Drugi go covjeku presla preko noge i slucajno udje, al sto se tice Karica koja god se lopta uputi ka nasem sesnestercu meni se noge odsjeku, ostaje boljka iz prosle sezone to su zadnji vezni i napadac, Svraka jednostavno ne moze igrat jer evidentno je da nema to igracko u sebi sto cini pravog veznog igraca, a Adilovic je blijeda kopija LazaraEmirTM87 je napisao/la:sta je sa drugim golom ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- sarajlija89
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme odlicno, u drugom rano primili golove, ali solidno jbg....
Uz malo vise srece, mogao je biti i povoljniji rezultat da su iskoristene sanse u prvom pol., a i izbjegnut je neki tezi poraz u drugome poluvremenu, jer su kod 2-0 fulili dvije-tri, mrtve sanse...mada je i Zeljo svakako zasluzio gol...
Pokusati tamo, sto bolje odigrati i to je to...
Uz malo vise srece, mogao je biti i povoljniji rezultat da su iskoristene sanse u prvom pol., a i izbjegnut je neki tezi poraz u drugome poluvremenu, jer su kod 2-0 fulili dvije-tri, mrtve sanse...mada je i Zeljo svakako zasluzio gol...
Pokusati tamo, sto bolje odigrati i to je to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zubanovic89
- Kontakt:
sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijer
najveci krivac za 2 gol je saviclisander je napisao/la:I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10![]()
fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijer
Evo od kad pratis Zelju ,hajd mi molim te reci kada si vidio da Svraka uputi neki upotrebljiv pas,da da dugu loptu,da svojim potezom napravi prevagu.Iskreno jako je los u defanzivi,a igra zadnjeg vezenog.Jedino sto covjek zna uraditi,to je komplikovati,i pokusati opaliti sa distance.Tog covjeka ne vidis,nit pomaze nit odmaze.zubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
Opet kazem igra nam je puno bolja,ali to su neke sitnice koje u velikim utakmicama se zaista vide i presude nam.Mozda svi toliko zelimo vidjeti Stanceskog,pa nam svaki **** smeta kod Savica i Svrake,ali dobro je neko rekao,kad vidim da Jamak igra,onda shvatim da tu ima nekog inata i da nesto nije ok.Meni se Selimovic licno jako svidio kao igrac,decku je prva utakmica,ali bar ima muda i bez straha je isao u svaki prodor,a ne ko neki kad udju u 16 metara,kao da dobiju totalnu paalizu,i reaguju presmijesno.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.
FEDERER= KLOC
Sjetite se kad je Svraka bio krampa igrao u Travniku on i Dudic bili na posudbi ja mislim i onda dosao Amar i napravio nesto od njega
troškove putovanja u Izrael uvijek plaća UEFAIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.
- neko treći
- Kontakt:
Ne podnosim ljude koji poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazaru,kako ovo kako ono.
Ne trebaju nam takvi navijači,uz ekipu smo i kad pobjeđuje i kad gubi.
Zadnja izmjena: neko treći, dana/u 29 jul 2011, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
Nije nesto puno tesko otprilike to izracunati,dva pretkola po 90 000 eura,to je cirka 350 000 km,plus dva puta po nekih 100-120 000 km od publike to je oko 240 000 km,plus nesto sitno od tv prenosa i vjerovatno nekih sitnih sponzora...pa sigurno je da smo inkasirali nesto vise od 600 000 km,onako laicki gledano...vjerovatno od toga izuzeti poreze i putovanja koja su prilicno skupa...opet laicki,neka od troskova izbacis bar pola...ja bih rekao da smo od ove evrope jaci za nekih 300 000 km,otprilike...sto i nije neka lova,ali dobro dodje za plate i troskove nekih par mjeseci da se zivi od toga,a da se ne dira lova od dzeke i Sehica i sponzora...eto,uglavnom,prezivljavamo i moze seIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipinime_tm87 je napisao/la:slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem sta se nama desava, umjesto da vodimo 2, 3 razlike u prvom mi primamo onakav gol i sve se raspade, makabi je realno smjesna ekipa, jedan igrac me je posebno iznenadio a to je kvesic, napokon imamo dobrog lijevog beka, adilovica nebih odmah kritikovao ali ono sto pokazuje do sada je u skladu lazara, nazalost, obojica samo znaju trcati a u glavi fosna...navijanje bolje nego protiv serifa.... u izrael ici i ne primiti petaka 
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.boccaccio je napisao/la:Nije nesto puno tesko otprilike to izracunati,dva pretkola po 90 000 eura,to je cirka 350 000 km,plus dva puta po nekih 100-120 000 km od publike to je oko 240 000 km,plus nesto sitno od tv prenosa i vjerovatno nekih sitnih sponzora...pa sigurno je da smo inkasirali nesto vise od 600 000 km,onako laicki gledano...vjerovatno od toga izuzeti poreze i putovanja koja su prilicno skupa...opet laicki,neka od troskova izbacis bar pola...ja bih rekao da smo od ove evrope jaci za nekih 300 000 km,otprilike...sto i nije neka lova,ali dobro dodje za plate i troskove nekih par mjeseci da se zivi od toga,a da se ne dira lova od dzeke i Sehica i sponzora...eto,uglavnom,prezivljavamo i moze seIker C je napisao/la:Zna li neko koliko smo zaradili od Evrope? Nadam se da nismo u minusu jer su izuzetno skuoa gostovanja u Izraelu i Moldaviji....ovo je cisto moje,amaterski gledano
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- neko treći
- Kontakt:
lisander je napisao/la:De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipinime_tm87 je napisao/la:slazem seneko treći je napisao/la:Ne podnosim ljude koje poslije jedne odigrane utakmice,pričaju kako ovaj nema kvaliteta,kako je ovaj blijeda kopija Lazarum,kako ovo kako ono.
Samo se sjeti šta si na pripremnim utakmicama govorio kada je adilović zabijao,svraka u prvenstvu svaku utakmicu odigra na niovu,prava radilica.. Zbog toga i igra kod šefa
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
komentar smajica na fejsu.... OPROSTITE MI .... pa sta reci nego ljudina je....
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Racuna da smo prosli makabi.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
Valjda se računa i 1.pretkolo koje nismo igrali.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, ristagrad i 12 gostiju.