Znam i plivati. Samo ne znam gdje pišaju ti ljudi iz Makarske. Dok mi ne kažu, ja ću kad dođem na more pišati u zrak. Mlaka piva ionako tjera urin često van.

Znam i da Bosanci ali i Hercegovci nemaju 500 eura za potrošiti svaki dan. Neki to nemaju ni za godinu. Isto tako znam da napaćeni roditelji štede da djecu odvedu bar jedan vikend na more...
Nakon žuljanja voća, za kojeg ne znam gdje je to urednik tjednika iz Makarske našao da košta jednu marku, klanja konzervi i ispuštanja litara mokraće u Jadran, čeka se da prljavi autobusi upale treći put iz prve i da Makarsku ostave na milost i nemilost turistima koji dnevno troše 500 eura.
Znam da je većina autobusa iz BiH prljava i da ne liči na ušminkane grdosije onih koji pristižu sa zapada u Hrvatsku. Znam da je običaj na more ponijeti sendvić, možda bocu vode za piće i to vozaču, jer znamo da su kazne u Hrvatskoj za promile velike.
Znam da većina onih koji stvaraju gužve na makarskim plažama i dižu razinu mora pišalinom, isprazni smeće uz prometnice do granice, kako bi naši susjedi ostali čisti. Ipak nas primaju na more.
Znam da je užitak doći na plažu i kalkulirati nakon kojeg piva se okupati. I to onog piva koje se uredno plati konobaru kojeg slobodno možete nazvati Zemo. Čovjek je iz Bosne, radi na plaži i zauzima radno mjesto nekom Hrvatu iz Hrvatske, ali samo zato jer je njegovom gazdi jednostavnije zajebati njega nego Hrvata iz Hrvatske. I jer mu nije mrsko raditi. Zato mu se redovito ostavi koja kuna više ili marka, nek mu se nađe kad dođe u Bosnu.
Znam i to da je uvijek malo para, koliko god da poneseš. I da more ispere onaj sendvić koji pojedeš, a popijeno pivo isprano s popišanim morem samo traži još više. Zato treba jesti i piti. I platiti i opsovati za cijene.
Znam i da se naši autobusi, koji plate parking, ne mogu oprati. Nema smisla. Nekima će otpasti lim, a ionako će se opet zaprljati po neopranim uskim cestama Bosne i Hercegovine.
Znam i da Bosanci ali i Hercegovci nemaju 500 eura za potrošiti svaki dan. Neki to nemaju ni za godinu. Isto tako znam da napaćeni roditelji štede da djecu odvedu bar jedan vikend na more, da im djetinjstvo ne obilježi financijski smak svijeta u džepovima njihovih roditelja. Šteta što je to vikend koji je upao u oko mudrom uredniku makarskog tjednika, koji ne vidi rješenje i spas od ljudi što hrle preko granice potrošiti 30 eura kako izračuna makarska zabrinuta sveznalica.
Dosta toga znam. Znam i plivati. Samo ne znam gdje pišaju ti ljudi iz Makarske. Dok mi ne kažu, ja ću kad dođem na more pišati u zrak. Mlaka piva ionako tjera urin često van.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa Emire dragi kad prije 61 post ,pa jbt ,tebi ni alfa nije ravan
a ja valja nadoknaditi onih pet milja jelde

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Dobio ban davno.Zbog toga što je na avataru imao sliku ratnog zločinca Mladića ili je ipak imao nešto u potpisu u vezi njega ?Admir_Sa je napisao/la:A gdje alfa?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
a da nije Vuk bio alfa ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
auuuneutralan__ je napisao/la:Dobio ban davno.Zbog toga što je na avataru imao sliku ratnog zločinca Mladića ili je ipak imao nešto u potpisu u vezi njega ?Admir_Sa je napisao/la:A gdje alfa?
nema potpisa
Oce li neko u Makarsku ? Stara nafilovala paprika,grah se krcka,bice gotov za sat vremena 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Naiđi po mene jel ideš preko Rajvosa da čekam u Semizovcuharry_90 je napisao/la:Oce li neko u Makarsku ? Stara nafilovala paprika,grah se krcka,bice gotov za sat vremena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dogovorit cemo seLBJ MVP je napisao/la:Naiđi po mene jel ideš preko Rajvosa da čekam u Semizovcuharry_90 je napisao/la:Oce li neko u Makarsku ? Stara nafilovala paprika,grah se krcka,bice gotov za sat vremena
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neutralan__
- Kontakt:
Evo ja te čekam na križaljci u Živinicama.LBJ MVP je napisao/la:Naiđi po mene jel ideš preko Rajvosa da čekam u Semizovcuharry_90 je napisao/la:Oce li neko u Makarsku ? Stara nafilovala paprika,grah se krcka,bice gotov za sat vremena
@LBJ MVP Ti nam napravi hljeb da bude vruć kada dođemo do tebe.
Nećemo hljeb već ćemo kruh.Napraviće stara domaće pogače i ja ću svratiti do konzuma usput mi je
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
I zamijeni marke u kune u Sarajevu.LBJ MVP je napisao/la:Nećemo hljeb već ćemo kruh.Napraviće stara domaće pogače i ja ću svratiti do konzuma usput mi je
Ma ostalo mi nešto od prošlog odlaska u Hrvatsku,al me sad strah da me neće zaebavat što nisam sve potrošio prošli putneutralan__ je napisao/la:I zamijeni marke u kune u Sarajevu.LBJ MVP je napisao/la:Nećemo hljeb već ćemo kruh.Napraviće stara domaće pogače i ja ću svratiti do konzuma usput mi je
Ponesite truleks krpu da ne zauzimate puno prostora peškirima. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- neutralan__
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma ostalo mi nešto od prošlog odlaska u Hrvatsku,al me sad strah da me neće zaebavat što nisam sve potrošio prošli putneutralan__ je napisao/la:I zamijeni marke u kune u Sarajevu.LBJ MVP je napisao/la:Nećemo hljeb već ćemo kruh.Napraviće stara domaće pogače i ja ću svratiti do konzuma usput mi je
Nego jedan lik iz Banovića našao u moru prsten od bijelog zlata i u Mostaru ga prodao za 240 km.
@MinistaR Hahahaha dobar,dobar.
Ma ručnike je dozvoljeno nositMinistaR je napisao/la:Ponesite truleks krpu da ne zauzimate puno prostora peškirima.
Ja imam kupio sam jednom u Hrvatskoj ko Real Madrid peškiri ovaj ručnici gdje mi je tad pamet bila
@neutralan ja ne smijem bez legende kad se on skine doli na moru i nako nabildan niko nas neće smjet krivo pogledat
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tepsija bureka,kila paradajza i jednodnevni obilazak Makarske Riviere !
Volim te Celik ! ! !
- neutralan__
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma ručnike je dozvoljeno nositMinistaR je napisao/la:Ponesite truleks krpu da ne zauzimate puno prostora peškirima.![]()
Ja imam kupio sam jednom u Hrvatskoj ko Real Madrid peškiri ovaj ručnici gdje mi je tad pamet bila
@neutralan ja ne smijem bez legende kad se on skine doli na moru i nako nabildan niko nas neće smjet krivo pogledat
Emira nećemo da nam sve pare prokocka.
- neutralan__
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 6 gostiju.