Fino, fino, da bude na hajr ovo
Sljedeća meta Lugano, sastanak bi se trebao održati tokom dana...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
JuveSissoko je napisao/la:guru trac koji mi ulijeva nadu, pokazali smo interes za Hazarda, 22 miliona je pocetna ponudanadam se da je istina.
igrace sa engleskog trzista ti Marotta nece ni u ludilu dovest, svaki igrac s tog dijela Europe je barem 30% skuplji tj.overpriced, a znas Marottu on i Vidala za male pare jos na rate dovede, tako da...Bianconeri1988 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:guru trac koji mi ulijeva nadu, pokazali smo interes za Hazarda, 22 miliona je pocetna ponudanadam se da je istina.
Uh, daj Bože...
Tamam on može igrati lijevo krilo, ali opet je on rekao da ne želi da ide iz Lillea...
Ja sam opet načuo da želimo Balea...
Hazard all the way, Bale je sjajan igrac al ipak precjenjen, utakmice koje je odigrao na vrhunskom nivou mozes nabrojat na prste, ostale su bile dobre, solidne, dakle ne vrhunski nivo, al opet bi trazili jedno 40 miliona za njeg, sto posto, mi kao klub bez para za bacanje nemamo sta trazit po engleskom trzistu izuzev nekih talenata ili igraca pred kraj ugovora.Bianconeri1988 je napisao/la:Pa dobro, skoro svi transferi se danas isplačuju na rate...
Izuzetak je City, ostali svi isto isplačuju...![]()
Ja lično ne bih volio Balea, draži bi mi bio Hazard, Bale je itekako sklon povredama...
ako ista, imacemo igrace u vrhu koji nisu smotani sa loptom kao IaquintaMoggiano je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce ovaj vucinic biti kao i ostala "pojacanja" ranijih godina,to jeste smece kada predje kod nas...

Ne 16,vec 18 mil.got.transfer...MIrko je igrac Jubentusa...MakeTZ je napisao/la:Evo Zuliani objavio na fb da je dogovoren transfer Vucinica za 16 mil. eura jos samo potpis.
Mirko Vučinić (Cyrillic: " "; born 1 October 1983) is a Montenegrin footballer who doesnt play for the Italian side Juventus FC so stop changing it.
Boruc?Bianconeri1988 je napisao/la:Fiorentina prodala Freya, znači treba im golman...da sam na Marottinom mjestu ponudio bih Storarija, Amaurija i 5 miliona za Vargasa... I naravno tih 5 miliona u 2 rate od po 2,5 miliona![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 3 gosta.