Pravi sobuSenaid L.F.C je napisao/la:Imal tko da bi igro

Moderator/ica: Padovan
Pravi sobuSenaid L.F.C je napisao/la:Imal tko da bi igro
eu1Unforgotten je napisao/la:Pravi sobuSenaid L.F.C je napisao/la:Imal tko da bi igro
..ok,samo tiEmir ZENICA je napisao/la: P.S muhovicu ja vec odradio 11 ss,al necu da postavim dok ne dodjem do 30
Pa logično je da će ostati više u prvoj, jer svako teži da igra u prvoj jedan razlog, drugi razlog je što su u prvoj igrači koji igraju duže vrijeme i tako dalje, ali ako bude problem smanjimo drugu ligu od naredne sezone i gotovo! Ali nije belaj ako su ti pravila užas ne moraš ti igrati druže nije da moraš? Kako ne mogu shvatiti sad odjednom pravila užašCospy89 je napisao/la:ma ne bunim se oko liga,klubova i to ali pravila su uzas,,,ma nije bitno igra je ovo sve,,,ali kad zavrsi sezona vidjet cete koliko ce klubova ostati iz prve a i iz druge lige pa cete sami procjeniti svoj prijedlog !!! Moram li se prijavljivati sad i za ovu drugu ligu??? ,, ili sam direktno plasiran WaaaWWW
A ja sam mislio onako a ne za tu ligu.....Senaid L.F.C je napisao/la:Jeli ja mogu da postavim ss od bilo koje prijateljske utakmnice na pes a ne samo one koje sam igro sa forumasima
jesil mu znao odgovorit??Senaid L.F.C je napisao/la:Pita mene jedan iz azerbejdana odakle si.Ja kazem Bosnia and Herzegovina.On napise Bosnia or Herzegovina i pita jesu li to dvije zemlje
jasko_juve je napisao/la:jesil mu znao odgovorit??Senaid L.F.C je napisao/la:Pita mene jedan iz azerbejdana odakle si.Ja kazem Bosnia and Herzegovina.On napise Bosnia or Herzegovina i pita jesu li to dvije zemlje
znao sam ali sam izasao kad me je pito kako mi ime ja kazem senaid on napise senaid and herzegovinajasko_juve je napisao/la:jesil mu znao odgovorit??Senaid L.F.C je napisao/la:Pita mene jedan iz azerbejdana odakle si.Ja kazem Bosnia and Herzegovina.On napise Bosnia or Herzegovina i pita jesu li to dvije zemlje
..iako nemam taj TV,a mnogo bih volio imati,nemogu sada Bgmjasko_juve je napisao/la:dobro je opet..
Nego hocel ko jednu?? ko pobijedi dobije crno-bijeli tv u boji..
Ja sam tuGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
Izvini jarane, skrojz zaboravi .. Jesil jos tu ?LBJ MVP je napisao/la:Ja sam tuGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a ?
Najavili su kad se zavrse svi transferi, dakle poslije 31. augustaFunjai je napisao/la:a jel mi zna neko reci kad izlazi novi update za deemaz patch?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.