btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nije sve gotovo to je sigurno.Samo mi je krivo to sto je Amar odlucio da nema potrebe boriti se u slijedecoj utakmici te da u Izrael idemo samo na izlet.Bolja smo ekipa,ali jednostavno opet smo se prepali protivnika koji,realno govoreci nije nista bolji od nas.
btw.,kojem su ono igracu zeznuli prezime u toku citanja sastava prije utakmice,Bogicevicu?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa dobijamo i za ono prekolo koje smo preskocili, tj prvo predkolo.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa logicno,ako se novcano nagradi recimo Siroki,zbog ucesca u 1 pretkolu,mi kao ucesnici 2 pretkola,necemo dobiti iste pare kao i Siroki,nego vise jer smo u sljedecem kolu.Pa ako se za svaki prolaz u naredno kolo dobija 90 hiljada,onda bi trebalo biti kako je boccacio napisao.Iker C je napisao/la:Valjda se računa i 1.pretkolo koje nismo igrali.Seyo_TM je napisao/la:kako 3 puta?pile87 je napisao/la: 3 X 90 000 Eura za nastupe i plus karte, nesto sitno TV prava uglavnom nije to lose.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- spielführer_21
- Kontakt:
Sinoć smo odigrali mnogo bolje nego protiv Šerifa, napredak se vidi iz utakmice u utakmicu.. Izgubili smo zbog neiskustva, promašili smo mnogo prilika, počeli više misliti o napadu na njihov nego branjenju svog gola što su oni znali iskoristiti.. U najmanju ruku smo bili ravnopravan protivnik svih 90 min. i nema razloga za bilo kakvo nezadovoljstvo.
U uzvratu je Brko na mukama, da li da igra još jednu ozbiljnu utakmicu ili da odmori neke igrače.. Ja sam za ovu drugu opciju, jer nam je važan dobar start u prvenstvu.. Nadam se da će u izraelu Ramić i Zolotić dobiti priliku..
U uzvratu je Brko na mukama, da li da igra još jednu ozbiljnu utakmicu ili da odmori neke igrače.. Ja sam za ovu drugu opciju, jer nam je važan dobar start u prvenstvu.. Nadam se da će u izraelu Ramić i Zolotić dobiti priliku..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
pametan faul na 20 metara hahatwisttm87 je napisao/la:najveci krivac za 2 gol je saviclisander je napisao/la:I gurno njima jedno 4 puta u kontru bolje od medunjaninazubanovic89 je napisao/la:sto je citava zadnja linja stala kod drugog gola![]()
i nezz sta vam je svraka kriv lik extra odigrao prvo pol presjekao 3-4 lopte driblinzi, meni je gore odigrao selimovic npr fulio 1 na 1 ili visca kvesic ima centarsut za 10![]()
fakat smo Kvesica izrovili, momak je zvijerpogledajte na snimci koga medunjanin vrt ko budalu,a ovaj ne zna "pametan" faul napravit ccc
- KB-TM87
- Kontakt:
Gdje su oni koji su govorili da je levat kad ne može u bijednom Varaždinu da igra 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Steta...Nema veze,bice bolje sljedece godine.Ionako cemo opet podijeliti trofeje i mjesta za Evropu. 
Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.
Ili nas **** zapadnu, ili stara sovjetska škola fudbala. Gdje ćeš gore... Dajem ruku da bi bolje igrali protiv Genka, Rangersa, nego protiv Izraelskih ekipa.
Kad smo igrali protiv Newcastlea, Malage, Heartsa, Kilmarnocka, nismo se brukali, iako su recimo po imenu i samoj historiji poznatiji od Litexa, Hapoela, Maccabija, Šerifa, ili su bar tada vrijedili desetine miliona eura ( Malaga, Newcastle )
Biće valjda sreće sljedeće godine, kada ćemo biti nosioci, dok je ovogodišnji izlet u Europu bio sasvim solidan. Izbacili Šerifa, donekle se nosili s Maccabijem, koji je ipak mnogo kvalitetnija ekipa, što su pokazali svojom efikasnošću.
Ako cs to gledat prosle godine je i Spahic zabijao na pripremnim, na kojem nivou, pa ne treba nam atleticar na sredini, evidentno je da nam fali zadnji vezni i napadac, stojim iza misljenja da je Lazo bolji od Adilovicaneko treći je napisao/la:lisander je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la: De ba kritika upucena dvojici-trojici od kojih jedan konstantno lose igra nije okretanje ledja ekipi
Samo se sjeti šta si na pripremnim utakmicama govorio kada je adilović zabijao,svraka u prvenstvu svaku utakmicu odigra na niovu,prava radilica.. Zbog toga i igra kod šefa
steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
VisokoTM87
- Kontakt:
Jel zna neko razlog sto Stanic sinoc nije ni na klupi bio 
Imam jedno pitanje...Postoji li nacin da mi prihvate registraciju na forumu themaniacs.org?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Nažalost, jedan od drugova sa naše tribine je nedavno imao operaciju testisa... Sada mu slijedi pregled u Ljubljani za koji je potrebno 450 eura, a poslije toga i hemoterapije koje koštaju i više puta toliko...
Udruženje navijača sutra (subota, 30.07.) organizuje prodaju artikala koji su ostali (majice, naljepnice, šibice) u prostorijama Udruženja od 18:00 do 20:00!
Sav prihod će ići za liječenje oboljelog Manijaka, što znači da kupovinom artikla direktno se uključujete u ovaj humani gest... Također, ako neko želi donirati sredstva može doći u istom terminu...
Pomoći momku koji navija za Želju je već velika stvar, a momku koji je dao veliki doprinos grupi još veća, tako da je naša moralna obaveza uključiti se u ovu akciju
Udruženje navijača sutra (subota, 30.07.) organizuje prodaju artikala koji su ostali (majice, naljepnice, šibice) u prostorijama Udruženja od 18:00 do 20:00!
Sav prihod će ići za liječenje oboljelog Manijaka, što znači da kupovinom artikla direktno se uključujete u ovaj humani gest... Također, ako neko želi donirati sredstva može doći u istom terminu...
Pomoći momku koji navija za Želju je već velika stvar, a momku koji je dao veliki doprinos grupi još veća, tako da je naša moralna obaveza uključiti se u ovu akciju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ipak su oni 10 puta skuplja ekipa.19TM87 je napisao/la:steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
Cestitke Zelji na izbacivanju Serifa, a sinosnji protivnik je jednostavno bio bolji.
Vratimo Mostaru prijeratni sjaj
bolji nisu bili..al hvala na cestitkamamaximus je napisao/la:ipak su oni 10 puta skuplja ekipa.19TM87 je napisao/la:steta...sinoc jednostavno nije htjela uci...ovo je gotovo ali ne treba ocajavat mi smo napravili fin iskorak ove godine...treba dostojanstveno odraditi i tu tekmu u izraelu i onda se lagano okrenuti PL i prvoj tekmi sa sirokim
Cestitke Zelji na izbacivanju Serifa, a sinosnji protivnik je jednostavno bio bolji.
space je napisao/la:pametan faul na 20 metara hahatwisttm87 je napisao/la:
najveci krivac za 2 gol je savicpogledajte na snimci koga medunjanin vrt ko budalu,a ovaj ne zna "pametan" faul napravit ccc
Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
Prelazni rok nije gorov dakle u potragu za spicem
za Adilovica je Lazar majstor (dja boze da se varam), ostatak ekipe je dobar jbg greske se desavaju.
Al onoliko sansi i otpadaka oko gola Makabija a da nemamo igraca koji ce pokupit bar jednu loptu s tim nikako nemogu da se pomirim.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mi jesmo izgubili ali ne tako sto smo nadigrani ovo je bio duel dva poprilicno ravnnopravna protivnika u kojem smo mi izvukli deblji kraj.Omar500 je napisao/la:Posljedni put smo igrali protiv neke ekipe koja pripada geografski europi 2004 godine protiv Pennarosse![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
do ove utakmice ste svi govorili da je Adilovic dobar, sad odjednom ne valja...momak nije uopste lose odigrao, a porediti ga sa Lazarom je glupost, onakav se jednom radja..odigrati sezonu u napadu biti najstandardniji a ne postici gol, osim ona 3 leotarupropuh je napisao/la:Ja cu se opet ponavljat nama treba centarfor koji je sposoban ubaciti loptu u gola
Ja kao poznati pesimista prognoziram u revansu 3:1 za nas

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 18 gostiju.