FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ono sinoc je bilo odlicno, jbga ne pobjedjuje uvijek bolji,
samo je bitno da igraci sad ne klonu duhom.. glave gore i idemo dalje!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
seven je napisao/la: nema to veze sa srećom, našim ekipama treba 5-6 100% prilika da daju gol, dok velike ekipe poput Sparte i Makabija svaku grešku odbrane (što se prečesto dešava našim ekipama) kažnjavaju sa golom,. da NE PRIČAMO O TOME KOLKO SU OVE EKIPE FIZIČKI SUPERIORNIJE U ODNOSU NA NAŠE
Drug sve je sreća , u životu trebaš imati Ludu sreću i dobar racKU i ništa više
Sjećaš se protiv Šerifa kad je karić pogriješio i kad je nyema spasio na gol liniji, da je tada šerif poveo završila bi se utakmica kao sinoć sigurno.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Idemo dalje...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sreća nikada ne dolazi slučajno, za nju se moraš izboriti, tj. stvoriti uslove za sreću ,a to može svako i traje duuuuuugo, a drugo je sretna okolnost to il ti se desi ili ne a ikad se desi ne traje dugoColo Colo je napisao/la:seven je napisao/la: nema to veze sa srećom, našim ekipama treba 5-6 100% prilika da daju gol, dok velike ekipe poput Sparte i Makabija svaku grešku odbrane (što se prečesto dešava našim ekipama) kažnjavaju sa golom,. da NE PRIČAMO O TOME KOLKO SU OVE EKIPE FIZIČKI SUPERIORNIJE U ODNOSU NA NAŠE
Drug sve je sreća , u životu trebaš imati Ludu sreću i dobar racKU i ništa više![]()
Sjećaš se protiv Šerifa kad je karić pogriješio i kad je nyema spasio na gol liniji, da je tada šerif poveo završila bi se utakmica kao sinoć sigurno.
Ja sam zadovoljan,rezultatom ne,ali nije sve u rezultatu vazno je da su se oni trudili.Dobro su igrali pa one nolike sanse sve govore(smajic 2x,Adilovic 2,3x,Savic itd.)ovakvu igru,zalaganje,trud sam cekao godinama
i mozemo biti zadovoljni sjetite se rezultata do prije 4-5 godina kada smo bili ispod sredine tabele a sada dolazimo do 3. pretkola.Polako dolazi sve na svoje ne moze sve preko noci.Maccabi na iskustvo iskoristio sanse i treba napomenuti da su im sudije mnogo pomogle
samo ja ne znam zasto amar forsira jamaka pa lik pojma nema unisti sve :/ i ne svidja mi se sto je amar izjavio da idemo na izčlet u izrael ne treba se nikada predati
i nikad ne recite nikad,nista nije gotovo pogotovo ako sudije budu postene i mi imali vise srece.Uvijek ima tracak nade
i nikad ne recite nikad,nista nije gotovo pogotovo ako sudije budu postene i mi imali vise srece.Uvijek ima tracak nade
Željezničar za život cijeli.
Koliko god bilo čudno, iz naše dominacije i onolikih šansi, kornera...Mi smo još dobro i prošli s ovih 0-2! Mogla je lako petarda puknut, zato oni što napadaju Karića neka šute, ja sam njemu zahvalan. Ne kontam više, da li je stvar u našem mentalitetu, naivnosti, neiskustvu..čemu već..ali stvarno je nevjerovatno kako mi gubimo utakmice. Ovo nije stvar samo s nama, nego s bilo kojom ekipom iz BiH. Niko ne prima onakve golove kao mi, niko nema onakav pad od 10 minuta..Neko spomenu da fali psiholog, ja se definitivno slažem..jer ne mogu se oteti dojmu da smo bili psihički jači i samouvjereniji da bi pobijedili ovaj Makabi. A ništa, glavu goru, šta nam drugo preostaje. Ako izvučemo bar neko iskustvo iz ovoga, onda će nam ovaj poraz bar u nečemu koristiti.
'Falila je samo iskrica da se sve zapali'', rekao je glavni manager Željezničara.
KRAJ PRIČE!
KRAJ PRIČE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
treba nam zadnji vezni i Lazo 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Curva_SUD
- Kontakt:
onaj Adilovic je LAZAR 2
Bešlija se bori kao lav
Smajic moli za oprost na facebooku statsu "Oprostite mi"
Karic pokazao da zna i da zasluzuje da brani
Fulili nekolio zicera
al' sve u svemu dobro je
bolji smo bili sto je jako vazno
nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope
Nadam se da cemo osvjetliti obraz tamo u Izraelu
AMARE HVALA TI
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bešlija se bori kao lav
Fulili nekolio zicera
al' sve u svemu dobro je
nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope
AMARE HVALA TI
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
seven je napisao/la:seven je napisao/la:
Sreća nikada ne dolazi slučajno, za nju se moraš izboriti, tj. stvoriti uslove za sreću ,a to može svako i traje duuuuuugo, a drugo je sretna okolnost to il ti se desi ili ne a ikad se desi ne traje dugo
Slažem za sreću se treba izboriti,jer neće pare kod onog koji nema,nego onome koji ima.Trkački smo ravnopravno bili,samo je problem što nismo blizu igrača stajali u defanzivi pa su izraelci pravili višak.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
Fulili nekolio zicera![]()
al' sve u svemu dobro je![]()
nadamo se da cemo se fino oprostit od Evrope![]()
AMARE HVALA TI
Željina djeca u reprezentativnim selekcijama
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... elekcijama" onclick="window.open(this.href);return false;
Semir Bukvić, Josip Kvesić, Benjamin Čolić i Edin Višća u mladoj.
Vedrana Kjosevskog, Edina Salčina, Muju Klačara i Dinu Haskovića cemo imati u u17 i jos tri igraca u u15 selekciji.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... elekcijama" onclick="window.open(this.href);return false;
Semir Bukvić, Josip Kvesić, Benjamin Čolić i Edin Višća u mladoj.
Vedrana Kjosevskog, Edina Salčina, Muju Klačara i Dinu Haskovića cemo imati u u17 i jos tri igraca u u15 selekciji.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Najbitnije je da se iz svake utakmice nešto nauči,da se otklone eventualni nedostaci,da se napreduje.Ne može ništa preko noći.Ja računam-svake godine jedno pretkolo više i za jedno 2-3 godine konstantnog igranja u Evropi može se nešto napraviti.Momci su odigrali najbolje što su mogli i nisu nas obrukali.A što bi rekao onaj spiker na stadionu-ništa još nije gotovo 
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
bio sam toliko nervozan poslije utakmice, bio sam u stanju ubiti nekog u tom trenutku, ne zbog nasih igraca nego ponovo zbog yebene srece, ali me je spiker nasmijao s onim "nista nije gotovo.."mamaSmurf je napisao/la:Najbitnije je da se iz svake utakmice nešto nauči,da se otklone eventualni nedostaci,da se napreduje.Ne može ništa preko noći.Ja računam-svake godine jedno pretkolo više i za jedno 2-3 godine konstantnog igranja u Evropi može se nešto napraviti.Momci su odigrali najbolje što su mogli i nisu nas obrukali.A što bi rekao onaj spiker na stadionu-ništa još nije gotovo
Naš je problem što imamo mentalitet Malte,Luxemburga SAn Marina, primiš jedan gol i odmah raspad sistema.
FEDERER= KLOC
- Curva_SUD
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
AMARE HVALA TI
Brate Karic je po meni odlicno branio
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Joj meni nesto i žao i nije ...zao mi sto (vjerovatno) necemo igrati u playoffu,a mogli smo...a nije mi žao jer bi ekipa bila dosta umorna...sto je bio slucaj sa Sarajevom poslije kluza mislim i onda u ligi pusiona. Uglavnom bio sam prezadvoljan igrom...dva prejeftina gola, nadam se da nikad vise necemo ci.fute dobiti...fuj kakvi su ...uglavnom meni onaj maccabi nista posebno ,ali imaju srece, a ovi nase klubove sreća slabo kad pogleda,,
Da smo zabili barem jedan gol u 1. poluvremenu sve bi bilo drugacije, ali nismo ****..
Karic nas je izvadio momacki mogli smo primiti jos dva, a mogli smo i mi uvaljati 3 ali nismo ...
Nyema, Bogi- dobri mada su i oni imal udjela kod golova
Markovic,Kvesic- ovaj prvi me svakom utakmicom iznenađuje negativno, ako bolje pogedamo vidjecemo da je on izgubio loptu kod 16 i onda su nam zabili...onaj benjo nije nista posebno lik je debil sve pljune na kladonicu; Kvesic je pojacanje i to odlicno..pogodili s njim dobar u defanzivi, ali u ofanzivi otvara se suta na gol ...
Besa, Zeba, Savic, Svraka, Visca, Smajke- svi su vrlo dobri sem Svrake, Visce neznam fakat sta je s njima nigdje ih nema ...
Adilovic- mene prijatno iznenadio ,za razliku od Laze zna se lik okrenut osutat na gol, a za lazu je pojam osutat ...
Uglavnom ostaje zal ...nismo imali srece sljedece sezone na duplu pa sta bude bice, samo da ne izvučemo ove ci.fute a koje smo mi srece nebi me cudilo da ih izvucemo ...
Sto se tice jamaka AMAR ga gura da bi ga prodao sto je u svakom slucaju dobro! Lik je krampa bio i ostace barem dok je u ŽELJI.
VOLIM TE ŽELJOOOO!
Karic nas je izvadio momacki mogli smo primiti jos dva, a mogli smo i mi uvaljati 3 ali nismo ...
Nyema, Bogi- dobri mada su i oni imal udjela kod golova
Markovic,Kvesic- ovaj prvi me svakom utakmicom iznenađuje negativno, ako bolje pogedamo vidjecemo da je on izgubio loptu kod 16 i onda su nam zabili...onaj benjo nije nista posebno lik je debil sve pljune na kladonicu; Kvesic je pojacanje i to odlicno..pogodili s njim dobar u defanzivi, ali u ofanzivi otvara se suta na gol ...
Besa, Zeba, Savic, Svraka, Visca, Smajke- svi su vrlo dobri sem Svrake, Visce neznam fakat sta je s njima nigdje ih nema ...
Adilovic- mene prijatno iznenadio ,za razliku od Laze zna se lik okrenut osutat na gol, a za lazu je pojam osutat ...
Uglavnom ostaje zal ...nismo imali srece sljedece sezone na duplu pa sta bude bice, samo da ne izvučemo ove ci.fute a koje smo mi srece nebi me cudilo da ih izvucemo ...
Sto se tice jamaka AMAR ga gura da bi ga prodao sto je u svakom slucaju dobro! Lik je krampa bio i ostace barem dok je u ŽELJI.
VOLIM TE ŽELJOOOO!
sta je sa drugim golom ?Curva_SUD je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:sve uredu...samo me ovo boldirano dobro nasmijaloCurva_SUD je napisao/la:onaj Adilovic je LAZAR 2![]()
Bešlija se bori kao lav
AMARE HVALA TI
Brate Karic je po meni odlicno branio
Prvenstveno meni je kriv onaj lik sto ga je medo izmjesao, al Karic nas je izvadio mogli smo popusit jos dva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.