Slaven - Budućnost 1:1hammers je napisao/la:Losi Banovici danas, nisu imali sanse kako treba citavu utakmicu
Strijelci: Mujić
Moderator/ica: GracanicaAA
Slaven - Budućnost 1:1hammers je napisao/la:Losi Banovici danas, nisu imali sanse kako treba citavu utakmicu
Mujić ušao u formu,znači da trebamo očekivati njegovu eksploziju ove sezone.Očekujem da postigne pogodaka kao Haskić kada je bio najbolji strijelac Prve lige,a ne bi me čudilo ni da zabije više,samo da ga povrede zaobiđu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Slaven - Budućnost 1:3hammers je napisao/la:Losi Banovici danas, nisu imali sanse kako treba citavu utakmicu
Strijelci: Sarajlić i Mujić 2x
ono je greška bilaneutralan__ je napisao/la:Mujić ušao u formu,znači da trebamo očekivati njegovu eksploziju ove sezone.Očekujem da postigne pogodaka kao Haskić kada je bio najbolji strijelac Prve lige,a ne bi me čudilo ni da zabije više,samo da ga povrede zaobiđu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Slaven - Budućnost 1:1hammers je napisao/la:Losi Banovici danas, nisu imali sanse kako treba citavu utakmicu
Strijelci: Mujić
Bio sam,niste se javili na vrijeme...sam isao. Katastrofalna igra nasih igraca. Slaven bio dosta bolji, precka,stativa...strijelac Mujic iz penala...sumnjiv penal ako sam dobro vidio;)Ljumani_Banovici je napisao/la:hoćeš ići, ako hoćeš ima'l mjesta za neutralnog i meneHodza_manLju je napisao/la:Slaven Zivinice: Buducnost Banovici
Stadion Metalca u Zivinicima
Pocetak utakmice: 17:00
28.07.2011
igral Camrkovic?Hodza_manLju je napisao/la:Bio sam,niste se javili na vrijeme...sam isao. Katastrofalna igra nasih igraca. Slaven bio dosta bolji, precka,stativa...strijelac Mujic iz penala...sumnjiv penal ako sam dobro vidio;)Ljumani_Banovici je napisao/la:hoćeš ići, ako hoćeš ima'l mjesta za neutralnog i meneHodza_manLju je napisao/la:Slaven Zivinice: Buducnost Banovici
Stadion Metalca u Zivinicima
Pocetak utakmice: 17:00
28.07.2011
ja sam cuo da je onaj iz Doboja igrao, kazu da je dobar i da ima Halilovu igru, brz, ima dobru fintu, ali je slab u duelu.kuman_@mel je napisao/la:igral Camrkovic?Hodza_manLju je napisao/la:Bio sam,niste se javili na vrijeme...sam isao. Katastrofalna igra nasih igraca. Slaven bio dosta bolji, precka,stativa...strijelac Mujic iz penala...sumnjiv penal ako sam dobro vidio;)Ljumani_Banovici je napisao/la: hoćeš ići, ako hoćeš ima'l mjesta za neutralnog i mene
ma dosao novi .. pokazat cu ti ga ..neutralan__ je napisao/la:Koji je sad taj iz Doboja ?
Pa ima l' šta od njega ili je to samo gomilanje igrača ?Ljumani_Banovici je napisao/la:ma dosao novi .. pokazat cu ti ga ..neutralan__ je napisao/la:Koji je sad taj iz Doboja ?
Može li nešto više o njemu ?sony_91 je napisao/la:Esmir Hasanović novi igrač Budućnosti
pa napisali smo manje više sve o njemu na prethodnim stranicamaneutralan__ je napisao/la:Može li nešto više o njemu ?sony_91 je napisao/la:Esmir Hasanović novi igrač Budućnosti
E jbg onda što nisi rekao da je taj,ja se ponadao došao neki novi.sony_91 je napisao/la:pa napisali smo manje više sve o njemu na prethodnim stranicamaneutralan__ je napisao/la:Može li nešto više o njemu ?sony_91 je napisao/la:Esmir Hasanović novi igrač Budućnosti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jutros ja čamrka vidio na okupukuman_@mel je napisao/la: igral Camrkovic?
Znaci vratio se "ribar"Ljumani_Banovici je napisao/la:jutros ja čamrka vidio na okupukuman_@mel je napisao/la: igral Camrkovic?
nesto mi to poznatokuman_@mel je napisao/la:Znaci vratio se "ribar"Ljumani_Banovici je napisao/la:jutros ja čamrka vidio na okupukuman_@mel je napisao/la: igral Camrkovic?supper,mozemo konkurisati za vrh definitivno !!!
ma sve je to u redu,samo ne znam zbog cega nece prijateljske ni jedne kod kuce da odigraju,evo vec 2 godine tako,a kad smo kod prijateljskih,Buducnost ce gostovati FK Srnici iz Trestenice,u utorak,tako da ce to biti opcinski derbiTaRgEt_ je napisao/la:Juce sam bio u Banovicima doduse nesto kratko nakon Zlace , ali zaprepastio sam se koliko ljudi sminkaju stadion i cuvaju ga , cak sam vidio i dvojicu ljudi koji nesto su radili na stadionu da su bosi isli preko trave , ali stvarno prelijepo izgleda .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.