Forum
Re: Forum
.... Ne znam dal' ti kontaš šta ja govorim, ne treba bit 100 smajlija, nego ove smajlije postojeće samo zamjeni sa onim novijim
Mislim da bi to obradovalo večinu forumaša
Možda sam ja djete u duši al eto. ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Edine i ostali,pretvorili ste temu u spansku seriju,a napredujete da to uradite i od foruma cijelog.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Sta ti je molim te? Cime to? Samo daj argument, na pp da ne bude price ovde.LudLo 4 je napisao/la:Edine i ostali,pretvorili ste temu u spansku seriju,a napredujete da to uradite i od foruma cijelog.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nista licno,calm down,opusteno sta se raspravljate ovdje ko neke tetkice ko je prvi poceo sta ko govori i sl.Edin TM87 je napisao/la:Sta ti je molim te? Cime to? Samo daj argument, na pp da ne bude price ovde.LudLo 4 je napisao/la:Edine i ostali,pretvorili ste temu u spansku seriju,a napredujete da to uradite i od foruma cijelog.
Ovo je samo forum,koji ima svoja pravila,postujmo ih
||| FKZeljeznicar |||
- Joint_Union
- Kontakt:
Ja i buraz koristimo internet dvije-tri godine.Već godinu i po smo regani na forum ss.ba.Koristimo jedan priključak za internet na jedan komp i laptop.Danas ste nas banovali obojicu kao dupli nikovi sa iste IP adrese.
Godinu dana smo normalno koristili i kao danas ste nas isključili.Može li neki logičan odgovor?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
-
Mr Plummer
- Kontakt:
imas mnogo brace ili samo jednog?Joint_Union je napisao/la:Ja i buraz koristimo internet dvije-tri godine.Već godinu i po smo regani na forum ss.ba.Koristimo jedan priključak za internet na jedan komp i laptop.Danas ste nas banovali obojicu kao dupli nikovi sa iste IP adrese.Godinu dana smo normalno koristili i kao danas ste nas isključili.Može li neki logičan odgovor?
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- Joint_Union
- Kontakt:
Nastavimo na pp.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
+1HOPLIT je napisao/la:Mislim da niste trebali zatvarati temu o ramazanu, na podforumu Diskusije ima dosta tema koje nisu sportske, ne znam zašto vam je ova zasmetala
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=5106
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=5089
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=5108
Neke od njih...ove su se baš ono ubile za sportskog foruma...
izbjegavamo teme o religiji na ovom forumu.
hvala na razumjevanju.
hvala na razumjevanju.
Da pitam nesto admina ovako "javno".
Jel pravila foruma vaze samo za pisanje na forumu,znaci nista pp nema veze sa tim ? Hvala
Jel pravila foruma vaze samo za pisanje na forumu,znaci nista pp nema veze sa tim ? Hvala
||| FKZeljeznicar |||
ne čitam vam ja PP.
iz pravila:
iz pravila:
Privatne poruke
Zabranjeno je objavljivanje tuđih pp-a. Privatne poruke nemaju veze s Forumom, niko ih ne moderira i tamo ne spadaju. Ukoliko vas neko maltretira na pp, iskoristite opciju blokiranja korisnika, a ako se radi o težim prijetnjama - pošaljite nam screenshot tog pp-a. Objavljivanje nečije privatne poruke kažnjava se trajnim blokiranjem pristupa Forumu
Hvala.
Posto se ovdje najprije odgovori,da pitam jos,sta radi tema "Hard bass" jos na forumu,mislim da takvoj temi nije ni mjesto ni vrijeme na ovom forumu.
Posto se ovdje najprije odgovori,da pitam jos,sta radi tema "Hard bass" jos na forumu,mislim da takvoj temi nije ni mjesto ni vrijeme na ovom forumu.
||| FKZeljeznicar |||
mnogo je bolja od "brojalica u slikama", pa da joj damo šansu dan-dva.
inače, zašto gubiš vrijeme razmišljajući o tome koja je tema dobra za foruma, a koja nije? nije ni moguće da se jednom forumašu sviđaju sve teme na forumu.
inače, zašto gubiš vrijeme razmišljajući o tome koja je tema dobra za foruma, a koja nije? nije ni moguće da se jednom forumašu sviđaju sve teme na forumu.
jel šta bolje u zadnjih par dana?legenda reala je napisao/la:admine ,i meni se dešava onaj problem kao i još nekim forumašima ,naveče od 3 sata mi neće da uđe na SS.ba ,sve ostale stranice otvara ss.ba neće ,probavo sam restartovati računar i slično ,ali nema pomoći opet isto ,sve otvara sem ss.ba
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
gdje mi nestadoše postovi?
kakvi postovi?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:kakvi postovi?
imao sam juče više postova nego sada
čistimo arhive. kad se obriše neka stara tema, obrišu se i postovi unutar nje.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:čistimo arhive. kad se obriše neka stara tema, obrišu se i postovi unutar nje.
ok
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.