jesu, doveli su al u obecanjima, obecane kule i gradovi a dosao PirlomandraX je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la: nismo ja i ti na istim talasnim duzinama, popusti, idi pravi jos koji account.![]()
Hoćel' taj Juventus počet' igrat' više? Maloprije se lijepo nasmijah kad sam vidio da su pobjedili, blijedo blijedo...
Jesu doveli ikoga od pojačanja?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
...rekoh:JuveSissoko je napisao/la:dosao Pirlo
mandraX je napisao/la:Jesu doveli ikoga od pojačanja?
- JuveSissoko
- Kontakt:
eto dosao je Vidal, da li je pojacanje, on ce sam pokazat, a Vucinic je igrac Juventusa cini mi se od danas
bice bolje nego prosle sezone, to je sigurno, al opet ni druge ekipe nisu sjedile skrstenih ruku cekajuci nas da ojacamo, sve je neizvjesno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
I sinoc u emisiji na SKY televiziji jedan od voditelja programa o Mecatu je rekao da će večeras u emisiji iznijeti ime koje bi trebalo doći u Juve, odnosi se na sredinu terena i za sad je mister x
!
Takodjer oko Vučinića i Lugana sve bi mogli biti gotovo do ponedjeljak, to bi bilo odlično, još mister x (najvjerovatnije lijevo krilo), i desni bek i onda bi to bilo što se tiče kupovina za ovu sezonu
! Onda preostaje da se riješe viška!
Takodjer oko Vučinića i Lugana sve bi mogli biti gotovo do ponedjeljak, to bi bilo odlično, još mister x (najvjerovatnije lijevo krilo), i desni bek i onda bi to bilo što se tiče kupovina za ovu sezonu
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj želja je da taj mister X bude neki štoper...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa Lugano bi trebao potpisati za stoperaBianconeri1988 je napisao/la:Moj želja je da taj mister X bude neki štoper...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E onda mi je želja da taj mister X iz sredine terena bude David Silva, jer izgleda Nasri od u City...
Tamam da on igra lijevo krilo
U napadu Vučinić i Quagliarella...
Tamam da on igra lijevo krilo
U napadu Vučinić i Quagliarella...
Ž '21!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A zavisi koji je to igrač...
Milan ima tu prednost što igra u CL, a što se tiče primanja mislim da oba tima mogu ponuditi isto, jedino sad ko ponudi više klubu iz kojeg je igrač...
Milan ima tu prednost što igra u CL, a što se tiče primanja mislim da oba tima mogu ponuditi isto, jedino sad ko ponudi više klubu iz kojeg je igrač...
Ž '21!
Najtraženije ime ovog prelaznog roka je mister Xtony-mortale je napisao/la:znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:A zavisi koji je to igrač...
- tony-mortale
- Kontakt:
al mister x je bolji od tih igrača, ko je ikad gledao x-a kako igra to zna, čovjek je strašan jednostavno 
-
jasko_juve
- Kontakt:
Nasri nece u Man C. Barem ne ovu sezonuBianconeri1988 je napisao/la:E onda mi je želja da taj mister X iz sredine terena bude David Silva, jer izgleda Nasri od u City...![]()
Go Gunners!
- tony-mortale
- Kontakt:
već je spakovo kofer i krenuo prema novom klubu
, samo kojem to ostaje otvoreno

Al je zagonetan nema šta
, gdje je naš moderator @sarajlija89 da nas banuje zbog ovoga
!
- tony-mortale
- Kontakt:
ma što bi na banovao, pa ovo je konstruktiva teška, pokušavamo razotkriti mister x, čini mi se da nema puno kose, hmmm ko li je
Alegrii ga je opisao rekavsi da ima valjda bujnu kosu tako nekakotony-mortale je napisao/la:ma što bi na banovao, pa ovo je konstruktiva teška, pokušavamo razotkriti mister x, čini mi se da nema puno kose, hmmm ko li je
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ne, nego i Juve ima svog mistera X ali to nije Milanov..tony-mortale je napisao/la:znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će![]()
Manijac18 je napisao/la:ne, nego i Juve ima svog mistera X ali to nije Milanov..tony-mortale je napisao/la:znači mister x ima ponudu milana i juventusa, baš me interesuje gdje će![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.