Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Mada je možda pretjerao sa radovanjem,ali treba i njega shvatiti.Za ove što govore da nam ne treba u repci,nemam komentara,je l' nam to trebaju neki Krstanovići kojima je Bosna i Hercegovina u drugom planu ? Te psovke su vjerovatno bile u ljutnji i afektu i vjerujem da su to učinili samo pojedinci.
Vjerujem da bi i njemu sada bilo najbolje da i nije igrao.
- Goalgetter
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ja sam ogorčen na ponašanje Medunjanina. Zbog radovanja na Koševu u pobjedi svog Maccabija, očekujem da ga Nogometni savez Bosne i Hercegovine suspendira do daljnjeg, te ga novčano kazni. Sav prihod da ide u klupsku kasu Željezničara.![]()
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
On nije nista veci Bosanac od Krstanovica. Sam je vec ranije izjavljivao da je Holandija njegova domovina i da ce samo za nju igrati. Kasnije, kad je vidio da ga Holandija nikad nece pozvati, dosao je nama. Sta je razlika izmedju njega i Krstanovica? Nista.neutralan__ je napisao/la:Čovjek kako je obećao tako je i uradio,znači sve što bi trebao jedan profesionalac.
Mada je možda pretjerao sa radovanjem,ali treba i njega shvatiti.Za ove što govore da nam ne treba u repci,nemam komentara,je l' nam to trebaju neki Krstanovići kojima je Bosna i Hercegovina u drugom planu ? Te psovke su vjerovatno bile u ljutnji i afektu i vjerujem da su to učinili samo pojedinci.
A to da je zasluzio psovanje.......hmmm ima nas svakakvi stas
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
psovali su mu na pocetku utakmice bez razloga...cinjenica..
a prije ove utakmice covjek je istico kako mu je drago zbog Zelje, kako za njih navija...i debili mu psuju...nemam rijeci...
a jedna stvar navijaci su psovali prije radovanja i golova...tako da zbog toga stoka nije mogla psovati...
s hebo ovo momak igra strasno...svaka mu cast....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- skyisthelimit
SamoZeljo je napisao/la:On nije nista veci Bosanac od Krstanovica. Sam je vec ranije izjavljivao da je Holandija njegova domovina i da ce samo za nju igrati. Kasnije, kad je vidio da ga Holandija nikad nece pozvati, dosao je nama. Sta je razlika izmedju njega i Krstanovica? Nista.neutralan__ je napisao/la:Čovjek kako je obećao tako je i uradio,znači sve što bi trebao jedan profesionalac.
e blago tebi...Zbog takvog razmisljanja i slicnim tebi nikad se mi necemo nigdje plasirati
- blueman-TM87
- Kontakt:
Kakav si ko zivotinja?aguero88_ je napisao/la:Harise tamo im spucaj jedan iz slobodnjaka, a oni nek psuju jer jedino to mogu
Inace, Hare hvala ti sti si jedan od nas i halali zbog ****
MA gdje im je lako. Budalama je najteze.Goalgetter je napisao/la:Ni vama nije lahko ..![]()
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jedino je Lulic bio bolji od njega protiv Rumuna, u ostalim Haris, Spaha i Mujdza, Pjanic kako koju. Ali Haris od Slovacke je bio prvi ili drugi.
Druga stvar, ovi sto kazu sto ovako ne igra u repci. U repci igra protiv puno bolji timova, Zeljo je nazalost los tim, onda normalno on odskace u tom slucaju.
Realno, nasi timovi su medju naj gorim u Europi. Od Borca, Sarajeva, Zelje i Sirkog, bas mi smo najvise golova primili u EL, CL. Neko kaze sramota, ima tu puno vise stvari koji uticu. Od novca,treninga, ishrane i onda ono najgore sto se mi dizemo i spustamo k'o niko drugi kad izgubimo ili pobjedimo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja bi njega volio vidjeti sa Pjanketom u sredini, al da Lulic igra na krilu a ne na beku...pa vidjeli bi vi kako Hare igra...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Moze on i jedno i drugo. Sad protiv Grcke mozda nece biti ovi Rusa tako da ko zna sta ce biti. Pjanic ima tu manju povredu. Znaci tu u sredini imamo Medu, Stilica i Alispahica. Def vezni, sigurno Salihovic i Besic. Eto nadajmo se da ce biti Papac tu pa onda Lulic moze na krilo a Salih na Def veznog. nema ni Vede par sedmica.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a on u repki igra fakticki zadnjeg vezno i nema puno prostora kao u Maccabiu...
ja bi njega volio vidjeti sa Pjanketom u sredini, al da Lulic igra na krilu a ne na beku...pa vidjeli bi vi kako Hare igra...
Valjda ce biti novih/interesantnih imena na spisku. Jel sutra spisak?
Psujemo braci, najboljim jaranima sa kojima smo odrasli kad je derbi - pa šta?? to je tako i tako ce vazda biti...a i veceras je Medunjanin dobio aplauz nakon tekme od ono malo raje sa istoka što je ostalo, ako cemo gledati i tu stranu medalje.
I on je sam svjestan da je to sve fudbal i reakcije navijaca, niti kome zamjera niti se ljuti jer je covjek profi...ali ovi moralisti veci i od Reisa i Pape odmah seru ko foke
Mi treba da shvatimo da je on profesionalac a on treba da shvati da smo mi navijaci.
Mozda ce mi sutra sve to potpuno normalno izgledati ali sad je ovako kako je i tesko pada poraz i ono radovanje, pogotovo kad to uradi neko ko je na neki nacin TVOJ.
P.S. Mislim da bi Harisu u reprezentaciji najbolje odgovarala desetka ali to mjesto nije prazno.
Pa i da je prekršio štagod šta ima veze?
Kako neki ljudi ne mogu da se zamisle u tudjoj koži?! Bože dragi.
Zamislite da ste vi on i da vam sa tribina navijači psuju šta ja zna šta-njih (vas) je ogromno, a on je jedan-to utiče na svašta nešta kod čovjeka,pa i na samopuzdanje.
Što se mene tiče ta priča je završena-psovali su nam 90-tih u Srebrenici, psovaćemo haman i mi sami seb'.
STOKA!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, CAGarfia, Chevalier, Confiance, Cwirek, denza, edvaE2, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, inzomni, Jegres, Maestro^^, mavi, miguelramos, mirsonetz, Mostarska, napapijri1987, NazorUso, nedimmmm1337, Rauber33, RaymondRed, ronaldo99, Sheyi, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, ultrazonfa, UtdBiH21, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21, Zra i 318 gostiju.