FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
.... Opet bi ja tu Čomora krivio. Razlog, ovaj lik što je centrirao, je njegov igrač, zajedno sa Torlakom, al on ulazi po desnoj strani, čija je to strana ?! On je trebao za njim trčat i ometat ga ako nije uspio mu uzet loptu a ne dizat ruke 20 metara iza njega :/ ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pozdrav i tebi i vjerovatno si mlad da bi ukapirao o cemu ja govorim i kakvu zivotnu filozofiju za mene predstavlja fudbal tako da mi je vrlo tesko objasniti tebi neke stvari jer se izgleda vodis potpuno drugacijim idealima od mojih. Ja tebi nisam ni pokusao kontra argumentima nista uzvracat jer nemam namjeru s tebi i slicnim tebi raspravljat se o tribinama ako vec nesto pises onda procitaj sta sam napisao kakvo je moje msljenje o bilo kojoj tribini,tebi je bitna furka,meni je bitan fudbal,tebi je bitno da li pjevat ovo ili ono meni je bitno kako ce koji igrac odigrat koji pas ili primiti loptu,odgovoriti na takticke zadatke,stanje u klubu i slicne stvari...hvala bogu pa nismo svi isti...Batistuta je napisao/la:Ja nisam balavac da bi se osvrtao na stvari totalno nebitne u svoj ovoj prici(iskreno totalno sam iskljucen po pitanju navijanja,necujem i ne vidim nista osim onoga sto se desava na terenu jer ljubav je prevelika da bi me zamarale stvari koje ti navodis,bitna je igra mog kluba mojih ljubimaca na terenu,a ne cije se pjesme pjevaju,mislis da ja znam cije su i ko je prvi ili posljednji pjevao odredjene pjesme,vjeruj nemam pojma nit me zanima,ali to je tebi malo tesko shvatiti posto si ogranicen i vjerovatno vrlo mlad ) ali ako je to tebi slamka spasa u svom ovome nek ti bude i ako je to jedina mana koju si nasao Želji sinoc a vidim da jeste onda stvarno vidim da smo bili perfektni jer pricas o totalnim glupostima a kako i nebi kad nemas o cemu drugom...!!
Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje
Ovim zavrsavam pisanje jer ja i ti nemamo dodirnih tacaka po pitanju misljenja i razmisljanja...kako si rekao tebi tvoje meni moje...
Comoru treba zabraniti da se bavi fudbalom , tip je uzasan igrac puuu ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne mogu da vjerujem da pojedini forumasi traze opravdanje u sinocnjem "debaklu".Pa hebo vas mladi kao igraci,pa kao nemaju kondicije.PA NEK ONDA OBJESE KOPACKE O KLIN I IDU U MJESNU ZAJEDNICU NEK IGRAJU SAH.Sta ba pricate vise,bili su ko k.rine,jos sebi ne mogu da dodjem kako su me razocarali.Ok sparta jeste bolja ali moras da se boris i da igras HRABRO.E to nase trebice sinoc nisu ni pokusale.Kao eto pred njima je buducnost,kakva ba buducnost,kad ce ako nece sad kad imaju 20 godina trcati 90 min.Treba da jedu teren,a da sionko za njima gleda ko krava u sarena vrata.Morace ako misle da nose sveti deres da se puno,puno potrude u nastavku svoje karijere.......inace.........kud koji mili moji.
Da ja i ti završimo, ja imam utakmica i gostovanja Sarajeva koliko ti vjerovatno nisi na tv pogledao. Tako da je pričanje o filozofiji između mene i tebe suvišno.legenda79 je napisao/la:Pozdrav i tebi i vjerovatno si mlad da bi ukapirao o cemu ja govorim i kakvu zivotnu filozofiju za mene predstavlja fudbal tako da mi je vrlo tesko objasniti tebi neke stvari jer se izgleda vodis potpuno drugacijim idealima od mojih. Ja tebi nisam ni pokusao kontra argumentima nista uzvracat jer nemam namjeru s tebi i slicnim tebi raspravljat se o tribinama ako vec nesto pises onda procitaj sta sam napisao kakvo je moje msljenje o bilo kojoj tribini,tebi je bitna furka,meni je bitan fudbal,tebi je bitno da li pjevat ovo ili ono meni je bitno kako ce koji igrac odigrat koji pas ili primiti loptu,odgovoriti na takticke zadatke,stanje u klubu i slicne stvari...hvala bogu pa nismo svi isti...Batistuta je napisao/la:Ja nisam balavac da bi se osvrtao na stvari totalno nebitne u svoj ovoj prici(iskreno totalno sam iskljucen po pitanju navijanja,necujem i ne vidim nista osim onoga sto se desava na terenu jer ljubav je prevelika da bi me zamarale stvari koje ti navodis,bitna je igra mog kluba mojih ljubimaca na terenu,a ne cije se pjesme pjevaju,mislis da ja znam cije su i ko je prvi ili posljednji pjevao odredjene pjesme,vjeruj nemam pojma nit me zanima,ali to je tebi malo tesko shvatiti posto si ogranicen i vjerovatno vrlo mlad ) ali ako je to tebi slamka spasa u svom ovome nek ti bude i ako je to jedina mana koju si nasao Želji sinoc a vidim da jeste onda stvarno vidim da smo bili perfektni jer pricas o totalnim glupostima a kako i nebi kad nemas o cemu drugom...!!
Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje
Ovim zavrsavam pisanje jer ja i ti nemamo dodirnih tacaka po pitanju misljenja i razmisljanja...kako si rekao tebi tvoje meni moje...
alibi je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedini forumasi traze opravdanje u sinocnjem "debaklu".Pa hebo vas mladi kao igraci,pa kao nemaju kondicije.PA NEK ONDA OBJESE KOPACKE O KLIN I IDU U MJESNU ZAJEDNICU NEK IGRAJU SAH.Sta ba pricate vise,bili su ko k.rine,jos sebi ne mogu da dodjem kako su me razocarali.Ok sparta jeste bolja ali moras da se boris i da igras HRABRO.E to nase trebice sinoc nisu ni pokusale.Kao eto pred njima je buducnost,kakva ba buducnost,kad ce ako nece sad kad imaju 20 godina trcati 90 min.Treba da jedu teren,a da sionko za njima gleda ko krava u sarena vrata.Morace ako misle da nose sveti deres da se puno,puno potrude u nastavku svoje karijere.......inace.........kud koji mili moji.
konačno neko realan
- sarajlija89
- Kontakt:
Sta ba nije offside bio, sta vi gledate
Pa Pamic metar najmanje iza ledja
(celavi sto je centrirao)...
Kao i svi, dubokao sam razocaran. Ne toliko igrom, jer smo u pojedinim momentima djelovali dobro, koliko spletom nesrtenih okolnosti.
-Primamo rano gol, nakon kornera
-Obuca ima mrtvu sansu kod 1-0
-Ulazak Belosevica u 16-erac, kada je zamalo zakasnio Obuca
-Gol iz offsidea...
-U situaciji kad svira onaj faul nad Obucom, Kojasevic je bio sam u 16 i mogo je pustiti prednost
, iako smo i nakon slobodnjaka imali veliku sansu...
- 2 gola u sudijskoj nadoknadi, kada smo potpuno pali
Ma nerealan rezultat, ali ko te pita. Greska je bila i sto je Hadzija poceo(nazalost, nije nista uradio), kao i postavka sa 2 spica...preofanzivno je to, ako si vec dosao da se branis....malo ziheraski od strane Pliseka, ali hajde...Sparta je na iskustvo i na snagu pobjedila, jer su puno spremniji od nasih, a nisu ni oni neka ekipa po svoj prlilici
Ispostavilo se tacnim da je bolje bilo da prvu ovdje igramo..q cemo sad i 10 000 milja imati, ali ko zna....
Pohvale za HZ, strasno gostovanje, polako, ali sigurno, grupa pocinje djelovati i biti poznata i u Evropskim okvirima...feneomenalno izdanje sinoc. jedina zamjerka su baklje..pa jbem mu majku ko da nezz u kakvim smo finansijskim problemima
Kao i svi, dubokao sam razocaran. Ne toliko igrom, jer smo u pojedinim momentima djelovali dobro, koliko spletom nesrtenih okolnosti.
-Primamo rano gol, nakon kornera
-Obuca ima mrtvu sansu kod 1-0
-Ulazak Belosevica u 16-erac, kada je zamalo zakasnio Obuca
-Gol iz offsidea...
-U situaciji kad svira onaj faul nad Obucom, Kojasevic je bio sam u 16 i mogo je pustiti prednost
- 2 gola u sudijskoj nadoknadi, kada smo potpuno pali
Ma nerealan rezultat, ali ko te pita. Greska je bila i sto je Hadzija poceo(nazalost, nije nista uradio), kao i postavka sa 2 spica...preofanzivno je to, ako si vec dosao da se branis....malo ziheraski od strane Pliseka, ali hajde...Sparta je na iskustvo i na snagu pobjedila, jer su puno spremniji od nasih, a nisu ni oni neka ekipa po svoj prlilici
Ispostavilo se tacnim da je bolje bilo da prvu ovdje igramo..q cemo sad i 10 000 milja imati, ali ko zna....
Pohvale za HZ, strasno gostovanje, polako, ali sigurno, grupa pocinje djelovati i biti poznata i u Evropskim okvirima...feneomenalno izdanje sinoc. jedina zamjerka su baklje..pa jbem mu majku ko da nezz u kakvim smo finansijskim problemima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ova akcija (kod gola) je mogla završit kako je završila ili možda drugačijom realizacijom (najbolja opcija je da su fulali al' otom potom), dakle, Belošević je uzrok ovakvom ispadu odbrane.
Svjesno ili ne ,nije bitno-on je povod da nije bilo off side-a.
Čomor je krivac tek toliko da se oslonio na to da je zamka uspjela-danak neiksustva,nekvaliteta i ne igranja "velikih" tekmih.
Dok je trojca igrača (u odbrani) jako zgusnutih na nekih 5m. Belošević je od njih daleko najmanje 5-10. Što znači da se oni nisu mogli ravnati sa njim u liniju, nego je on treb'o sa njima-jer mu je lakše iz više razloga.
Druga strana medalje je ta, što su svi zastali-kako rekoh, očekivali su ofsajd (nije ga bilo) ,neiskustvo i nedostatak tekmi.
Prvo on,pa onda ostali.
Da on nije isp'o ne bi ni Čomor "mor'o "odigrati kako je odigr'o.
Svjesno ili ne ,nije bitno-on je povod da nije bilo off side-a.
Čomor je krivac tek toliko da se oslonio na to da je zamka uspjela-danak neiksustva,nekvaliteta i ne igranja "velikih" tekmih.
Dok je trojca igrača (u odbrani) jako zgusnutih na nekih 5m. Belošević je od njih daleko najmanje 5-10. Što znači da se oni nisu mogli ravnati sa njim u liniju, nego je on treb'o sa njima-jer mu je lakše iz više razloga.
Druga strana medalje je ta, što su svi zastali-kako rekoh, očekivali su ofsajd (nije ga bilo) ,neiskustvo i nedostatak tekmi.
Prvo on,pa onda ostali.
Da on nije isp'o ne bi ni Čomor "mor'o "odigrati kako je odigr'o.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
.... Jučer zovem buraza i kažem mu, nedo ti dragi Bog da pališ baklju od mene ti je šamar jedan, kaže on nebi trebali i eto... :/ Opet je upališe, morat ću ga dobro izlematisarajlija89 je napisao/la: jedina zamjerka su baklje..pa jbem mu majku ko da nezz u kakvim smo finansijskim problemima
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- sarajlija89
- Kontakt:
@Arnelinho
Igrac koji je centrirao...bio je najmanje metar o offsideu u trenutku upucivanja lopte...cist offside.
Fino ja rekoh i za desnu stranu, jos nakon prve tekme sa orebrom, a sve sto su Cesi u prvom pol. napravili, napravili su preko desne strane. Nista kontra Comora, ali ispada previse..pa i onaj frajer iz Orebra ga je izvozao par puta na Kosevu samo tako. Ni lijeva nije mnogo bolja, samo sto je Beli bolji u defanzivnim zadacima i ne ispada toliko....
Ono sto je prosle sezone, bio najjaci dio tima..sada je najslabiji...bekovi
pogotovo desna strana...daj ba dovedite beka
I kao sto rekoh prije pocetka sezone, Sarajevo nema ni kreatora...Vucina to nije
Svasta ja rekoh, ali ko me pita

Igrac koji je centrirao...bio je najmanje metar o offsideu u trenutku upucivanja lopte...cist offside.
Fino ja rekoh i za desnu stranu, jos nakon prve tekme sa orebrom, a sve sto su Cesi u prvom pol. napravili, napravili su preko desne strane. Nista kontra Comora, ali ispada previse..pa i onaj frajer iz Orebra ga je izvozao par puta na Kosevu samo tako. Ni lijeva nije mnogo bolja, samo sto je Beli bolji u defanzivnim zadacima i ne ispada toliko....
Ono sto je prosle sezone, bio najjaci dio tima..sada je najslabiji...bekovi
I kao sto rekoh prije pocetka sezone, Sarajevo nema ni kreatora...Vucina to nije
Svasta ja rekoh, ali ko me pita
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ja taj gol nisam vidio najbolje, jer mi je u tom trenutku stream zaštek'o, tako da ne mogu suditi, je li ofsajd ili ne, al' ovako kako je prikazano (pod uslovom da nije bio,naravno),ovo nije krivica Čomora nego Beloševića.
Reakcija nakon neuspjele zamke pripada Čomoru i ostalim-al' to je dio nezrelosti, a ova zamka je bila dio taktike.
Očigledno su trojca mislili ono što Belošević nije.
Iskreno, ni ja nisam zadovoljan bekovima, al' jbg. šta da se radi. Ja bih volio samo da (k'o u vremenu Mirze
)forsiramo mlade iz našeg pogona.
1.financijska korist-kol'ko tol'ko ćemo smanjivati rashode i dugove
2.naša škola
3.to znači da će igrati svim srcem
4.željni su dokazivanja
5.u našoj ligi ili si talentovan dečko ili si prosječan zreli igrač,tako da ne gubimo ništa
Zato imam mnogo više protiv Beloševića,nego Čomora.
Što se tiče pleja, mislim da bi dobro bilo Keni dat' tu ulogu. Obično se mladi igrači tako dosta brže (i uspješnije razvijaju).
Reakcija nakon neuspjele zamke pripada Čomoru i ostalim-al' to je dio nezrelosti, a ova zamka je bila dio taktike.
Očigledno su trojca mislili ono što Belošević nije.
Iskreno, ni ja nisam zadovoljan bekovima, al' jbg. šta da se radi. Ja bih volio samo da (k'o u vremenu Mirze
1.financijska korist-kol'ko tol'ko ćemo smanjivati rashode i dugove
2.naša škola
3.to znači da će igrati svim srcem
4.željni su dokazivanja
5.u našoj ligi ili si talentovan dečko ili si prosječan zreli igrač,tako da ne gubimo ništa
Zato imam mnogo više protiv Beloševića,nego Čomora.
Što se tiče pleja, mislim da bi dobro bilo Keni dat' tu ulogu. Obično se mladi igrači tako dosta brže (i uspješnije razvijaju).
Stvarno ne znam kakvi su to mozgovi,i kod vas i kod nas,i ono malo jada sto zaradis,Uefa ce ti pola odbiti zbog tih sranja.Onda takvi pricaju da vole klub,a ograniceni do picke materine.Ne mislim na buraza nego onako komentarisem,ne razmisljaju ljudi,ali stvarno svega danas i ima na tribinama,tako da me ni ne cudie ispadi pojedinaca.Sinoc i kod nas,pocinje utakmica gori baklja na istoku,pa poserem ti se i na navijanje i na th 10 km sto si platio,kad ce klub zbog njega najmanje 10 milja popusiti kaznu.GunnerS je napisao/la:.... Jučer zovem buraza i kažem mu, nedo ti dragi Bog da pališ baklju od mene ti je šamar jedan, kaže on nebi trebali i eto... :/ Opet je upališe, morat ću ga dobro izlematisarajlija89 je napisao/la: jedina zamjerka su baklje..pa jbem mu majku ko da nezz u kakvim smo finansijskim problemima....
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- sarajlija89
- Kontakt:
Da se nadovezem.
Sarajevo je vec prolaskom u ovu fazu takmicanja, uradilo ono sto je trebalo u Evropi. Sve vise od toga je bonus....uzeli smo neke pare i to je to. Sa rezultatske strane, tesko je bilo vise ocekivati....
Sa Skorom i Limunom, bicemo jaci, sigurno, i konkurentni u domacim takmicenjima.
Probelm bi mogao biti desni bek(Comor i pored sve svoje pozrtvovanosti i zelje, ne snalazi se tu...mozda vremenom hoce) i nedostatak kreatora na sredini. Keno to nije...on je trkac i destruktivac, prije svega, mada ima i dobar pregled igre, ali ocigledno da su njemu namjenjeni defanzivni zadaci.
Uglavnom, i ova ekipa je konkurentna za domaca takmicenja, mada bi lijepo bilo kada bi bar jednu od navedenih pozicija pojacali..prije svega, poziciju desnog beka.
@Barbarez
Jbg...
Vazna je furka ...takvima je navijacka grupa ispred kluba
ja bih to otjero sa stadiona, ali hajd...
Sarajevo je vec prolaskom u ovu fazu takmicanja, uradilo ono sto je trebalo u Evropi. Sve vise od toga je bonus....uzeli smo neke pare i to je to. Sa rezultatske strane, tesko je bilo vise ocekivati....
Sa Skorom i Limunom, bicemo jaci, sigurno, i konkurentni u domacim takmicenjima.
Probelm bi mogao biti desni bek(Comor i pored sve svoje pozrtvovanosti i zelje, ne snalazi se tu...mozda vremenom hoce) i nedostatak kreatora na sredini. Keno to nije...on je trkac i destruktivac, prije svega, mada ima i dobar pregled igre, ali ocigledno da su njemu namjenjeni defanzivni zadaci.
Uglavnom, i ova ekipa je konkurentna za domaca takmicenja, mada bi lijepo bilo kada bi bar jednu od navedenih pozicija pojacali..prije svega, poziciju desnog beka.
@Barbarez
Jbg...
Vazna je furka ...takvima je navijacka grupa ispred kluba
Trebali ste BUNKER opaliti! Ja konto Plisek procito igru, sad ce tu jedan remi pasti, a vi dosli da se nadigravate sa spartom je.biga.. niste imali srece kao ni mi.
Iskreno, meni je u neku ruku drago da smo se nadigravali.
Izgubili jesmo, stoji, al' makar smo odigrali tekmu i skupili iskustvo više.
Sa buknerom (osim način branjenja) ne bismo ništa naučili(ovako nadam se da jesmo).
No, uvijek ima i ona druga strana priče, al' otom potom.
Izgubili jesmo, stoji, al' makar smo odigrali tekmu i skupili iskustvo više.
Sa buknerom (osim način branjenja) ne bismo ništa naučili(ovako nadam se da jesmo).
No, uvijek ima i ona druga strana priče, al' otom potom.
Vidjelo se da je Plišek pokušao otvorenom pas igrom, dodavanja bez nabijanja, ali to nam se i obilo o glavu. Jednostavno, ekipa nam je suviše mlada bez iskustva igranja u ovakvim utakmicama, a kao takva sklona je oscilacijama tako da jednu tekmu odigra vrhunski, drugu loše. Ruku na srce, Plišek je jako malo vremena imao da uigra ekipu i nešto više napravi ovdje. Ostaje žal za propuštenim prilikama i onim golovima u sudijskoj nadoknadi, ali šta je tu je. Pustiti čovjeka da radi, dovesti eventualna pojačanja i za godinu dana moći ćemo se nositi sa ovakvim protivnicima. Vugla gore idemo dalje !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Sad ih tek poznaje.babilonTM je napisao/la:Jel neko rekao možda da Amar poznaje ove Izraelce. NE! Al vi 10 dana trabunjate kako Plišek poznaje Spartu, vidi se!Arnelinho je napisao/la:babilonTM je napisao/la:Ma kad se sve sabere, Plišek poznaje Spartu u dušu!A Amar je upozn'o Izraelce bolje nego li Japance.
![]()
![]()
SVE U SVEMU, KRAJ I ZA NAS I ZA VAS!
Za nas nije kraj, bome mi imamo još 1 tekmu, ne znam za vas.
Kada neko nekome kaže mlad si znači da nije u mogućnosti kontra argumentacijom da ga ubijedi u suprotno, tako o godinama nećemo jer sam vjerovatno stariji od tebe, ali to nije mjerilo. Vjeruj mi vrlo je bitna stvar koju ja potenciram, jer svaki klub,navijači treba da razvijaju svoje vrijednosti i svoj identitet a ne da uzima tuđi. To je i kod nas bio prije slučaj ali sada se hvala Bogu iskorijenilo. Naša politika je Sarajevo, naša stranka su HZ, još ako Bog da da klub istraje u forsiranju ove generacije mladih igrača kao što su HZ u svojoj borbi sljedeći put će Sparte i sl. padati. Pozdrav čiko i cijeni tuđe ali ne daj svoje[/quote]
Pozdrav i tebi i vjerovatno si mlad da bi ukapirao o cemu ja govorim i kakvu zivotnu filozofiju za mene predstavlja fudbal tako da mi je vrlo tesko objasniti tebi neke stvari jer se izgleda vodis potpuno drugacijim idealima od mojih. Ja tebi nisam ni pokusao kontra argumentima nista uzvracat jer nemam namjeru s tebi i slicnim tebi raspravljat se o tribinama ako vec nesto pises onda procitaj sta sam napisao kakvo je moje msljenje o bilo kojoj tribini,tebi je bitna furka,meni je bitan fudbal,tebi je bitno da li pjevat ovo ili ono meni je bitno kako ce koji igrac odigrat koji pas ili primiti loptu,odgovoriti na takticke zadatke,stanje u klubu i slicne stvari...hvala bogu pa nismo svi isti...
Ovim zavrsavam pisanje jer ja i ti nemamo dodirnih tacaka po pitanju misljenja i razmisljanja...kako si rekao tebi tvoje meni moje...[/quote]
Da ja i ti završimo, ja imam utakmica i gostovanja Sarajeva koliko ti vjerovatno nisi na tv pogledao. Tako da je pričanje o filozofiji između mene i tebe suvišno.[/quote]
DA,da lijepo si me nasmijao...opet pricas stvari o kojima ja ne pricam,opet valjas nebuloze koje su nebitne u ovom trenutku,osjetim samohvaljenje u tvojoj predhodnoj replici na moj post a tvoja konstatacija o mojim ili tvojim utakmicama bilo gostujucim bilo na tv ili kuci je totalno neosnovana i bazirana na licnom zapazanju ili misljenju koju ni na koji nacin apsolutno nemozes dokazati i potrijepiti bilo cime a kamo li konkretnim argumentima tako da te ne znam ko bi te mogao shvatiti kao ozbiljnog ili nekoga ko ima zivotnog iskustva a o fudbalskom da ne pricam...Da vjerovatno imas vise gostovanja i pregledanih utakmica Sarajeva,jer ja nikad u zivotu nisam otisao ni na jednu tekmu u kojoj je igralo Sarajevo,onako iskreno,niti imam namjeru to napraviti..!!
Vidi se da nismo na istom intelektuanom levelu tako da cu ja ovim putem priznati da sam glup ili budala sto sam se uopste upustio u razgovor s tobom i spustio se na tvoj nivo,nivo jednog srednjoskolca...
Javno obecavam da cu na svaki moguci nacin od sad,pa na dalje izbjegavati svaki vid komunikacije s tobom..!!!
Pozdrav uz izvinjenje administraciji na skretanju s teme,nisam imao namjeru, ali nekim ljudima neke stvari nemozes drugacije objasniti...!!!
Pozdrav i tebi i vjerovatno si mlad da bi ukapirao o cemu ja govorim i kakvu zivotnu filozofiju za mene predstavlja fudbal tako da mi je vrlo tesko objasniti tebi neke stvari jer se izgleda vodis potpuno drugacijim idealima od mojih. Ja tebi nisam ni pokusao kontra argumentima nista uzvracat jer nemam namjeru s tebi i slicnim tebi raspravljat se o tribinama ako vec nesto pises onda procitaj sta sam napisao kakvo je moje msljenje o bilo kojoj tribini,tebi je bitna furka,meni je bitan fudbal,tebi je bitno da li pjevat ovo ili ono meni je bitno kako ce koji igrac odigrat koji pas ili primiti loptu,odgovoriti na takticke zadatke,stanje u klubu i slicne stvari...hvala bogu pa nismo svi isti...
Ovim zavrsavam pisanje jer ja i ti nemamo dodirnih tacaka po pitanju misljenja i razmisljanja...kako si rekao tebi tvoje meni moje...[/quote]
Da ja i ti završimo, ja imam utakmica i gostovanja Sarajeva koliko ti vjerovatno nisi na tv pogledao. Tako da je pričanje o filozofiji između mene i tebe suvišno.[/quote]
Vidi se da nismo na istom intelektuanom levelu tako da cu ja ovim putem priznati da sam glup ili budala sto sam se uopste upustio u razgovor s tobom i spustio se na tvoj nivo,nivo jednog srednjoskolca...
Javno obecavam da cu na svaki moguci nacin od sad,pa na dalje izbjegavati svaki vid komunikacije s tobom..!!!
Pozdrav uz izvinjenje administraciji na skretanju s teme,nisam imao namjeru, ali nekim ljudima neke stvari nemozes drugacije objasniti...!!!
Jbg, desilo se sta se desilo, u revansu abd igrati za cast i za navijace. Po meni nas najbolji igrac jucer je bio Kojasevic, on jedini zna nesto sloptom. nudio se, prolazio igrace Sparte, al djaba kad nema kome dati loptu.
Imam osjecaj da je Obuca dosao da zamjeni Avdica u ekipi, svaki njegov dodir sa loptom kod naseg gola je bio prilika za njih, al hajd
Imam osjecaj da je Obuca dosao da zamjeni Avdica u ekipi, svaki njegov dodir sa loptom kod naseg gola je bio prilika za njih, al hajd
-
samosarajvo
- Kontakt:
Bolje i otvorena igra pa zijanit 3:0 (jer ni Plisek nije ocekivao 5:0 i sigurno je ljut zbog ova dva gola u nadoknadi) nego bunker pa opet zijanit 3:0 ili 2:0 bez ijedne sanse ili udarca u okvir gola. Poenta je sto su ova dva gola sve to pokvarila i to PUNO POKVARILA pa izgleda ruzno.formance je napisao/la:Vidjelo se da je Plišek pokušao otvorenom pas igrom, dodavanja bez nabijanja, ali to nam se i obilo o glavu. Jednostavno, ekipa nam je suviše mlada bez iskustva igranja u ovakvim utakmicama, a kao takva sklona je oscilacijama tako da jednu tekmu odigra vrhunski, drugu loše. Ruku na srce, Plišek je jako malo vremena imao da uigra ekipu i nešto više napravi ovdje. Ostaje žal za propuštenim prilikama i onim golovima u sudijskoj nadoknadi, ali šta je tu je. Pustiti čovjeka da radi, dovesti eventualna pojačanja i za godinu dana moći ćemo se nositi sa ovakvim protivnicima. Vugla gore idemo dalje !
Da je ostalo 3:0 sa jednom 100% sansom i jos 2-3 dobre sanse Sarajeva sve bi bilo ljepse.
I