AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Strasno me interesuje ko je taj famozni Mister X...
ja mislim da je to Ganso
Pastore je otisao u PSG, Hamsik isto ne vjerujem da ide iz Napolija, za Fabregasa cisto sumnjam
a mozda je i Kaka ??
ja mislim da je to Ganso
Pastore je otisao u PSG, Hamsik isto ne vjerujem da ide iz Napolija, za Fabregasa cisto sumnjam
a mozda je i Kaka ??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a možda nikog nisu još dogovorili, pa sad zavlače nas sve kao doće mister x i na kraju kad nekog uspiju dovesti reće to je bio on od početka 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Puma je napisao/la:Strasno me interesuje ko je taj famozni Mister X...
ja mislim da je to Ganso
a mozda je i Kaka ??
Kako znas da je otisao u PSG , ja nisam uspio naci nigjde, mislim da je to patka i ne vjerujem da je toliko glup da ode u PSG, kakav Kaka... mora neko doci super kvalitetan u vezni red....najidealnije bi bilo sada Cesc i na zimu Ganso !!
- senad_flamin
- Kontakt:
Ja Fabregasa ne mogu da zamislim u Italijanskoj ligi
nekako mu ne lezi taj nogomet..
A procitao sam maloprije da Barsa ozbiljno racuna na Thiaga ponudit ce mu ugovor sa velikom klauzulom tako da ce izgleda biti jedan od vaznijih igraca,sto znaci da ne bi trebali dovoditi Fabregasa..
http://www.calciomercato.com/milan/thia ... lan-267424
A procitao sam maloprije da Barsa ozbiljno racuna na Thiaga ponudit ce mu ugovor sa velikom klauzulom tako da ce izgleda biti jedan od vaznijih igraca,sto znaci da ne bi trebali dovoditi Fabregasa..
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 29 jul 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Ma eto, po mnogima, to za Pastorea je gotova stvar, samo jos neke sitnice, al ko zna mozda se Milan ili neko treci ubaci i stvar se preokrene
PSG je ponudio 45 miliona bez problema i normalno da onaj mafijas od gazde se ne bi dvoumio ni sekunde
a za Kaku ni ja ne vjerujem, ali nista nije nemoguce
PSG je ponudio 45 miliona bez problema i normalno da onaj mafijas od gazde se ne bi dvoumio ni sekunde
a za Kaku ni ja ne vjerujem, ali nista nije nemoguce
Call the coroner!
senad_flamin je napisao/la:Ja Fabregasa ne mogu da zamislim u Italijanskoj liginekako mu ne lezi taj nogomet..
to sam i ja procitao i nebi me zacudilo, jer Barca se istrosila na Sancheza tesko da ce pljunuti 40 milja za Cesca, a Railola to moze srediti na rate, kao i Ibru
- Titova-Juga
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:Lucho je klasicni zadnji vezni i jako jakooo slican Bommelu, covjek od zadatka nece te nikada iznevjeriti, ali niti ce pokazati nesto ekstra.......Hamsik isto precjenjen igrac 0 nasupa u Lp to mi je najveci problem..... ja nekako potajno se nadam Cescu i Montolivu ili Pastore umjesto CescaBoateng_27 je napisao/la:Joooj Tito ti uvijek nezadovoljan -.-'
Hamšik + Lucho Gonzalez/Montolivo ... bi bilo savršeno ...
Upravo tako.
I dalje pokusavam da razumijem sve Milanove navijace ovdje na forumu na osnovu cega toliko dizu Hamsika u nebo..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
daj mi igraca da mogu konkurirati Barci, a ne dovoditi nekoga ko prvo puno kosta, a drugo ne vrijedi toliko...Titova-Juga je napisao/la:meskalin je napisao/la:Lucho je klasicni zadnji vezni i jako jakooo slican Bommelu, covjek od zadatka nece te nikada iznevjeriti, ali niti ce pokazati nesto ekstra.......Hamsik isto precjenjen igrac 0 nasupa u Lp to mi je najveci problem..... ja nekako potajno se nadam Cescu i Montolivu ili Pastore umjesto CescaBoateng_27 je napisao/la:Joooj Tito ti uvijek nezadovoljan -.-'
Hamšik + Lucho Gonzalez/Montolivo ... bi bilo savršeno ...
Upravo tako.
I dalje pokusavam da razumijem sve Milanove navijace ovdje na forumu na osnovu cega toliko dizu Hamsika u nebo..
- senad_flamin
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jel to vas Mr X??senad_flamin je napisao/la:Nova ponuda za Montoliva novac + Paloschi + pola ugovora Emanuelsona
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- senad_flamin
- Kontakt:
A jbt Pastore u PSG-u UFFICIALE 43 miliona
@solojuve koce ti znati.. ima ih 3-4 sto nagadjaju da su ti ..Montolivo,Hamsik,Fabregas,Ganso,i Akvilani
@solojuve koce ti znati.. ima ih 3-4 sto nagadjaju da su ti ..Montolivo,Hamsik,Fabregas,Ganso,i Akvilani
-RIVALDO-
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ovaj Psg ima da razguli Serie A ... kako je pocelo ova sezona Palermo-Thun nebi me iznenadilo da i Ligue 1 uskoro nas preskoci 
- senad_flamin
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
ma nije to samo palermo kriv, cijela italija je kriva. al neka mozda se nauce jednom..senad_flamin je napisao/la:Da ,a to sve zbog lose politike u klubu (Palermo) ..
Pa igra za Milan, sve sminker do sminkera...Juventinø je napisao/la:Zlatan je kritičan !![]()
Sad me podsjeća na Yepesa.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
"Market? Montolivo and Kaka are already in the drawer"
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
je'baji ga ja bi bio zadovoljan i s njima dvojicom

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Galliani potvrdio da Milan nema novca za dovođenje Kake i Fabregasa, tako da je isključeno njihovo dovođenje ovog ljeta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.