Saša Papac

ZEno.T.
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la ZEno.T. » 29 jul 2011, 13:11

Malo se bojim da ga Safet ne pozove,zbog njegovih izjava kako ce ga zvati ako mu bude potreban... :?
12.9.2009.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 13:47

ZEno.T. je napisao/la:Malo se bojim da ga Safet ne pozove,zbog njegovih izjava kako ce ga zvati ako mu bude potreban... :?
A ja se bas bojim da ce ga pozvati.Ima da se @Saban ponovo ubaci u igru sa teskim naoruzanjem :lol:
Salu na stranu hoce raja da nam se Mravca rukometasa rijesi a zato ce ga zamijeniti vaterpolas taj inace voli u mutnom da lovi a igrat rukom mu je osebujna dragost haman ko' i Mravcu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 jul 2011, 13:56

harishp je napisao/la:
ZEno.T. je napisao/la:Malo se bojim da ga Safet ne pozove,zbog njegovih izjava kako ce ga zvati ako mu bude potreban... :?
A ja se bas bojim da ce ga pozvati.Ima da se @Saban ponovo ubaci u igru sa teskim naoruzanjem :lol:
Salu na stranu hoce raja da nam se Mravca rukometasa rijesi a zato ce ga zamijeniti vaterpolas taj inace voli u mutnom da lovi a igrat rukom mu je osebujna dragost haman ko' i Mravcu.
sorry, nemoj se ljutit, al jesmo li mi stvarno toliko neobrazovani ,a ti neki magistar pa te ja licno, a i mnogi drugi nista ne mogu razumjeti u tvojim postovima....jeli ti shvatas sta ti pises....cuj voli da lovi u mutnom :lol: brate, i ti si puko ko lajsna....sorry, al je tako....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 jul 2011, 13:57

neki dan sam gledao highlights s one tekme protiv malmoa. sasa je sasvim solidno odigrao pa cak i na toj famoznoj poziciji stopera. nije nista spektakularno al' zato nije bio ni blizu najlosijeg u odbrani, taj epitet ce svakako ponijeti bougherra i naravno onaj mazlum whittaker. kako god drago mi je cuti da je spreman za povratak u nasu repku, i svakako ce nam biti od koristi igrac tipa sase!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jul 2011, 14:03

Papastathopoulos je napisao/la:
harishp je napisao/la:
sorry, nemoj se ljutit, al jesmo li mi stvarno toliko neobrazovani ,a ti neki magistar pa te ja licno, a i mnogi drugi nista ne mogu razumjeti u tvojim postovima....jeli ti shvatas sta ti pises....cuj voli da lovi u mutnom :lol: brate, i ti si puko ko lajsna....sorry, al je tako....
@babostopoulosu ,opcenito vise figurativno.Sto ce reci mani se bukvalnih rabota.
i nije lajsna vec fosna,cuj lajsna :lol:
@Stevie da je bilo vise pameti a manje pametovanja,bio bi on davnih dana ''spreman'' a ne da karikamo godinama za lijevog beka.iz razloga sto iljo ostaje definitivno u sklopu saveza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 14:30

da ga Pape hoce staviti na poziciju beka ako se vrati, a ne stopera i da maken Lulica na krilo...

momak brz, prodoran a Pape ga stavi na beka...sad sa Papcem i Lulicem lijava strana bi bila strasna, jos u sredini Hare i Pjanke i svjetski sampioni bi bili.heheh
a i ko sad nismo...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 jul 2011, 14:41

Naravno da ga na beka treba staviti. Lulicu svaka cast, al njegov potencijal svaka dobra ekipa ce na krilu da upotrijebi. Inace ce dolaziti do gresaka u odbrani kao u slucaju Ibricic protiv Portugala. Pored Spahica ja ne vidim nikog drugog do Pandze. Dobar je, dok je Mravac svoju vrijednost dokazao povratkom u Austriju, da ne spominjem gdje ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 14:55

Kako ce ga stavit na bek kad osim Spahica nemamo centar-halfa da valja? Izbor nam je Pandza ili Mravac. Bice psovanja i jada koji god igrao. Lulic je dobar na beku, i jos kad se Salihovic vrati u vezni red, nema potrebe da Lulic ide naprijed na krilo. Mi svakako ne igramo sa krilnim igracima. Susic insistira da Pjanic, Misimovic i Medunjanin igraju istovremeno, tako da od toga nema nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 15:01

ma mi protiv bilo koje jace ekipe ne mozem da iznesemo loptu sa svoje polovine zato sto nemam brza krila...
i to je najveci problem ove reprezentacije...jednostavno moramo nesto uraditi po strani..onako par paseva u sredini i izgubimo loptu..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 15:04

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma mi protiv bilo koje jace ekipe ne mozem da iznesemo loptu sa svoje polovine zato sto nemam brza krila...
i to je najveci problem ove reprezentacije...jednostavno moramo nesto uraditi po strani..onako par paseva u sredini i izgubimo loptu..
Ma Misimovica je trebalo davno na klupu prebacit. Ali Susic to ne zeli ili nema muda za to.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jul 2011, 15:06

Umjesto Misimovica jos ubacit jednog na krilo, i to ce puno bolje izgledati na terenu ;)

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 15:07

toliko su ga molili..i eto na kraju su uspjeli..cccc

dobar je igrac..ali zar treba nekog moliti da igra za reprezentaciju :?:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 jul 2011, 15:08

pa apsolutno...mi igramo sa pet igraca u sredini, od tih svih najbrzi sporti Pjanic, svi tehnicar, tromi, nepokretni...ako prodje koji pas za napadaca moze biti opasno, a ako ne prodje nema drugih opcija..
nema tima na svijetu da moze igrati bez krila, neznam kako to mi bas od dvih timova da igramo...
pored onakvog Lulica...

samo da dodam
TMovac990 je napisao/la:toliko su ga molili..i eto na kraju su uspjeli..cccc

covjek ima neke svoje principe i Boze moj, treba postovati...
a da se nelazemo bio je u pravu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

TMovac990
Kontakt:

Post Postao/la TMovac990 » 29 jul 2011, 15:18

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa apsolutno...mi igramo sa pet igraca u sredini, od tih svih najbrzi sporti Pjanic, svi tehnicar, tromi, nepokretni...ako prodje koji pas za napadaca moze biti opasno, a ako ne prodje nema drugih opcija..
nema tima na svijetu da moze igrati bez krila, neznam kako to mi bas od dvih timova da igramo...
pored onakvog Lulica...

samo da dodam
TMovac990 je napisao/la:toliko su ga molili..i eto na kraju su uspjeli..cccc

sve je to ok, ali ako ne zeli da igra pa popusti ga ba...**** ga..pa nije R.Carlos na lijevom beku pa da ne mozemo bez njega :?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2011, 16:44

TMovac990 je napisao/la:
Ne treba nikog moliti,nego odyebati,ako samo prijeko pogleda u reprezentaciju,tamam da se radi o Pele-u
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 17:01

Pasodzigera je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Ne treba nikog moliti,nego odyebati,ako samo prijeko pogleda u reprezentaciju,tamam da se radi o Pele-u
Onda bi u nas Mujdza (BiH rezervna opcija), Begovic (Cudne izjave, cudno ponasanje), Medunjanin (BiH rezervna opcija), Papac (Glupoti prica 5 godina), Misimovic (Oprostio se od repke dva puta), Spahic (Usrao kvalifikacije pa bojkotovao), Muslimovic (Ucjenjivao nas da ce igrat za Svedsku ako ne dobije poziv) i Hasagic (Isto kao Spahic) letili iz reprezentacije. Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2011, 17:08

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Ma nema on nikakve principe,ja mislim da ni sam Papac ne zna sto nije igro za reprezentaciju.Prvo nece dok su u savezu ona bagra,pa se odazove Kodri,pa nece zbog Ilje,a sad ce se odazvati ,ako ga Pape pozove,a Iljo ce i dalje imati funkciju u Savezu. Dzaba protracio godine,a i nama nacinio muke,jer nismo imali svo to vrijeme adekvatnu zamjenu na lijevoj strane. I ne igra se fudbal,zbog Ilje,selektora,petog ili desetog,nego se igra za svoju zemlju i za svoj narod. Samo se pitam koliko ce godina i godina proci,dok to pojedini igraci skontaju.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 29 jul 2011, 17:14

Cartman je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:
TMovac990 je napisao/la:
Onda bi u nas Mujdza (BiH rezervna opcija), Begovic (Cudne izjave, cudno ponasanje), Medunjanin (BiH rezervna opcija), Papac (Glupoti prica 5 godina), Misimovic (Oprostio se od repke dva puta), Spahic (Usrao kvalifikacije pa bojkotovao), Muslimovic (Ucjenjivao nas da ce igrat za Svedsku ako ne dobije poziv) i Hasagic (Isto kao Spahic) letili iz reprezentacije. Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.
Muslimovic,Hasagic i Spahic nikako,ali bas nikako ne mogu u isti kos sa ostalima koje si nabrojao. Spahic i Hasagic su bojkotovali reprezentaciju,kao i njih jos 10-tak,za dobrobit reprezentacije,pokusaj koji nije uspio na zalost,a Muslimovic odyebao U21 Svedske pa zaigro za BIH i redovno se javljao na svako okupljanje,pa je onda bio zaboravljen kao da ga Bog nije ni dao,a to sto su nasi "strucni" novinara objavljivali kako on prijeti da ce zaigrati za Svede,je glupost,jer Muslimovic NIJE imao pravo uopste zaigrati za drugu zemlju osim BIH,jer takva su pravila tad bila,da do 21 godine moras odluciti,kako i sta,a Muslimovic je odavno bio igrac BIH.Tako da njih 3 slobodno iz te grupe izvadi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jul 2011, 17:31

Mozda Muslimovica, ali ono sto su Spahic i Hasagic uradili je sramotno. Ne zanima me kakve su namjere imali, postupili su kao totalni kreteni. I opet su Muzurovic i njegovi mladi igraci nekako izborili priliku da odemo na prvenstvo, ali oni se nisu htjeli vratit. Nego su cekali kraj kvalifikacija i dozvolili da se blamiramo protiv Moldavije.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2011, 17:39

Ja sam prije citao da Muslimovic jeste htio da igra za Svedsku, svedski novinari su pisali. Kako on je govorio da bi bilo dobro da imaju Zlatan/Zlatan tandem u napadu. Al hajde vjeruj novinarima. To se je desilo prije SP2006, bas poslije poziva igracima Svedske za SP, Muslimovic se je pojavio kod nas jer nije ga bilo na pozivu za SP.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.