Ljudi nemaju pametnijeg posla, klub im u qurcu totalnom i onda im pada na pamet da porede nekakvo cvrkutalo wilshera sa takvim igracem kakav je Thiago
Ne znam odakle Firaunu, Boscu i ostalim kmetovima takve ideje uopšte padaju na pamet
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nemoj tako izetaga, i meni je tesko nakon poraza, al' cinjenice su cinjenice, jbg...Mandrak je napisao/la:Pakijevi kmetovi su toliko ograniceni, da je to komedija živa![]()
![]()
Ljudi nemaju pametnijeg posla, klub im u qurcu totalnom i onda im pada na pamet da porede nekakvo cvrkutalo wilshera sa takvim igracem kakav je Thiago![]()
![]()
.
Ne znam odakle Firaunu, Boscu i ostalim kmetovima takve ideje uopšte padaju na pamet![]()
....e jesu se sjetili koga ce porediti
![]()
teški kompleksaši ,misle lijeciti svoje komplekse na ovoj temi sa tim retardiranim djecijim poređenjima tipa "moja tata je jaci od tvog"
....eto šta njima pada na pamet
E kraaaalju,pao sam sa stolice kad sam ovo procit'oMandrak je napisao/la:Pakijevi kmetovi su toliko ograniceni, da je to komedija živa![]()
![]()
Ljudi nemaju pametnijeg posla, klub im u qurcu totalnom i onda im pada na pamet da porede nekakvo cvrkutalo wilshera sa takvim igracem kakav je Thiago![]()
![]()
.
Ne znam odakle Firaunu, Boscu i ostalim kmetovima takve ideje uopšte padaju na pamet![]()
....e jesu se sjetili koga ce porediti
![]()
teški kompleksaši ,misle lijeciti svoje komplekse na ovoj temi sa tim retardiranim djecijim poređenjima tipa "moja tata je jaci od tvog"
....eto šta njima pada na pamet
Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovimaEdin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
U cemu vi dominirateFranco $ je napisao/la:Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovimaEdin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
Sad sudije dominiraju.bparena je napisao/la:U cemu vi dominirateFranco $ je napisao/la:Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovimaEdin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
dominiraju sljedecom godinom svake godine.bparena je napisao/la:U cemu vi dominirateFranco $ je napisao/la:Zato Wilshern dominira u Porshe, Ferari, Renault, Nissan, Emirats, Red Bull kupovimaEdin TM87 je napisao/la:Thiago je pravo dobar igrac, sto je i dokaz'o na Audi Cupu, ali porediti ga sa Wilsherom najboljim mladim igracem na svijetu, koji briljira u vezi Arsenala kao da ima 30 i kusur godina je u najmanju ruku smijesno...
Donnie Darko je napisao/la:
dominiraju sljedecom godinom svake godine.
warden je napisao/la:VIDEO: Policajka rasterala igrače Barcelone
Nogometaši Barcelone poželjeli su se razgibati pokraj Bijele kuće u Washingtonu, no u tome ih je omela policajka koja je vjerojatno mislila da je riječ o 'običnim' turistima te im objasnila slovo zakona. Nakon predavanja o pravilima osiguranja Barça se pokupila u autobus i otišla.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Molim moderatora teme da ukloni ovi lijepu ilahiju sa teme...Mislim da našem poslaniku Muhammedu a.s. nije mjesto da se dovodi u ovakav kontekst i da se njome bilo kome sugerira da izađe na pravi put.Allah dž.š zna ko je na kakavom putu i mislim da ovaj video ovdje nema smisla.Nadam se da će moderator razumijeti i ukloniti video sto prije.Bosco je napisao/la:De Faraonu popusti omladinu malo, nek pišu o Thiagu, nek misle da je bolji, niko im ne brani, ali druga je stvar što je to skoro pa kretenizam napisat.To ko da ja kažem Gervinho bolji od Messija. Jest aha, al u Linburgu.
A dotad evo ovima jedna Ilahija da izadju na pravi put, da dođu sebi kad već nemaju kome, možda se i uozbilje, možda im i pomogne.
[youtube][/youtube]
zasto davati 35+ miliona za igraca koji ce sjediti na klupi..drugo bi bilo da thiago nije prekomandovan u prvi tim..al s obzirom da je on tu,nema smisla pljunuti toliku lovu..ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
malo je 20 igraca za citavu sezonu...makar to bili sve vrhunski igraci...
Ajde da se svi poselamimo sa tom lovom , jer je kristalno jasno da će ispljunuti tu lovu ove ili slijedeće sezone.T-MAC je napisao/la:zasto davati 35+ miliona za igraca koji ce sjediti na klupi..drugo bi bilo da thiago nije prekomandovan u prvi tim..al s obzirom da je on tu,nema smisla pljunuti toliku lovu..ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
malo je 20 igraca za citavu sezonu...makar to bili sve vrhunski igraci...
Ne vjerujem u to , prvo Barca B , ako se pokaže sigurno će dobiti šansu i u prvom timuZELJO DO GROBA je napisao/la:evo sad gledam statistiku ong malog sto je doso iz Herculesa, Kiko...
prosle sezone odigro 34 utakmice za Hercules, od toga bio starter u 21 utakmici...
dao jedan gol i imao 7 asistencija...nije lose
a cuo sam da je malo jako talentovan..na spisku je za U20 Spanije za WC U20.
mislim da bi mogo on ove sezone dobijati sanse u prvom timu..
a doveden je za sicu, nesto manje od 2 miliona...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.